Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Ludia nebudme farizeji. To nikto z vas nikdy vyhodne nekupil, alebo by nekupil kopec primiek za super cenu, aby ich neskor mohol dobre predat a nabrat strelivo na nejaky iny kusok? To akoze ked som pred 5 rokmi kupil igeny za hubicku, tak ich dnes nemozem predat za x nasobok? Som zlodej, podvodnik? A ten kto ich odo mna kupi je podporovatel podvodnika?

Kniha ktorej je iba obmedzeny pocet a je po nej dopyt, nemoze vybehnut cenou na x nasobok?

Tak toto ja tady to nejlepší co jsem si přečetl. Myslim že každý už jsme v životě prodali něco na čem jsme vydělali. Nebo koupili něco za účelem

později na tom vydělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem pro zajímavost, dnes napsal  prodejci těch Primek za 85 000,-   a na Aukro, tak jsem zvědav, jestli mi někdo z nich odepíše  :gora:           Jirka

Odkaz ke komentáři

Na těch "Prim Bauhaus" je ten číselník v pořádku? Není to nějaký přetisk? Ta černá barva mi přijde nějaká rozlezlá.

Jiří9 pak se nezapomeň pochlubit, co ti ten vykuk s prvorepublikovýma primkama napíše!

Odkaz ke komentáři

Tak mám jenom jednu zprávu . Po mé intervenci na Aukro, byla bez odpovědi, nabídka odstraněna zaměstnancem Aukra.

No a tohle jsem napsal prodejci :hannibal: .

Zde je email, který jste zaslal/a uživateli tonycarlos (0) Email odeslán: Ne 15. leden 2017, 20:15:12 CET

Strana nabídky: Plně funkční hodinky značky PRIM - I. Republikové

Obsah zprávy
Tohle je dobrý fór. Ta cena
A prodávat primky z roku 1981 jako prvorepublikové ještě větší
.

No taky nepočítám že se někdy ozve  Jirka  :hannibal: :hannibal: :hannibal:

Upraveno uživatelem Jiří9
Odkaz ke komentáři

Tak mám jenom jednu zprávu . Po mé intervenci na Aukro, byla bez odpovědi, nabídka odstraněna zaměstnancem Aukra.

No a tohle jsem napsal prodejci :hannibal: .

Zde je email, který jste zaslal/a uživateli tonycarlos (0) Email odeslán: Ne 15. leden 2017, 20:15:12 CET

Strana nabídky: Plně funkční hodinky značky PRIM - I. Republikové

Obsah zprávy

Tohle je dobrý fór. Ta cena

A prodávat primky z roku 1981 jako prvorepublikové ještě větší

.

No taky nepočítám že se někdy ozve  Jirka  :hannibal: :hannibal: :hannibal:

...tak ti děkuju....zrovna jsem s ním komunikoval jestli by nemohl dát nějakou slevu a kupodivu ho to začalo zajímat...no možná to dotáhnu i mimo Aukro a dost se pobavím.....

Odkaz ke komentáři

To by bylo docela pěkný jestli je to pravda a doktor se s ním sejde :) . To by mne zajímalo jak to dopadne. 

Třeba Ti sleví na 60 000,-  :hannibal:

Z  Aukra mi odpoledne napsali,  že ho budou prošetřovat, ale to může být taky jenom formalita, aby mi měli co říct Jirka. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...