Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

Přijde chlapík k doktorovi a povídá: Pane doktore, já myslím, že jsem gay.
Doktor: Jak jste na to přišel?
Prostě to tak cítím, ženy mě nepřitahují, zato muži se mi líbí.
A kupujete si drahé oblečení? Třeba obleky od Armaniho a podobně?
Ne ne, já chodím v džínách.
A šperky, zlaté řetězy, švýcarské hodinky nosíte?
Ne, na to moc nejsem.
A jezdíte v nějakém luxusním voze?
Já mám jen škodovku.
Tak to vás mohu uklidnit, to nejste gay, to jste obyčejný buzerant.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde chlapík k doktorovi a povídá: Pane doktore, já myslím, že jsem gay.

Doktor: Jak jste na to přišel?

Prostě to tak cítím, ženy mě nepřitahují, zato muži se mi líbí.

A kupujete si drahé oblečení? Třeba obleky od Armaniho a podobně?

Ne ne, já chodím v džínách.

A šperky, zlaté řetězy, švýcarské hodinky nosíte?

Ne, na to moc nejsem.

A jezdíte v nějakém luxusním voze?

Já mám jen škodovku.

Tak to vás mohu uklidnit, to nejste gay, to jste obyčejný buzerant.

Moooc dobrej, tak kolik tady máme gayů? :clap:

Odkaz ke komentáři

Trochu drsné ale co vždyť je pondělní poledne a to je jen pro odvážlivce

Pes po myslivecku

(český myslivecký recept, užívaný po poslední leči)

Stane se někdy při honech, že myslivec omylem zastřelí psa svého kolegy. Nebývá zvykem takto zastřelené ohaře a jiné rasy vystavovat na výřadu. Nemyslivci si myslí, že to je z piety k zastřeleným pomocníkům člověka. Nikolivěk, ještě v 17 století najdeme při výčtu zvířat zastřelených při honu mezi škodnou: "dvé lišek, tchoře a cikánku mladou s dítkem u prsu?. Nejsou tedy myslivci tak změkčilí, jak se domníváte. Příčinou je, že v té době již zpravidla psa někdo ukradne a chystá z něj mysliveckou pochoutku, jak popisuje následující recept.

<>Ohař, 500 g hříbků, 10 lžic sádla (nemusí být nutně psí), 3 velké cibule, 0,7 l bílého vína, 3 vrchovaté lžíce hladké mouky, 3 bobkové listy, lžička tymiánu, sůl<>

Psa naporcujeme na šestiny (4 x běhy, 2 x hřbet), poprášíme moukou a opečeme na sádle. V něm pak osmažíme i drobně pokrájenou cibuli, přidáme hříbky nakrájené na plátky, koření a nakonec opečeného psa. Přikryjeme a dusíme v troubě do měkka. Během dušení přilíváme po částech víno. Šťávu necedíme, pouze z ní vyjmeme bobkový list. Podáváme s vařenými brambory a s brusinkovým kompotem.

Poznámka: Někdy se podobným způsobem upravuje i norník zahynuvší v liščí noře. My dáváme u jezevčíků přednost jiné úpravě, ale chcete-li to zkusit, nic proti tomu. Často se stane, že zahyne i liška. Pak lze připravit obě zvířata společně, jen lišku macerujeme týden v mléce s bylinkami (šalvěj, mařinka, máta, mateří douška), mléko 2x denně měníme. Tento pokrm nazývají lesníci z Jesenicka ?Spravedlivou remízou?.

A aby jse si nemysleli o mě buhví co tak tady je zdroj :

http://magazlin.zln.cz/pes/

Odkaz ke komentáři

Pes jako potravina je moc dobré téma k diskusi, ale asi to do humoru opravdu nepatří. Minulý měsíc jsem poprvé psa ochutnal (v Číně) a občas tím zlobím psovody ve svém okolí. Některé názory jsou opravdu zvláštní...

Ale zpět humoru. Přiložené foto jsem pořídil dnes v Praze Na Poříčí, na (bohužel) špatně čitelné cedulce za oknem je nápis "LÉKAŘ VE SLUŽBĚ". Zřejmě jeden z těch co nepodlehli západní propagandě a neodešli po škole za prací do Německa apod. A taky se samozřejmě určitě dobře učil...  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pes jako potravina je moc dobré téma k diskusi, ale asi to do humoru opravdu nepatří. Minulý měsíc jsem poprvé psa ochutnal (v Číně) a občas tím zlobím psovody ve svém okolí. Některé názory jsou opravdu zvláštní...

Ale zpět humoru. Přiložené foto jsem pořídil dnes v Praze Na Poříčí, na (bohužel) špatně čitelné cedulce za oknem je nápis "LÉKAŘ VE SLUŽBĚ". Zřejmě jeden z těch co nepodlehli západní propagandě a neodešli po škole za prací do Německa apod. A taky se samozřejmě určitě dobře učil...  

Ty dva střešní spojlery jsou supa!

Odkaz ke komentáři

Náhodou frajer, koupí si Turbo (tohle je tak 2001 ne? takže do milionu, mohl mít parádního Superba kombi, ale na rodinu nemyslí) a narve na něj zahrádku jen kvůli lehátku pro pacienty, to prostě musí bejt charakter a parkování, když je bližní v nouzi, už se dá tolerovat :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...