Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nevím, jestli si z lidí dělá prd...el nebo je to mentál...

Řekl bych, že od obojího trochu .......

Odesláno

nechci nijak obhajovat kreativitu onoho prodejce zlata vysoke ryzosti - mam pouze malou poznamku - nedavno jsem navstivil starsiho pana, muj dlouholety zdroj hodinek, a zastihl jsem ho, jak u krbu rozebira stare primky, strojky haze do krabice a pozlacena pouzdra dava bokem - nekolikrat jsem polkl a pak se zeptal, proc to dela. odpoved byla: "vis inzenyre, kolik je tam zlata? za tyhle pozlacene primky dostanu 200 kc"...

Odesláno

nechci nijak obhajovat kreativitu onoho prodejce zlata vysoke ryzosti - mam pouze malou poznamku - nedavno jsem navstivil starsiho pana, muj dlouholety zdroj hodinek, a zastihl jsem ho, jak u krbu rozebira stare primky, strojky haze do krabice a pozlacena pouzdra dava bokem - nekolikrat jsem polkl a pak se zeptal, proc to dela. odpoved byla: "vis inzenyre, kolik je tam zlata? za tyhle pozlacene primky dostanu 200 kc"...

Za to by měli sekat ruky jak ve středověku :smile_anim:

Odesláno

Tak při představě, že bych měl ze svých čtyř diplomatů a pěti skorodiplomatů seškrábat pozlacení a prodat jako zlomky někde do safiny mě jezdí mráz po zádech. :suicide_anim: Při průměrné ceně na auru cca 1300-2200 na auru /kus je to opravdu kšeft, který se nedá odmítnout a proto jdu zahulit něco ostřejšího :cigar: a jde se na to. Možná to hodí na nějaký to jedno malý pivko :cheers:

Odesláno

Taky jsem škrabal jak vzteklej, ale místo na sestu kolem světa se zítra odebéřu do rachoty k ohýbačce plechů a ke svářečce.Výdělek tak bude jistější, i když to na cestu kolem světa nevydělá. :suicide_anim:

Odesláno

Honzo,

ty jsi vlastně teď protektor, nalezl jsi zlatý důl smile_anim.gif

Ten pán by se měl živit politikou! :smile_anim:

Ale jestli se mu takhle povede vyhnat cenu - tak doma pár hodinek s obsahem tohoto - "vysoké výtěžnosti zlata vysoké ryzosti" - mám také a mohu nabídnout. :smile_anim:

Odesláno

Za 50% výtěžku mohu někomu pár devastačních zlacených pouzder přenechat. Ale nějak se mi to nezdá, neboť di kdysi nechal kolega Biges poslat PS2 a tuším, že ho to stálo právě ty dvě stovky.

Odesláno (upraveno)

jak jste si tady dali ten zavazek, ze nebudete komentovat probihajici aukce, tak je tu tak o 97% mensi sranda :)

Zdá se mi, že díky osobním dobrovolným závazkům některých členů tady ubylo fotek hodinek. Takže jedny aktuální automaty s PRIM kalibr 97, typového čísla 97 015 3. Na základně strojku je skutečně vyraženo "97".

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Petr_P
Odesláno

Chudinky, ty jsou zhuntovaný!

Odesláno

Zdá se mi, že díky osobním dobrovolným závazkům některých členů tady ubylo fotek hodinek. Takže jedny aktuální automaty s PRIM kalibr 97, typového čísla 97 015 3. Na základně strojku je skutečně vyraženo "97".

No ty jo! Tos vyhrabal někde v bazaru nebo to bylo za "tržní cenu" od sběratele?

Odesláno

No ty jo! Tos vyhrabal někde v bazaru nebo to bylo za "tržní cenu" od sběratele?

Obrázky jsou z Aukra a aktuální tržní cenu budeme znát po skončení aukce.

Odesláno (upraveno)

Mozna je to hloupa otazka, ale bylo skutecne vyrobeno jen tech 100 ks devadesat sedmicek? Mam pocit, ze Accutron psal, ze tenhle kalibr nikdy nefungoval tak, aby mohl byt uveden do seriove vyroby, byl to hlavni duvod, proc se nevyrabel?

Upraveno uživatelem wrist72
Odesláno

Mozna je to hloupa otazka, ale bylo skutecne vyrobeno jen tech 100 ks devadesat sedmicek? Mam pocit, ze Accutron psal, ze tenhle kalibr nikdy nefungoval tak, aby mohl byt uveden do seriove vyroby, byl to hlavni duvod, proc se nevyrabel?

Tady jsou ty nejlepší možné odpovědi na tvé otázky z pera toho nejpovolanějšího - Accutrona. A lepší to už asi nebude.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...