prim-ky Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Stále se mi nezdá,že by začínající sběratel,co má 0 nákupu,začínal u hodinek za 5 000kč ?A ještě olezlé,co musel vidět snad každý.
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 tohle mi hlava nebere.... http://aukro.cz/luxusni-prim-pavouk-po-renovaci-supinky-centralka-i3853678750.html nove nachromovany pavouk za (zatim) 6litruNevím, asi jsem příliš kritický, ale jako normální vidím u této aukce příhoz do částky 340 Kč.Ty další příhozy se mi už vůbec nelíbí!!!!!Opět zde totiž vidím podivné hejno začínajích aukristů s mega příhozy...
Borodov Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Nojo, černé televize patří k těm vzácnějším modelům- ale dát za takovej vrak pětilitr, to už chce fakt velký srdce...nebo malou hlavu? Dyť je to zespoda olezlý jak Mallorca..+1Nedavno tam byly hezci a za min... Obcas me to udivuje, jaky je hlad po nekterych variantach... to se dali sehnat i fialovy na Acku za min....Skoda, ze se lidi nekoukaji i do ukoncenych aukci, aby meli predstavu o cenach. Pak se nechaji takhle "oskubat"... Cerny (v podobnem stavu) tam prosli dokonce s cenou po 1K :-)
martar Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) Tak jsem před chvílí s ženou zařizoval její registraci na Aukro (nechtělo se mi prodávat a nakupovat kočárky, ohrádky, bodíčka...) a nestačil jsem se divit. Zatímco já musel kdysi čekat na registraci asi týden a vybíhal jsem před dům za každým pošťákem, jestli nenese autorizační dopis, dneska to trvá max. 5 minut, nikoho nezajímá adresa (= identita), registrovat se tak dá i z internet café "bez IP"... to je teda velká zm?na oproti tomu co bylo kdysi. Určitě se tím Aukro otevřelo masám, ale na bezpečnosti obchodů to moc nepřidalo. To už trvá dlouho, tenhle stav? Jinak to dopadlo dobře, nevyšlo na ni C.....6 :-) Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem martar
Čibi Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 +1Nedavno tam byly hezci a za min... Obcas me to udivuje, jaky je hlad po nekterych variantach... to se dali sehnat i fialovy na Acku za min....Skoda, ze se lidi nekoukaji i do ukoncenych aukci, aby meli predstavu o cenach. Pak se nechaji takhle "oskubat"... Cerny (v podobnem stavu) tam prosli dokonce s cenou po 1K :-)Podle mě ale ty s tím černým číselníkem patřili do jiného pouzdra
docent_tecka Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Podle mě ale ty s tím černým číselníkem patřili do jiného pouzdra nepatrily
Borodov Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Podle mě ale ty s tím černým číselníkem patřili do jiného pouzdrahttp://aukro.cz/prim-automatic-c-2-i3786066067.html
Mirek Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Mám takovou teorii, asi je to blbost, ale nemůžou být ti šponovači přímo od aukra? Loni jsem tam realizoval dva prodeje (v jednom případě hodinky, v druhým sluneční brýle), v obou případech přihazoval nováček s nolou a cenu vytáhl, v jednom případě nakonec vyhrál, ale následně nereagoval, takže hodinky šly druhýmu v pořadí, v tom druhým případě skončil druhej a cenu vyšponoval nad moje očekávání. Čím vyšší vydražený ceny, tím větší provize aukru...
kerob Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Jedny záhrobní, motivační Romea, pro Staspola a Keroba pekna podpasovka, to se kamaradum nedela, vid strasaku
Čibi Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 http://aukro.cz/prim-automatic-c-2-i3786066067.html tak to jsem měl na mysli jiné.
koromant1 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Nevím, asi jsem příliš kritický, ale jako normální vidím u této aukce příhoz do částky 340 Kč.Ty další příhozy se mi už vůbec nelíbí!!!!!Opět zde totiž vidím podivné hejno začínajích aukristů s mega příhozy... Máš pravdu a kritický nejsi!Vidím to stejně jako ty.Je to do nebe volající.Za 6tisíc a ještě není konec....zase vede C...6(0) .Asi máme doma poklady v hodinkách větší než ve zlatě .Co se teď děje na Aukru ,to snad ještě nikdy nebylo.
straspol Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 pekna podpasovka, to se kamaradum nedela, vid strasaku Já to vítám, už teď bude Kup teď o litr výš než před čtrnácti dny...
Jeronimo Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) Já to vítám, už teď bude Kup teď o litr výš než před čtrnácti dny...Já je nedám a když už, tak je pustím na Chronomagu. Edit: Stejně by se ti nelíbily, mají kolem třetí hodiny takovou hnusnou patinu. Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem Jeronimo
Josef01 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Chlapi s vámi je sranda, někdo ty hodinky skladuje v plechových kýblích a vy to kupujete za tisíce
straspol Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) Já je nedám a když už, tak je pustím na Chronomagu. Edit: Stejně by se ti nelíbily, mají kolem třetí hodiny takovou hnusnou patinu.Neboj, do týdne jsou na Aukru alespoň troje, s dojemným příběhem, rojem přihazovačů s nulovým hodnocením a cenou lehce pod čtyři klacky. Kerob určitě nakoupí nic ve zlým edit: došla Ti SZ? Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem straspol
Honza.manta Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Chlapi s vámi je sranda, někdo ty hodinky skladuje v plechových kýblích a vy to kupujete za tisíce Nojo, ale pak je skladujem v těch kýblích.
Jeronimo Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) Po pravdě. Přes všechny Ancre, Maister anker, Globus a bůh ví co ještě, jsem na tyhle Romea narazil pouze jednou. SZ nedošla. Edit: Za nějakou raritu je určitě nepovažuju. Jsou to přece obyčejné Primky. Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem Jeronimo
straspol Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Po pravdě. Přes všechny Ancre, Maister anker, Globus a bůh ví co ještě, jsem na tyhle Romea narazil pouze jednou. SZ nedošla. Edit: Za nějakou raritu je určitě nepovažuju. Jsou to přece obyčejné Primky.Sorry, byl to vtip- myslel jsem že dostaneš hned nabídku. Romeo je značka Primek, kterou občas vídám, není to echt rarität, ale je vzácnější. Nejběžnější je asi Ancre.
Josef01 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Nojo, ale pak je skladujem v těch kýblích. Mě to překvapilo, když se na ebay objevují celozlaté Omegy v ne o moc vyšších cenách, ale nic ve zlým
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se