Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

pridavam jeste dalsi varianty ciferniku jednoho typu pouzdra - vsechny maji lumibody a lumi vyplnene rucky

Kráné docente, gratuluji. Myslím, že ta varianta vlevo nahoře (se šupinama) zatím na fóru nebyla. Nemáš někde poznamenané typy strojků - ten vpravo by měl být TYP 0101 (možná starší TYP 010) ale co ty kal.52 ? Jsou to nejstarší TYP 012 ?

Upraveno uživatelem stanik73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S prodejcem jsem celou věc projednal a on reagoval jako normální slušný člověk - nechal si poslat fotky možného vzniku tohoto bastlu a hodinky odnese ke svému hodináři na potvrzení toho, že je to opravdu složenina. Až to bude potvrzeno hodinářem, tak věc uzavřeme. Gentlemani stále ještě nevymřeli. :smile_anim:

Tak to bude nějaké kouzlo, možná vyšší přízeň. Mě by to štvalo, protože jsem skrblík. Jste zde asi skuteční chronokouzelníci. Ten prodejce se snad s nezaplacením smíří, určitě má taky jinačí obrat. Ale taková krásná cena za Primky s výkupní cenou třeba 20,- kč. Stejně si myslím, že se to mělo řešit ještě v průběhu aukce kdy bylo jednodušší zrušit příhoz nebo přidat popis a tak dále než po jejím ukončení v řádném čase 10 dní.

Odkaz ke komentáři

Tak to bude nějaké kouzlo, možná vyšší přízeň. Mě by to štvalo, protože jsem skrblík. Jste zde asi skuteční chronokouzelníci. Ten prodejce se snad s nezaplacením smíří, určitě má taky jinačí obrat. Ale taková krásná cena za Primky s výkupní cenou třeba 20,- kč. Stejně si myslím, že se to mělo řešit ještě v průběhu aukce kdy bylo jednodušší zrušit příhoz nebo přidat popis a tak dále než po jejím ukončení v řádném čase 10 dní.

Jasně...taky existujou nějaké dopravní předpisy, třeba... Spousta lidí podle nich nejezdí, protože jsou to h....a, třeba. A z těch slušných prostě někdy někdo jen přehlédne značku, nebo prostě nedobrzdí na ledě, nebo se prostě stane něco co nepředpokládá. Někdy je malér složený i z chyb více účastníků, jako i tady- neoriginální věc na AUKRO nepatří, i když některá h....a to taky dělají běžně. A pak jsou slušňáci kterým se to prostě omylem stane. No, a druhý se splete a koupí. A protože jsou to slušňáci, tak se domluví. Když nejde o život... Mně to přijde jako něco, co by mělo být naprosto normální. Tím spíš, pokud se jeden mrkne do komentářů- od toho na AUKRU jsou. A že v dnešní společnosti není úplným standardem že se lidi domluví jako lidi je škoda a tím spíš je potřeba ocenit, když je někdo formát...
Odkaz ke komentáři

Na druhou stranu nechci nikoho hájit,ale když něco kupuji musím se o danou věc zajímat popřípadě se zeptat lidí kteří mají zkušenosti.Pokud nevím co kupuji je to vždy jen moje chyba a moje riziko. :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Jo, s tim prihazovanim a domluvama je to velka pravda.

napriklad tady http://aukro.cz/prim-orlik-i2340503938.html#tabsAnchor a tady http://aukro.cz/unikatni-hodinky-prim-znacene-nerez-ocel-i2367139194.html#tabsAnch zahajuje prihazovani jako obvykle m....6 typicky tohoto clovicka se zahajovanim najdete na vetsine aukcijako prvniho,nahodicka,coo?? pane m...6 :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

napriklad tady http://aukro.cz/prim-orlik-i2340503938.html#tabsAnchor a tady http://aukro.cz/unikatni-hodinky-prim-znacene-nerez-ocel-i2367139194.html#tabsAnch zahajuje prihazovani jako obvykle m....6 typicky tohoto clovicka se zahajovanim najdete na vetsine aukcijako prvniho,nahodicka,coo?? pane m...6 :suicide_anim:

Ale nojo, občas do toho jdu taky...když už se mi aukce nevejdou do těch 200 sledovaných, označím si je malým příhozem. Do většiny z nich stejně třeba pak nejdu, ale zajímá mne jak třeba skončí...to není zakázané, ne?
Odkaz ke komentáři

Na druhou stranu nechci nikoho hájit,ale když něco kupuji musím se o danou věc zajímat popřípadě se zeptat lidí kteří mají zkušenosti.Pokud nevím co kupuji je to vždy jen moje chyba a moje riziko. :crying_anim:

Ne tak úplně.

Kdybych vydražil třeba rolexy nebo omegy, tak bych je přebíral jedině osobně v obchodě/servisu, kde by mi ověřili originalitu. V případě faku bych je samozřejmě nezaplatil. Tohle je v menším to samé - prodejce v popisu aukce jasně deklaroval, že se jedná o originální primky a já je tak dražil.

Odkaz ke komentáři

napriklad tady http://aukro.cz/prim...html#tabsAnchor a tady http://aukro.cz/unik...4.html#tabsAnch zahajuje prihazovani jako obvykle m....6 typicky tohoto clovicka se zahajovanim najdete na vetsine aukcijako prvniho,nahodicka,coo?? pane m...6 :suicide_anim:

Já si myslím že to tímhle systémem dělá více lidí. Přihodí si naprosté minimum, tak aby nakonec měli zprávu za kolik hodinky šli. A za mě osobně si nemyslím, že příhozem 1 Kč až 5 Kč nějak zásadně navyšuji finální cenu hodinek. Na druhou stranu nechápu proč si hodinky nedat do sledovaných, ale to je jen úhel pohledu. Třeba se někdy zadaří a hodinky za tento pakatel najdou nového majitele.

