SvoP43 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Primek mám jen pár a moc se v tom nevyznám, proto se radši zeptám. Na Aukru je nabídka Prodejce Nickiii1 http://aukro.cz/luxu...2470658395.html stránku jsem sejmul, zmenšil na 1000 px a přikládám. Jsou to opravdu originální hodinky? Například indexy jsou žlutozelené (svítící?) a ručky červené. To se to tak dělalo? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 (upraveno) Řekl bych, že ručičky jsou origo, jen mají vyoxidovanou luminescenční výplň. Vypadají jakoby do rezava. Ciferník mám buď s lumi indexi čili svítící a pak jsem měl kdysi ještě variantu, kde indexy byly spíš do zelena a při nasvícení ve tmě nesvítily. Dle mě novější varianta.Ale jě těžké komentovat fotky prodejce Nickiii1. To už se ví. Edit:SvoP43: Rozhodně nedoporučuju od Nickiii1 nakupovat. Je to nekorektní prodejce viz. několik diskuzí v tomto vlákně. Raději bych počkal a koupil buď od někoho jiného, nebo tady na Chronomagu. Ale POZOR! taky jsem nahlédl jen ze zvědavosti kvůli Sportům a dnes mám doma cca 30 hodinek Upraveno 7. července 2012 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Jak už zde bylo řečeno - nickii není úplně solidní partner k obchodování.A teď hodinky - za mně je to skládačka z dílů, neboť armovací kroužek je pootočený a má i poškozené indexy, což neodpovídá stavu ciferníku a ruček. Taktéž jsem nikde neviděl oražení záručáku, takže může být k jakýmkoli sportům a ne konkrétně k těmhle, což prodejce taktně zamlčel. No a navíc jako vždy precizně přesvícené fotky, takže divák vůbec netuší, jak moc omydlené to pouzdro je.Za mne - ruce pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SvoP43 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Jeronimo, Honza.manta - pánové děkuji, měl jsem pochybnosti, ty fotky i celý inzerát mě připadjí také jako reklama pro získání kupce než objektivní informace.Tak si radši počkám.Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Nepatří. A ani ručky nejsou správně. Pouzdro je z prvních verzí sportů a ručky jsou z takzvaných potapěčů. Je to skládačka neboli bastl, ale nevypadá to špatně. Originál vzhled je tady: To pouzdro je zajímavé, docela rád bych ho viděl zezadu- ten sametový lesk mi připomíná spíš nerez než chrom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Ch Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Ahoj všem, zahlédl jsem na Aukru tyto dvě aukce: http://aukro.cz/luxu...2467002398.html http://aukro.cz/rari...2480253835.html A rád bych se zeptal, jestli by mi někdo z místních odborníků neporadil, zda jde o seriózní nabídku a věrné fotografie. Zjistil jsem zde, že tento prodejce nemá tady úplně stejný kredit jako v hodnocení na Aukru. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Ahoj všem, zahlédl jsem na Aukru tyto dvě aukce: http://aukro.cz/luxu...2467002398.html http://aukro.cz/rari...2480253835.html A rád bych se zeptal, jestli by mi někdo z místních odborníků neporadil, zda jde o seriózní nabídku a věrné fotografie. Zjistil jsem zde, že tento prodejce nemá tady úplně stejný kredit jako v hodnocení na Aukru. Děkuji. Tak trochu nevím, co bys chtěl vlastně slyšet, hodinky vypadají oboje krásně, s fotkama si tento prodejce vždycky dost vyhraje a způsob aukce je většinou takový zvláštní. Jestli jsi ochotný do nich investovat takové peníze, tak nad tím nepřemýšlej a kup je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Nerad plevelím, ale nedá mi, než ocenit výraz "způsob aukce je většinou takový zvláštní". