Bert Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 tak to me hlava nebere - asi jsme panove prosvihli fakt ojedinelou prilezitost gratuluju prodavajicimu, tomu ja rikam majstrstyk http://aukro.cz/prim-vojenske-i1822936080.html tohle proste nesmi zapadnout - 3725 kacek za tohle... Zlatá slova. Tesat do kamene. Asi prodám své růžové diplomaty s lumi ručkama .....
hirsch Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Zlatá slova. Tesat do kamene. Asi prodám své růžové diplomaty s lumi ručkama ..... Nevidět to na vlastní oči tak bych tomu nevěřil!
Honza.manta Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 A já je blbec nemám, takový skvost. Gratuluji kupci, doufám, že mu budou dlouho dělat radost a v jeho vlastním zájmu doufám, že to tady nečte.
kutilprim Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Ta cena je fakt masakr. Nejvíc mě dostala ta věta z popisu aukce : ´´Skvělá příležitost k obohacení Vaší sbírky či k nákupu jako investici, nebo jako dárek, netřeba více dodávat.´´
booker007 Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 (upraveno) Já se o Primkách stále pořád něco učím a je toho hodně, ale asi mě toho chybí dostudovat moc abych tohle pochopil Na druhou stranu, taky bych chtěl mít ve sbírce takhle populární hodinky o kterých se tolik napsalo a ještě napíše Upraveno 23. září 2011 uživatelem booker007
stanik73 Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 (upraveno) Ta cena je fakt masakr. Nejvíc mě dostala ta věta z popisu aukce : ´´Skvělá příležitost k obohacení Vaší sbírky či k nákupu jako investici, nebo jako dárek, netřeba více dodávat.´´ Je to jasný, cena zlata začala klesat a velcí zahraniční investoři v panice začali na investice skupovat starý primky bez ohledu na cenu. :D Upraveno 23. září 2011 uživatelem stanik73
stanik73 Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Zajímavý číselník Prim Sport hokej 1976 - http://aukro.cz/cife...1827956372.html . Již první den se sešikovaly do souboje těžké váhy . Tak jen samotný číselník prim přes 5tis. - to se nevidí každý den. A přestože Honza bojoval jako lev a šel do toho prsama, s číselníkem neodešel .
docent_tecka Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 (upraveno) Tak jen samotný číselník prim přes 5tis. - to se nevidí každý den. A přestože Honza bojoval jako lev a šel do toho prsama, s číselníkem neodešel . souhlas - na druhou stranu se ten cifernik taky nevidi kazdy den - docela by me zajimalo, jak takove hodinky mohly vypadat - nemate nekdo informaci? ja na to cumel jak "puk" Upraveno 25. září 2011 uživatelem docent_tecka
Honza.manta Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 (upraveno) Jedná se o toto: Já jen aby to nezapadlo. Jedná se o mistrovství světa v hokeji v polských Katovicích. Naši tam urvali titul před rusáky a to jen díky tomu, že polští hokejoví šlechtici v otevíracím zápase ty ruské zk.rvysyny porazili 5:4. Pak už neudělali ani bod a se vší slávou sestoupili, ale to důležité udělali - sebrali těm zk.rvysynům titul a dali jim na frak. Za ten cifr bych dal i mnohem víc, ale byl jsem v práci a neměl jsem kdy na příhoz v posledních vteřinách. Fuj na to!!!! Tak jsem tam hodil nesmyslnou cenu a nenapadlo mne, že je někdo bude chtít ještě za víc. Moje chyba, neměl jsem šetřit na nabídce. Ze zmíněných důvodů bych dal i mnohem víc. Já to celé mistrovství sledoval v televizi a prožíval s našima klukama. Pro mne jako primpacienta je to dvojitá srdcovka. No pozdě bycha honit. Edit:Vzhledem k indexům a roku se jedná o čistokrevnou mutaci modelu PS2.1 se stříbrnýma ručkama a věřím, že i indexy ještě trochu svítí. Byl bych jej byl strčil do broušeného pouzdra od červených PS2. Lepšího umístění by se mu nemohlo dostat. Upraveno 25. září 2011 uživatelem Honza.manta
JR_2010 Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 souhlas - na druhou stranu se ten cifernik taky nevidi kazdy den - docela by me zajimalo, jak takove hodinky mohly vypadat - nemate nekdo informaci? ja na to cumel jak "puk" Přesně to jsem si říkal, když jsem si plánoval, že ho koupím tak někde kolem tisícovky a co tam potom dám za armovák a ručky...
