Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem sběratelem limitek. Vaše hodinky Prim Sport Manta se mi líbí a mám o ně opravdový zájem. Kombinace červených indexů a černé manty je pekelná...hodinky jsou parádní. Hodlám je koupit jako oblekovky. Mohl by jste mi prosím napsat jaké je přesnost hodinek ? Datumovka sedí, nebo je to jen optický klam ? Neslušné návrhy zasílám do SZ.

Neposlal bys mi taky nějaký neslušný návrh do SZ a klidně napiš, co tam chceš namalovat a kolik chceš kusů, tomu se říká najít díru na trhu :gora:

Odesláno

A není to z renovace? Pokud je to opravdu Parexo, tak to kluci šikmooký zvládli bravůrně-bohužel.

Nejsi na mobilu? Zkus se na to mrknout jseště jednou. Třeba datumový okýnko. Hnus velebnosti

Odesláno

Mám to na sedmipalcovým tabletu a tam to nevypadá zle, o to líp, jestli je to v reálu špaténka a že to jde poznat.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se podíval znovu a střízlivej a nejenže jsou ty barvičky fakt pekelný, ale ten nápis mi opravdu taky v něčem nesedí. A dole nad nápisem CZECHOSLOVAKIA má jinak indexy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Edit: doplnění

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno (upraveno)

Je to nový kousek a nebo starý původní ????

http://aukro.cz/cife...2175128803.html

Prodejce prodává docela dost a docela dlouho a NĚKDO ze zdejších pacientů od něj již jistě NĚCO kupoval. :-))))) (Honzo ? )

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Nechci být v budoucnu kamenován, ale tento prodejce (podle mě)

prodává to co píše. Pokud píše "starý nepoužitý" myslím, že

není důvod mu nevěřit.

Odesláno

Prodejce prodává docela dost a docela dlouho a NĚKDO ze zdejších pacientů od něj již jistě NĚCO kupoval. :-))))) (Honzo ? )

Sice jsem asi jiný Honza ... :), ale od tohoto prodejce jsem v minulých dnech kupoval lunetu a korunku na PSII, podle popisu oboje původní nepoužité. Nemám důvod se domnívat, že to bylo jinak, korunka dokonce perfektně těsní.
Odesláno

Sice jsem asi jiný Honza ... :), ale od tohoto prodejce jsem v minulých dnech kupoval lunetu a korunku na PSII, podle popisu oboje původní nepoužité. Nemám důvod se domnívat, že to bylo jinak, korunka dokonce perfektně těsní.

Děkuji oběma za Tip.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se podíval znovu a střízlivej a nejenže jsou ty barvičky fakt pekelný, ale ten nápis mi opravdu taky v něčem nesedí. A dole nad nápisem CZECHOSLOVAKIA má jinak indexy.

Edit: doplnění

Dalsi rozliseni je ve fontu cislice 7. Na starych eltonskych cifernicich neni zobacek (smerem dolu) na vrchni casti cislice 7 na novych nevim jak to je nemuzu nejak najit detail.

vyhlasuju soutez najdi 5? rozdilu :D

Upraveno uživatelem diver60
Odesláno

Tak asi nejzásadnější je rozdíl ve fontu loga, zejména u "M" je to markantní, ale jinak to zase tak hnusný není až na tu lumi barvu, být do žluta, tak si toho někdo jen tak nevšimne

Odesláno

To je solidní prodejce, dřív jsem od něj hodně kupoval osobně, bohužel se naučil prodávat na aukru a drsně zdražil. :wallbash: Ale každopádně prodává přesně to, co popisuje a v případě oprávněné nespokojenosti vrací peníze. Alespoň to je moje zkušenost s ním. :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

To je solidní prodejce, dřív jsem od něj hodně kupoval osobně, bohužel se naučil prodávat na aukru a drsně zdražil. :wallbash: Ale každopádně prodává přesně to, co popisuje a v případě oprávněné nespokojenosti vrací peníze. Alespoň to je moje zkušenost s ním. :smile_anim:

Edit: nevšiml jsem si odkazu, co jsem napsal patří k ciferníku na Igeny

Ale, že je to druhovýroba, která se dá normálně koupit nová za 120 K, to si myslím, že asi vědět bude.  

Upraveno uživatelem JR_2010

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...