Odkaz ke komentáři

Já si myslím že to tímhle systémem dělá více lidí. Přihodí si naprosté minimum, tak aby nakonec měli zprávu za kolik hodinky šli. A za mě osobně si nemyslím, že příhozem 1 Kč až 5 Kč nějak zásadně navyšuji finální cenu hodinek. Na druhou stranu nechápu proč si hodinky nedat do sledovaných, ale to je jen úhel pohledu. Třeba se někdy zadaří a hodinky za tento pakatel najdou nového majitele.

Presne tak,jak rikas,si to lze dat do sledovanych.Navic at hledam jak hledam,nikdy jsem m...6 (ono jich je nekolik typickych nahravacu) nenasel jako vyherce aukce.Mozna lovi v jinych nez hodinkovych vodach :rolleyes:. Nicmene jeho aukrokonto neustale narusta dost razantnim zpusobem, tak nevim co je to za nepruhlednou hru Aukra & his boys.Ale jde o prachy a u nas pro ne udelaji i kotrmelec,ze....

Odkaz ke komentáři

Presne tak,jak rikas,si to lze dat do sledovanych.Navic at hledam jak hledam,nikdy jsem m...6 (ono jich je nekolik typickych nahravacu) nenasel jako vyherce aukce.Mozna lovi v jinych nez hodinkovych vodach :rolleyes:. Nicmene jeho aukrokonto neustale narusta dost razantnim zpusobem, tak nevim co je to za nepruhlednou hru Aukra & his boys.Ale jde o prachy a u nas pro ne udelaji i kotrmelec,ze....

Sledovat se dá pouze 200 aukcí. Přihazovat neomezeně. Když mám sledování plné a zajímají mne i další aukce, co mám teda jiného dělat?
Odkaz ke komentáři

Sledovat se dá pouze 200 aukcí. Přihazovat neomezeně. Když mám sledování plné a zajímají mne i další aukce, co mám teda jiného dělat?

Já fakt nevím, co tady pořád řešíte, ať si to každej dělá jak chce, když je to v souladu s pravidly, levárny, viz Nicki, kdy každá jeho aukce skončí nesmyslným příhozem a potom obvolává přihazující podle pořadí, se mají hlásit na Aukro a takového prodávajícího dál ignorovat a ne tady lamentovat.

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem netušil jaké informace se točí kolem hodinek. Když jsem kupoval hodinky tak mi nikdy nenapadlo zkoumat takové detaily které zde probíráte. Manželce jsem kupoval 2x Festiny, z nichž ty první má už téměř 10 let a až na výměnu baterie tak jednou za 2 roky s nimy nikdy nebyl problém. Teď nastal čas udělat radost také sobě. Původně jsem chtěl také Festiny. Přiznávám že se mi líbila historie značky a na první pohled nebo spíš poslech i zvuk značky. Jenže Festiny se dají dnes koupit za pár korun a to mi zrovna netěší. Prostě to příliš devalvuje značku. Takže jsem se rozhodl přejít na Tag Heuer nebo Tissot. Pak jsem náhodou narazil na zn. Prim a vzpomněl na dobu dávno minulou.

Na nové Primky nemám, nebo jinak řečeno za hodinky bych to dnes neutratil, tak jsem začal hledat v inzercích a narazil na několik hodinek kde prodejci uvádějí že hodinky jsou sice starší, ale absolutně nepoužité. Dříve bych je asi hned koupil a těšil se že mám zase původní Primky Sport, ale dnes vidím že to tak jednoduché nebude. Našel jsem např. tyto Prim Sport II ale jsem nějak na pochybách. Nenašel jsem totiž žádné jiné které mají červené ručičky v kombinaci s tímto ciferníkem. Jsou tedy původní nebo se jedná o nějakou přestavbu? Jak poznám originál od nějaké druhovýroby?

Děkuji

Upraveno uživatelem berka
Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem netušil jaké informace se točí kolem hodinek. Když jsem kupoval hodinky tak mi nikdy nenapadlo zkoumat takové detaily které zde probíráte. Manželce jsem kupoval 2x Festiny, z nichž ty první má už téměř 10 let a až na výměnu baterie tak jednou za 2 roky s nimy nikdy nebyl problém. Teď nastal čas udělat radost také sobě. Původně jsem chtěl také Festiny. Přiznávám že se mi líbila historie značky a na první pohled nebo spíš poslech i zvuk značky. Jenže Festiny se dají dnes koupit za pár korun a to mi zrovna netěší. Prostě to příliš devalvuje značku. Takže jsem se rozhodl přejít na Tag Heuer nebo Tissot. Pak jsem náhodou narazil na zn. Prim a vzpomněl na dobu dávno minulou.

Na nové Primky nemám, nebo jinak řečeno za hodinky bych to dnes neutratil, tak jsem začal hledat v inzercích a narazil na několik hodinek kde prodejci uvádějí že hodinky jsou sice starší, ale absolutně nepoužité. Dříve bych je asi hned koupil a těšil se že mám zase původní Primky Sport, ale dnes vidím že to tak jednoduché nebude. Našel jsem např. tyto Prim Sport II ale jsem nějak na pochybách. Nenašel jsem totiž žádné jiné které mají červené ručičky v kombinaci s tímto ciferníkem. Jsou tedy původní nebo se jedná o nějakou přestavbu? Jak poznám originál od nějaké druhovýroby?

Děkuji

Nějak se mi tam nic nezobrazuje...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...