Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Ten řemínek vypadá bombově, kdyby jste o něm někdo věděl, tak bych uvítal nápovědu, kde ho sehnat. Hodinky jsou bastl z pseudosportů a nevypadají dle mého nic moc, ale některé ty pseudodporty svítily a to by mohlo být hezké.

Já o dalších takových bílých řemíncích nevím. Ten Safari k těmto hodinkám víceméně patří a mám tam taky napsané že jsou skládané. Zítra dávám od koruny další bílé i řemínkem Polo Sport Klenoty ale ty skládané dle mých informací nejsou a takto se vyráběly. Nechť se k tomu prosím vyjádří znalci. Fotka:

post-21576-096340000 1331739975.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najdeš 1846 rozdílů?

post-14724-091642600 1331928897.jpg

post-14724-065530800 1331928974.jpg

jen pro jistotu uvedu, že není mým cílem škodolibost, zamýšlím se nad motivací kupujících, co je vede k neochotě zaplatit víc za celkem dobře  a průhledně nafocené hodinky  a pak vypláznout ranec za to samé, podle mně bez vteřinovky, rozmazaně a tmavě nafocené...ještě se máme hodně co učit... :suicide_anim:  

Odkaz ke komentáři

Už to mám. Nickiii1 dává řemínek a stěžejky v ceně hodinek o proti panu Toljovi. To dělá rozdíl v ceně 1.846kč, jinak si to nedovedu vysvětlit..... vteřinovka, nevteřinovka.

Takže řemínky a stěžejky pánové, to je ta díra na trhu. :skull:

Odkaz ke komentáři

No, koukám, že se aukro moc nezměnilo. Ono je potřeba vzít do úvahy, jestli se jednalo o skutečný prodej a do jaké míry se "tahala cena".

V době, kdy to ukazovalo alespoň 3 měsíční aktivitu kupujících, tak se to dalo odhadnout, dneska mně přijde, že to je na "české poměry" poněkud nevhodně tajnůstářské.

Prostě jakmile aukce začnou vykazovat takovýto rozptyl (5x), ukazuje to na nějakou neplechu a okamžitě od toho.

Odkaz ke komentáři

No, koukám, že se aukro moc nezměnilo. Ono je potřeba vzít do úvahy, jestli se jednalo o skutečný prodej a do jaké míry se "tahala cena".

V době, kdy to ukazovalo alespoň 3 měsíční aktivitu kupujících, tak se to dalo odhadnout, dneska mně přijde, že to je na "české poměry" poněkud nevhodně tajnůstářské.

Prostě jakmile aukce začnou vykazovat takovýto rozptyl (5x), ukazuje to na nějakou neplechu a okamžitě od toho.

Podle sestavy kupujících bych spíš odhadoval, že se jednalo o začínající "sběratele" , lačnící za každou cenu získat do své nově zakládané sbírky tu největší raritu . Ještě kdyby tam Nicki Lauda napsal, že je to Echt rarita (Nirmalita promine), mohl dost klidně přes tři tácky :D

Odkaz ke komentáři

Tenhle prodejce má ty fotky čím dál černější. Tipuju solidní šrot. Už tam ani nevidím vteřinovku. Je tam vůbec?

http://aukro.cz/pozo...2200615076.html

a máme je tady znovu, po týdnu od skončení první aukce, s lehce odlišným popisem, fotky identické Posted Image

http://aukro.cz/pozo...2225169414.html

post-1252-086982100 1332547018.jpg

aby to nezapadlo - první aukce skončila na 2.251,-Kč - asi kolega přestřelil

post-1252-057637300 1332546215.jpg

Upraveno uživatelem Demi
Odkaz ke komentáři

Tento pán přestřeluje pravidelně. Aukce většinou vyhrávají "nováčci" a zboží se objevuje několikrát po sobě. Fotky výrazně vylepšují kvalitu prodávaného zboží.

V začátcích mého zájmu o hodinky jsem od něj koupil 2 kousky a pokaždý přišel šrot. Nějak nechápu, že mu to tak dlouho vychází

Odkaz ke komentáři

Stejná zkušenost s tímto prodejcem. Zhruba před 3 týdny jsem dražil jeho "překrásné " Prim Pavouk. Na konci aukce se cena výrazně vyšplhala na hodinkám neodpovídající cenu. Zhruba do hodiny jsem od prodejce dostal mail, kde si stěžoval, že hodinky vyhrál někdo ze zahraničí a že by s tím byl problém a nabízel mi je o něco levněji....Ehm, tuším nečisté dražby. Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...