JR_2010 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Nepotřebujete někdo záručáček na PRIM ELTON? Tady je k mání...
Honza.manta Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Nerad mluvím sprostě, ale to si dělá p.r.d.e.l? Upraveno 26. března 2012 uživatelem Honza.manta
JR_2010 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Obávám se, že ne... následovat bude krabička, pak originál řemen a nakonec hodinky, podtrženo a sečteno to hodí na Orlíky
Petr_P Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Už to jednou na Aukru prodával v sadě se záručákem na PRIM SPORT (+ paragon). Široce jsem to diskutovali tady. Teď už mu zbyl jen ten záručák na ELTON SPORT. Přitom ani netuší, že největší hodnotu mají jen ty fotky a ty svoji dějinou úlohu na Chronomagu už splnili. Možná kdyby k tomu byly ty hodinky ELTON SPORT, to by byla asi jiná tlačenka.
MaraThon Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Také jsem byl kontaktován mailem minulý týden s pohádkou o výherci ze zahraničí.. Dál to již znáte. Nicki1 je teda koumák. Upraveno 26. března 2012 uživatelem Marek Khyr
skodna Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Tak mě napadá , že prodávající ten záručák na ELTONY vystavil zrovna v době,kdy se začalo tady v sousedním vlákdě hojně diskutovat o IGENECH.Nerad bych sahal někomu do svědomí ,ale možná že je to někdo ze zdejších členů s vidinou tučného zisku na raritě chtivých sběratelů Prim sport I.gen. Pokud tomu tak je ,tak je to dost sviňárna. A pokud to tak není ,hluboce se všem tady omlouvám , a stejně je to svi....a.
atomicsteve Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Vystavený byl už před Accutronovým objevem, akorát se ho stále nepovedlo prodat...
skodna Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Tak to mě uniklo. Moc se omlouvám za křivé obvinění
atomicsteve Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Tak dnes opět padaly rekordy, slavný Nickii1 prodal následující hodinky: *** LUXUSNÍ HODINKY PRIM NEVÍDANÉ - PĚKNÝ STAV *** za 1975,- ** POZOR PRIM PO SPARTAK - CHRONOTECHNA - TOP ** za 3250,-
booker007 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Tak dnes opět padaly rekordy, slavný Nickii1 prodal následující hodinky: *** LUXUSNÍ HODINKY PRIM NEVÍDANÉ - PĚKNÝ STAV *** za 1975,- ** POZOR PRIM PO SPARTAK - CHRONOTECHNA - TOP ** za 3250,- Tyto aukce jsem napjatě sledoval až do konce. Pán z Karlína by proměnil snad i svůj trus ve zlato. Zajímavé je, že první hodinky koupil nick s nulovým nákupem a přihazoval i na další hodinky z této hvězdné produkce. Nikomu nezávidím, ale tohle sm.dí i přes kabely na dálku.
Honza.manta Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 O obojích jsem uvažoval a kdyby je prodával někdo jinej, tak bych byl asi i přihazoval. Ale aukce tohohle pána bojkotuji.
straspol Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 O obojích jsem uvažoval a kdyby je prodával někdo jinej, tak bych byl asi i přihazoval. Ale aukce tohohle pána bojkotuji. Prim po spartak- to je zajímavé pouzdro...
Chosef76 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 O obojích jsem uvažoval a kdyby je prodával někdo jinej, tak bych byl asi i přihazoval. Ale aukce tohohle pána bojkotuji. Jeho aukce sleduji, ale přesvícené fotografie ( pouzdra se výrazně vylepší), podezřelé navyšování ( "nováčci") na konci aukce, jsou pro mě jasnou STOPkou. Také někomu z Vás tento prodejce napsal, že by měl radost z toho, že hodinky koupí sběratel a ne nějaký překupník ?
long Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Jeho aukce sleduji, ale přesvícené fotografie ( pouzdra se výrazně vylepší), podezřelé navyšování ( "nováčci") na konci aukce, jsou pro mě jasnou STOPkou. Také někomu z Vás tento prodejce napsal, že by měl radost z toho, že hodinky koupí sběratel a ne nějaký překupník ? jeho maily jsem s již před více jak rokem označil jako SPAM a také mi tam od něho stále ty pohádky chodí, tedy do Spamu !
funf5 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Pánové, náš kolega Micky a vlastně jediný přispívající do anglické části fóra, našel na Aukru (link nepřidal, jen fotku)Primky a ptá se, zda je vyrobil Elton, podle mě ano, ale netroufám si to říct na 100%. Dejte mu prosím do jeho vlákna (anglicky), nebo sem (já mu to tam pak přeložím)odpověď. Díky
atomicsteve Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 (upraveno) Lepené indexy, to vypadá na výrobek od Orlanda... Podle mne to Elton rozhodně nevyrobil, ale radši počkám se soudem na ostatní nebo přímo na vyjádření autora. Edit: našel jsem je tady a už jsi nejsem moc jistý... Ale podle indexů a toho divného M usuzuji na bastl. Upraveno 28. března 2012 uživatelem atomicsteve
atomicsteve Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Stačí vzít pěkné pouzdro na "bauhausy", trochu ho oleštit, nechat si vytisknout cifr a čekat na neznalého zájemce... Cena je dost vysoko, by mne zajímalo, jestli se někdo chytí.
financ Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Cifr určitě z Eltonu není, ručky budou z Parexa
funf5 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 (upraveno) Pořád se v tom nějak motám, takže patrně bastl? Já neotevřu ani ten link na Aukro, nějak se mi zbláznil IE a už cca. tři hodiny dokážu otevřít jen Chronomag... Ne že by mi to nějak extra vadilo, aspoň mám klid od Janouška, Béma a spol. Sejně mi to nějak vrtá hlavou, IT mě trochu živí a už jsem zkusil všechno co mě napadlo a stále trvá stav, že jakákoli adresa mimo Chronomag je nedostupná. Může se ntb nakazit chronobundusem? Jdu spát, ráno moudřejší večera... EDIT: finance jsem nestih, stejně Mickymu odpovím až ráno... Upraveno 28. března 2012 uživatelem funf5
Honza.manta Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Pánové, náš kolega Micky a vlastně jediný přispívající do anglické části fóra, našel na Aukru (link nepřidal, jen fotku)Primky a ptá se, zda je vyrobil Elton, podle mě ano, ale netroufám si to říct na 100%. Dejte mu prosím do jeho vlákna (anglicky), nebo sem (já mu to tam pak přeložím)odpověď. Díky Dle mého je to bastl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se