Honza.manta Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Tak ještě přidám třešničku na dort. Právě jsem absolvoval telefonický rozhovor na dané téma a vypadá to, že ten ciferník existuje ještě jeden a mohl by doputovat ke mně.
docent_tecka Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 no vidis a trebas ho dostanes levneji - doufam, ze se pak pochlubis vysledkem a nasledne i hodinkama!!
Honza.manta Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 No on ti nikdo nemůže dát víc, než já slíbit - jak se říká, ale já tomu věřím. Samozřejmě, že jestli to vyjde, tak se rád a s chutí budu předvádět a vytahovat. Mám ještě jeden vylepšovací plán, ale to až, jestli to vyjde.
long Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 No on ti nikdo nemůže dát víc, než já slíbit - jak se říká, ale já tomu věřím. Samozřejmě, že jestli to vyjde, tak se rád a s chutí budu předvádět a vytahovat. Mám ještě jeden vylepšovací plán, ale to až, jestli to vyjde. To ti tedy držím palce !!!
hirsch Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 No on ti nikdo nemůže dát víc, než já slíbit - jak se říká, ale já tomu věřím. Samozřejmě, že jestli to vyjde, tak se rád a s chutí budu předvádět a vytahovat. Mám ještě jeden vylepšovací plán, ale to až, jestli to vyjde. Tak hodně zdaru, taky držím palce a těším se na "chlubící" fotky.
pevo Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 (upraveno) ... mistrovství světa v hokeji v polských Katovicích... že polští hokejoví šlechtici v otevíracím zápase ty ruské zk.rvysyny porazili 5:4... Já se taky díval. Bylo mi sice teprve 10, ale myslím, že si pamatuju dobře, že to bylo 6:4... Ten cifr bych taky bral! Musí jich bejt víc než dva, co kolega Accutron? Upraveno 25. září 2011 uživatelem pevo
mischa Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 já jsem Honzovi říkal, že to bylo 6:4, on tvrdil, že ne. Čuměl jsem na to v bedně v obchoďáku s několika dalšími nadšenci a polské góly, to bylo něco daleko víc, než puk v síti. Osobně bych za kus potištěnýho plechu víc, než 1000 Kč nedal /tedy kromě okrovýho na Igeny za 2000/, ale rozumím tomu, že srdcař dá cokoli, i to, co nemá. Honza ukázal srdce bojovníka, ale nestačilo to: opět se mi potvrzuje, že jestli něco opravdu chci, nemá smysl přemýšlez v řádu násobku reálné ceny, člověk tam musí dát deseti, dvacetinásobek a pak má šancui, když takových není víc. Ale jestli ho sežene jinde, určitě zu toho udělá pěkné hodinky. Otázka je, jak by takové hodinky měly autenticky vypadat, já je nikdy neviděl. Ing. Hněvsa by pak mohl popřemýšlet, jestli mu šikmooký bratr nedokáže vyrobit pár kousků Katovic s Č5SR levněji....Fakt jsme asi magoři a vo vo vo.vo to přeci jde....
Honza.manta Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Tak jsem si to našel ve vikipedii a omlouvám se za mystifikaci - bylo to opravdu 6:4. Už je to dlouho. Upraveno 26. září 2011 uživatelem Honza.manta
nikdo Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 já jsem Honzovi říkal, že to bylo 6:4, on tvrdil, že ne. Čuměl jsem na to v bedně v obchoďáku s několika dalšími nadšenci a polské góly, to bylo něco daleko víc, než puk v síti. Osobně bych za kus potištěnýho plechu víc, než 1000 Kč nedal /tedy kromě okrovýho na Igeny za 2000/, ale rozumím tomu, že srdcař dá cokoli, i to, co nemá. Honza ukázal srdce bojovníka, ale nestačilo to: opět se mi potvrzuje, že jestli něco opravdu chci, nemá smysl přemýšlez v řádu násobku reálné ceny, člověk tam musí dát deseti, dvacetinásobek a pak má šancui, když takových není víc. Ale jestli ho sežene jinde, určitě zu toho udělá pěkné hodinky. Otázka je, jak by takové hodinky měly autenticky vypadat, já je nikdy neviděl. Ing. Hněvsa by pak mohl popřemýšlet, jestli mu šikmooký bratr nedokáže vyrobit pár kousků Katovic s Č5SR levněji....Fakt jsme asi magoři a vo vo vo.vo to přeci jde.... Vlastně to patří jinam,ale takovej malej příklad toho co závisláci jsou ochotni investovat je tady . Takhle se jednou naši potomci budou přebíjet o Igeny s ELTON na cifroši....... .
ptulda Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 http://aukro.cz/prim-sport-automatic-21-jewels-i1828283771.html - zajímavá dražbička.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se