Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem přesvědčen, že žluté fotky jsou záměr. Dřív je nedělal, protože prodával hodinky v lepším stavu a nebylo potřeba mlžit.

O komunikaci a rychloti nemluvím, byly super vždycky.

Za prodej fejků palec dolů.

O žlutých fotkách si taky myslím, že to není náhoda. Ale třeba se pletu.

Moc dobře si pomatuju, když byly fotky v pořádku. Do žluta jsou asi rok, nebo rok a půl.

Odesláno

Jo, tenhle prodejce se "zkazil", lépe řečeno, naučil se v tom "chodit". Fotky do žluta, aby skryly vady a čím dál častěji bastly avizované jako "unikátní NOS"...

• po 2 týdnech...
Odesláno

že by nikdo nezarigistroval, že se na aukru právě prodaly dvoje letecké automaty, jedny bez dýnka a druhé s dýnkem bez datumu?

Odesláno (upraveno)

To jsou novodobý renovační cifry. Dřív se nic takovýho nedělalo.

V Eltonu ti to udělají za dva litry kus.

Edit: Jo a o první místo se mydlí dva stejní borci.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

že by nikdo nezarigistroval, že se na aukru právě prodaly dvoje letecké automaty, jedny bez dýnka a druhé s dýnkem bez datumu?

No, a co má být...? Dobře jim tak  :lol2:

Už je nehledejte,jsou u straspola doma :lol2: 

A jak se jim u Stráši bude určitě líbit!! :lol2:

Odesláno

Ahoj, právě se prodaly hodinky na Aukru s kalibrem 64 (to napsal prodejce). Chtěl jsem se zeptat, zda někdo o tomto kalibru něco ví? Já o něm zatím neslyšel (ale zatím jsem jen malé kuře).

http://aukro.cz/prim-elegantne-pozlatene-vzacne-cal-64-i3517926402.html

Kal. 64 se vyráběl v letech 93 - 95 zároveň s kal. 69. Měli stejnou základní desku a většinu strojku, obojí ve frekvenci 21600 kmitů a průměr strojku 25,6mm - tedy víceméně návazné na kal. 96. 64 je natahovací a 69 je samonátah.

Odesláno

A jak se jim u Stráši bude určitě líbit!! :lol2:

Předpokládám, že bez čísel se nevyráběly, nebo se mýlím. Takže bastl nebo to můžou být ty, co tu někomu nedobrovolně opustily šuplík :-) ?

Odesláno

Předpokládám, že bez čísel se nevyráběly, nebo se mýlím. Takže bastl nebo to můžou být ty, co tu někomu nedobrovolně opustily šuplík :-) ?

Dle popisu od Eltonu bylo vyrobených 2500 číslovaných pro armádu a 500 nečíslovaných do volného oběhu.

Odesláno

Dle popisu od Eltonu bylo vyrobených 2500 číslovaných pro armádu a 500 nečíslovaných do volného oběhu.

Plus se po světě toulá slušné množství nečíslovaných dýnek a asi ještě víc originálních leteckých ciferníků.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...