Hasič Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 si ho tam potkal hasici?Jojo, byl jsem jeho ridici dustojnik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Jojo, byl jsem jeho ridici dustojnik!sem si to mohl hned myslet, že se nacpeš fšude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Ten velvet revolution mi to zkazil, mohl jsem byt nadplukovnik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Jojo, byl jsem jeho ridici dustojnik!A už nejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 tsss nadplukovník, proč tak nízké cíle. Tys mohl být i Armádní generál (arm.gen.) jen kdybys trochu chtěl............a v pátý třídě víc zabral.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Dobrá rada nad zlato: A trocha toho kamarádského soucitu: Indián už tři dny š.uká svou ženu. Najednou toho nechá, sleze, napije se ohnivé vody a praví: ?Teď mě dva dny neuvidíš!?Ona: ?Jdeš lovit??On: ?Ne, rozdáme si to zezadu!? Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Nelehký život on-line podpory: Operátor: Vypojte z počítače USB kabel od modemu a nechte tam jenom ten síťový.Zákazník: Jo, tak už ho mám vypojenej. Co teď?Operátor: Teď napište do té lišty nějakou adresu.Zákazník: To nejde.Operátor: Jak to myslíte?Zákazník: Píšu a nic se neděje!Operátor: Vidíte na klávesnici tlačítko Num Lock?Zákazník: Jo, už ho vidim.Operátor: Mačkejte ho co nejrychleji za sebou, bliká na klávesnici něco?Zákazník: Nic nebliká.Operátor: Tak zapojte klávesnici zpátky do počítače. Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ne asi ... A teď maličko černej humor :http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-kralovske-rodiny/286936/zemrela-vevodkyne-z-alby-zustal-po-ni-mlady-vdovec-a-97-miliard.html?utm_source=facebook&utm_medium=ppc-ss&utm_campaign=ss-02Pána vdovce opravdu lituji nehledě na to, že mu umře milovaná osoba, ale ještě z cca 97mil + korun nedostane ani pěťák . To je fakt dvojtá rána přímo pod pás Kruci, hned se mi hlavou začalo honit kolik bych si asi koupil nových akvizic a od jaké značky, abych zahnal žal :0D A pak ten děsnej odstavec ....:0DTa vévodkyně vypadala na staré roky jako Ron Pearlman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 http://www.videacesky.cz/skece/kratky-zivot-broukaMinutová sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 to s tim Kolumbem je vtipný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Mr. Verbal Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Mr. Verbal jeho recenze Tří oříšků je skvostná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ač nejsem příznivcem fotbalu, tak tyhle penalty mě hodně bavily. http://www.youtube.com/watch?v=8F9jXYOH2c0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Hehe, ta poslední je výborná, tlemim se jak debil:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 jj, fakt mi to pomohlo, takhle od srdce jsem se dlouho nezasmál eště že to je jenom nafilmovaný, kdyby to bylo skutečný, byli bychom pěkný zrůdy, takhle se smát cizímu neštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Boží, řezal jsem se tu smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Penalty jsou výborný. Já to viděl předevčírem s noťasem v kavárně a při čtvrté penaltě na židli jsme se smál až jsem brečel. Co si mysleli lidi okolo, nevím, raději jsem se na ně nedíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Este druhu penaltu som veril ze je to skutocne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky