Honza.manta Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Kolik z vás doma hromadí hodinky v naději, že jednou narostou na hodnotě?Škodolibost není pěkná vlastnost.A pokud opravdu vadí, že někdo něco prodává, tak je na to jednoduché řešení - nekupovat to. Svatá pravda. Pod to se podepíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 To raději neříkej, aby se ti náhodou nestala nějaká nehoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Ludia nebudme farizeji. To nikto z vas nikdy vyhodne nekupil, alebo by nekupil kopec primiek za super cenu, aby ich neskor mohol dobre predat a nabrat strelivo na nejaky iny kusok? To akoze ked som pred 5 rokmi kupil igeny za hubicku, tak ich dnes nemozem predat za x nasobok? Som zlodej, podvodnik? A ten kto ich odo mna kupi je podporovatel podvodnika?Kniha ktorej je iba obmedzeny pocet a je po nej dopyt, nemoze vybehnut cenou na x nasobok?Tak toto ja tady to nejlepší co jsem si přečetl. Myslim že každý už jsme v životě prodali něco na čem jsme vydělali. Nebo koupili něco za účelempozději na tom vydělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Viděli jste toto?http://aukro.cz/plne-funkcni-hodinky-znacky-prim-i-republikove-i6677641542.htmlTo je nějaký zvláštní humor... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Už je to zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/page-405 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 No vida. To mi uniklo. Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 slušná práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Tak jsem pro zajímavost, dnes napsal prodejci těch Primek za 85 000,- a na Aukro, tak jsem zvědav, jestli mi někdo z nich odepíše Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Na těch "Prim Bauhaus" je ten číselník v pořádku? Není to nějaký přetisk? Ta černá barva mi přijde nějaká rozlezlá. Jiří9 pak se nezapomeň pochlubit, co ti ten vykuk s prvorepublikovýma primkama napíše! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Ano ty automaty jsou v pohodě Martine,až na tu cenu :-) Doufám,že platbu už máš a dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Kolik z vás doma hromadí hodinky v naději, že jednou narostou na hodnotě?Škodolibost není pěkná vlastnost.A pokud opravdu vadí, že někdo něco prodává, tak je na to jednoduché řešení - nekupovat to.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivoš Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Jiří9: já jsem mu psal hned v pátek 13.1. A do dneška žádná odpověď.Myslím,že ani neodpoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 (upraveno) Tak mám jenom jednu zprávu . Po mé intervenci na Aukro, byla bez odpovědi, nabídka odstraněna zaměstnancem Aukra. No a tohle jsem napsal prodejci . Zde je email, který jste zaslal/a uživateli tonycarlos (0) Email odeslán: Ne 15. leden 2017, 20:15:12 CETStrana nabídky: Plně funkční hodinky značky PRIM - I. RepublikovéObsah zprávyTohle je dobrý fór. Ta cenaA prodávat primky z roku 1981 jako prvorepublikové ještě větší.No taky nepočítám že se někdy ozve Jirka :hannibal: Upraveno 16. ledna 2017 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Tak mám jenom jednu zprávu . Po mé intervenci na Aukro, byla bez odpovědi, nabídka odstraněna zaměstnancem Aukra. No a tohle jsem napsal prodejci . Zde je email, který jste zaslal/a uživateli tonycarlos (0) Email odeslán: Ne 15. leden 2017, 20:15:12 CET Strana nabídky: Plně funkční hodinky značky PRIM - I. RepublikovéObsah zprávyTohle je dobrý fór. Ta cenaA prodávat primky z roku 1981 jako prvorepublikové ještě větší.No taky nepočítám že se někdy ozve Jirka :hannibal: ...tak ti děkuju....zrovna jsem s ním komunikoval jestli by nemohl dát nějakou slevu a kupodivu ho to začalo zajímat...no možná to dotáhnu i mimo Aukro a dost se pobavím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 ... děláš si pr..l, či se jedná o skutečnost :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 To by bylo docela pěkný jestli je to pravda a doktor se s ním sejde . To by mne zajímalo jak to dopadne. Třeba Ti sleví na 60 000,- Z Aukra mi odpoledne napsali, že ho budou prošetřovat, ale to může být taky jenom formalita, aby mi měli co říct Jirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Dobrý hodinky, výborná cena http://aukro.cz/rs1224-hodinky-prim-pro-xv-sjezd-ksc-i6684681562.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 A tohle znáte? Dnes to na mě vykouklo na FB. http://www.prosteprim.cz/collections/panske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Takových prodejních webů s poutavým příběhem a přiměřenou cenou je více..https://www.gentlemanstore.cz/doplnky/hodinky/hodinky-prim/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 tak na ty xv sjezd za 30000,- jsem fakt zvedavej jestli se prodaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se