Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

nabídka č. 2502472062

Jůůůůůůůůůůůůůů já vůbec netuším, jak jsem bohatej!!!! Škoda že není foto stroje...Měl jsem pocit, že tyhle se už dělaly jen v nerezu- alespoň vím že pár z nás je v nerezu má. Jakpak to vlastně bylo?

Nějak mi uniká smysl věci, přibliž mi ho prosím. Jsem poloviční internetový mrzák - jsem jen na mobilu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak mi uniká smysl věci, přibliž mi ho prosím. Jsem poloviční internetový mrzák - jsem jen na mobilu.

Prim sport automat s myiotou, pěkný stav- v chromovaném pouzdře, pěkný stav, cena začíná na 9900 korun, prodejce- MIAMON Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Hmmm ...

Co ja vím, tak se vyráběly jen v nerezu. Takže se možná někomu zachtělo pouzdra na jiné a přehodil ho. Dotaz asi na Accutrona - dělaly se PS2 miyota i v mosazných pouzdrech? Každopádně za ty drobné to je dle mého neprodejné, jestli už někomu nehráblo.

Odkaz ke komentáři

Hmmm ...

Co ja vím, tak se vyráběly jen v nerezu. Takže se možná někomu zachtělo pouzdra na jiné a přehodil ho. Dotaz asi na Accutrona - dělaly se PS2 miyota i v mosazných pouzdrech? Každopádně za ty drobné to je dle mého neprodejné, jestli už někomu nehráblo.

Myslím si to taky- jen jsem to nechtěl napsat tak hrubě...
Odkaz ke komentáři

Achjo, to je v pr.eli, tyhle hodinky http://aukro.cz/nevidane-krasne-panske-hodinky-prim-i2498813904.html byly k mání za pětikilo plus pošta i s tím řemenem, než jsem stačil zareagovat byly v tahu a po pár dnech se objevily tady. Časově to sedí, že hned po doručení byly vraženy na Aukro.

Odkaz ke komentáři

A to jsem si myslel, že Československo je hodně malej rybníček. No, příště by to chtělo zkontrolovat ty hrubky, než to připíchnu na aukro. Nějak mne odrazuje obchodovat s někým, kdo nezná pravopis hahaha. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...