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Ahoj všem, zahlédl jsem na Aukru tyto dvě aukce: http://aukro.cz/luxu...2467002398.html http://aukro.cz/rari...2480253835.html A rád bych se zeptal, jestli by mi někdo z místních odborníků neporadil, zda jde o seriózní nabídku a věrné fotografie. Zjistil jsem zde, že tento prodejce nemá tady úplně stejný kredit jako v hodnocení na Aukru. Děkuji. Já bych od tohohle prodejce byl s nákupy opatrný - když si to tady pročteš, tak zjistíš proč. Nerad plevelím, ale nedá mi, než ocenit výraz "způsob aukce je většinou takový zvláštní". Není to plevelení, je to k věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Ch Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Tak trochu nevím, co bys chtěl vlastně slyšet, hodinky vypadají oboje krásně, s fotkama si tento prodejce vždycky dost vyhraje a způsob aukce je většinou takový zvláštní. Jestli jsi ochotný do nich investovat takové peníze, tak nad tím nepřemýšlej a kup je... Také si nejsem jist, co bych rád slyšel, to už se tak stává :-) Sleduji příhozy a uvidím zítra před koncem aukce, co udělám. Neřešil bych tedy cenu, to je můj boj. Pokud mi dokážeš odpovědět zda uvedené hodinky jsou to, co píše, tak mi to bude stačit. Zdejší kritika se totiž vyjadřovala nejen o způsobech aukce, ale také o kvalitě boží. Opravdu děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Ahoj všem, zahlédl jsem na Aukru tyto dvě aukce: http://aukro.cz/luxu...2467002398.html http://aukro.cz/rari...2480253835.html A rád bych se zeptal, jestli by mi někdo z místních odborníků neporadil, zda jde o seriózní nabídku a věrné fotografie. Zjistil jsem zde, že tento prodejce nemá tady úplně stejný kredit jako v hodnocení na Aukru. Děkuji. To je hrozne jednoduchy, informaci k tomuhle prodejci je tu vic nez dost. Hodinky vyfoti na cernym pozadi, lehce poladi jas a kontrast tak, ze zadny skrabance na chromu nejsou videt, nekdy je i slezlej chrom a neni to na prvni pohled poznat, a pak si navic sam prihazuje na vlastni aukce, aby zvedl cenu, s tim ze se po skonceni ozve druhymu v poradi s 'ferovou' nabidkou. Ted ma navic novinku, objednal v Eltonu 450 plechovejch krabicek na hodinky, protoze si tu na foru precetl, ze to jde. Takze se ptej spis sam sebe, jestli ma smysl takovyho typa podporovat ? Ja bych teda od nej z principu nekoupil ani hodinky, ani cokoliv jinyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Ch Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 To je hrozne jednoduchy, informaci k tomuhle prodejci je tu vic nez dost. Hodinky vyfoti na cernym pozadi, lehce poladi jas a kontrast tak, ze zadny skrabance na chromu nejsou videt, nekdy je i slezlej chrom a neni to na prvni pohled poznat, a pak si navic sam prihazuje na vlastni aukce, aby zvedl cenu, s tim ze se po skonceni ozve druhymu v poradi s 'ferovou' nabidkou. Ted ma navic novinku, objednal v Eltonu 450 plechovejch krabicek na hodinky, protoze si tu na foru precetl, ze to jde. Takze se ptej spis sam sebe, jestli ma smysl takovyho typa podporovat ? Ja bych teda od nej z principu nekoupil ani hodinky, ani cokoliv jinyho. Chápu a dám si na něj pozor. Každopádně jsem byl varován... Nicméně si musíš uvědomit, že on to dělá celkem dobře. Což si vlastně uvědomuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Když si ty fotky stáhneš do kompu a zvětšíš a dokontrasruješ, tak je čitelné, že hrany chromu už nejsou úplně dokonalé - to je jen umění to správně nafotit a asi i dobrý fotošop. A když se podíváš na historii příhozů, tak zjistíš, že nejvyšší příhozy mají uživatelé s nulovými body. U ceny okolo 4K je to dost překvapující. Popřemýšlej, než přihodíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Ch Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Když si ty fotky stáhneš do kompu a zvětšíš a dokontrasruješ, tak je čitelné, že hrany chromu už nejsou úplně dokonalé - to je jen umění to správně nafotit a asi i dobrý fotošop. A když se podíváš na historii příhozů, tak zjistíš, že nejvyšší příhozy mají uživatelé s nulovými body. U ceny okolo 4K je to dost překvapující. Popřemýšlej, než přihodíš. Jeden z těch uživatelů budu já, ale souhlasím, že u jiných aukcí to bylo pravidlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Když si ty fotky stáhneš do kompu a zvětšíš a dokontrasruješ, tak je čitelné, že hrany chromu už nejsou úplně dokonalé - to je jen umění to správně nafotit a asi i dobrý fotošop. A když se podíváš na historii příhozů, tak zjistíš, že nejvyšší příhozy mají uživatelé s nulovými body. U ceny okolo 4K je to dost překvapující. Popřemýšlej, než