Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čekal jsem spíš reprezentativní kus na nošení v práci k obleku, ale když to tak čtu tak asi nejlepší bude koupit nějaký exemplář na aukru a nechat zrenovovat v Eltonu.

Pořid si nějaké s pěkným pouzdrem /což ty z odkazu nejsou,souhlas s financem/ a ostatní Ti udělají nové v Eltonu, vyjde to docela rozumně./ciferník 1800kč/.
Odesláno

Pořid si nějaké s pěkným pouzdrem /což ty z odkazu nejsou,souhlas s financem/ a ostatní Ti udělají nové v Eltonu, vyjde to docela rozumně./ciferník 1800kč/.

Tedy pánové můžete mi prosím ukázat, kde je to pouzdro tak strašné? Vy snad musíte být akcionáři Eltonu...

P.s.: nezastávám se prodávajícího, ale takhle ty hodinky hanit mi zase nepřipadá fér, jsou z mého pohledu ve velmi pěkném stavu, když to porovnám s tím, co se běžně prodává za 3-4 tisíce, tak jsou "zlatý"

Odesláno (upraveno)

Zkus se mrknout ještě jednou. Za 8500 je to fakt přestřelený. I za 6500

Tipnul bych si že mají i "vylepšený" zlacení

Upraveno uživatelem financ
Odesláno (upraveno)

Není v nějak hrozném stavu,nicméně u nožek a u korunky je setřelé zlacení,podívej se v jakém stavu a za kolik prodal financ ty svoje diplomaty zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46631-prim-diplomat/page__p__719010__hl__%2Bprim+%2Bdiplomat__fromsearch__1#entry719010

To je trochu rozdíl ne?Než za 8500 Aukro :suicide_anim:

Vidím financ byl rychlejší :P

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Abychom si rozuměli, já nehájím cenu, to je věc každého, za kolik je koupí, já jen hájím hodinky a tvrdím, že na machrování (reprezentaci) jsou pěkné a ty "vady" pouhým okem nebudou vidět a navíc je to incabloc, což ty financovi nejsou a těch je trochu méně k sehnání. Také jsem kolegu zájemce upozornil, že když si počká, tak se dočká a může je pořídit za cca 50%, to je vše...

Odesláno

Ty jsem prodal moooc levně. A je mi po nich smutno. Zase jsem je nenosil. Holt chronobundus :-)

U Diplomatů je pouzdro základ. Stojí to trochu času a úsilí. ale dá se sehnat dobrý pouzdro okolo cca 2500. GO strojku, kožený řemínek, za nový ciferník chce Elton 1800, k tomu se vyplatí připlatit za nový sklíčko, oživení pouzdra, vyleštění ruček. A jsou to úúúplně jiný hodinky než ty na AUKRU

Odesláno

Ty jsem prodal moooc levně. A je mi po nich smutno. Zase jsem je nenosil. Holt chronobundus :-)

U Diplomatů je pouzdro základ. Stojí to trochu času a úsilí. ale dá se sehnat dobrý pouzdro okolo cca 2500. GO strojku, kožený řemínek, za nový ciferník chce Elton 1800, k tomu se vyplatí připlatit za nový sklíčko, oživení pouzdra, vyleštění ruček. A jsou to úúúplně jiný hodinky než ty na AUKRU

No dobrá, nebudeme se "hádat", já bych se za ty z Aukra osobně nestyděl i když mají své mouchy, ale které nemají, že? ;)

Odesláno (upraveno)

Financi ty jsi ten,jak se to řekne, manžel od krávy :suicide_anim: ,sorry musel jsem. :cheers:

:cheers: Budem muset udělat zas nějaký sraz, z toho co jsem měl před vánocema už mám jen jedny :-)

A to ještě nezačalo jaro :-)

EDIt: A ty se modli aby si to nepřečetla moja :-)

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

http://aukro.cz/prim...2191858616.html

No ne, kompletní série, včetně žlutých, tak to bude jízda ...

Počítám cca 8000,- až 12000,- Nebo se někdo ve zběsilosti urve a bude to mnohem víc. Pravděpodobnost je vysoká, vzhledem k tomu, že do konce aukce zbývá ještě 6 dní, aktuální cena je 3050,- a zobrazeno 485x :crying_anim02:

Tenhle prodejce má ty fotky čím dál černější. Tipuju solidní šrot. Už tam ani nevidím vteřinovku. Je tam vůbec?

http://aukro.cz/pozo...2200615076.html

Když nakloním monitor do správného úhlu.... tak vteřinovku stejně nevidím :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Tenhle prodejce má ty fotky čím dál černější. Tipuju solidní šrot. Už tam ani nevidím vteřinovku. Je tam vůbec?

http://aukro.cz/pozor-raritni-hodinky-prim-cerne-i2200615076.html

A navíc nějaká skládačka. Dno hodinek rozhodně není originální a to přesto, že prodejce uvádí:* RARITNÍ PÁNSKÉ NÁRAMKOVÉ HODINKY PRIM ČERNÝ CIFERNÍK - NEJEDNÁ SE O SKLÁDAČKU, ALE O ORIGINÁL KUS Z PRODUKCE PRIM - RARITNÍ KOUSEK - ŠROUBOVACÍ DÝNKO, KALIBR TYP 0111, PRŮMĚR CCA 3,4 cm ***

Upraveno uživatelem accutron
Návštěvník tolja
Odesláno

A navíc nějaká skládačka. Dno hodinek rozhodně není originální a to přesto, že prodejce uvádí:* RARITNÍ PÁNSKÉ NÁRAMKOVÉ HODINKY PRIM ČERNÝ CIFERNÍK - NEJEDNÁ SE O SKLÁDAČKU, ALE O ORIGINÁL KUS Z PRODUKCE PRIM - RARITNÍ KOUSEK - ŠROUBOVACÍ DÝNKO, KALIBR TYP 0111, PRŮMĚR CCA 3,4 cm ***

Jsi si tou skládačkou jistý? Pouzdro je ze švajcu, ale to číslo na dýnku bylo vyraženo v Eltonu.

http://aukro.cz/raritni-hodinky-prim-kal-50-ala-diplomat-zachovale-i2183660293.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...