přihodíš. Mas pravdu, vedouci... normalne klasicky pouzivanim omlaceny pouzdro, navic mi pripada ze rucicky uz chytaj rez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Honzo.Manto, Pirxi, děkuji také za zajímavé informace. Koukal jsem po těch Igenech se záručákem a Humbertech v krabičce (co končí ve středu). Sympatické mi bylo místo předání Karlín.Díky vám a dalším nebudu za hejla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Tady tohle je taky vypecene: http://aukro.cz/luxusni-panske-hodinky-prim-spor-i-gen-i2422266480.html Naschval vyfoceno aby byla spodni cast pouzdra v uplne tme, je jen lehce a nenapadne videt osoupana hrana. Kdo Igeny zna, vi ze pokud je hrana v takovemhle stavu, je i zbytek pouzdra kolem dynka vyzranej az na mosaz... po zesvetleni vidime, ze je tomu skutecne tak... Fotka strojku je orizla tak, aby pouzdro nebylo videt, jen fotka v krabicce se nepovedla, je opet videt zrezle rucky.... no a tak bychom mohli pokracovat do nekonecna. Jako takova zajimavost na zaver, tyhle usmudlany igeny od nej koupil stejny clovek, resp. nick, jako ty Orliky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 A úplně mě vždycky dojme a rozvzlyká, když má tento veleznámý Karlíňan po celém netu inzeráty, že jako dlouholetý sběratel značky prim vykoupí hodinky pro rozšíření své sbírky primek http://sberatelstvi-ostatni.sbazar.cz/koupim-stare-hodinky-praha-d7826867.htmlhttp://starozitnosti.hyperinzerce.cz/ostatni-sbirky/inzerat/6182818--koupim-stare-hodinky-prim-a-jine--poptavka-praha-1/atd atd atd atdChlapi, asi mu něco daruji , protože chci také přispět "k ucelení početné sbírky" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Tady tohle je taky vypecene: http://aukro.cz/luxu...2422266480.html Naschval vyfoceno aby byla spodni cast pouzdra v uplne tme, je jen lehce a nenapadne videt osoupana hrana. Kdo Igeny zna, vi ze pokud je hrana v takovemhle stavu, je i zbytek pouzdra kolem dynka vyzranej az na mosaz... po zesvetleni vidime, ze je tomu skutecne tak... Fotka strojku je orizla tak, aby pouzdro nebylo videt, jen fotka v krabicce se nepovedla, je opet videt zrezle rucky.... no a tak bychom mohli pokracovat do nekonecna. Jako takova zajimavost na zaver, tyhle usmudlany igeny od nej koupil stejny clovek, resp. nick, jako ty Orliky. Jojo mas pravdu, koupil jsem je od nej. Taky kdyz mi IGENy prinesl na predani a prohledl jsem si je, tak jsem rekl ze je nechci. Mel v "zaloze" jeste jedny, ktere mi nabidl namisto tech vydrazenych a dohodli jsme se. Nevim, asi to byla zkouska "co ten nouma" asi tak snese... :-) Kazdopadne na doplneni informaci na tema prodejce nickiii (skutecne jmeno se tu da dohledat nekde v diskuzich), resp. komentar k moji osobni zkusenosti s nim. Koupil jsem od nej celkem troje hodinky. Mj. Prim Orlik, ktere jsou v naprosto paradnim stavu a jsou asi spickou moji sbirky, kdyz pominu napr. nektere "svycary" co mam. Ale ohledne Orliku je to v mem pripade "jiny pribeh"... - viz. vlakno ktere k nim patri a ma tamnejsi diskuse s kolegy. Dal od nej mam jedny Prim Televize, ktere jsou taky v paradnim stavu. Je pravda, ze ceny za ktere jsem kupoval jsou vyssi nez je obecny prumer - ale na druhou stranu, konkretne u tech IGENu to uz tak moc neplati - podivej se na ty, ktere jsou aktualne nabizene zde v prodejni sekci (jsou tam ted dvoje) a na jejich ceny. Je to trh - kdyz je o neco zajem, logicky roste cena :-) A navic, za sebe musim rict, ze vzhledem k tomu, ze nemam cas se svymi konicky zabyvat tak jak bych chtel, tak holt musim akceptovat nabidku na trhu tak jak je a kdyz se mi neco libi a chci to, nezbyva nez koupit kdyz to je zrovna k mani, namisto abych vyckaval ze mi nekdy zbyde cas, prochazet bazary, blesi trhy a zastavarny... Driv jsem si tahle dobrodrustvi dost uzival (a pritom sjezdil pulku sveta), protoze sbiram i jine starozitnosti, ale ted uz jsou proste jine casove priority. Tzn. to co se jednomu muze zdat jako "hloupost kafky" je pro druheho jen vyvoj a logicka nutnost - jde jen o uhel pohledu. Ohledne osoby prodejce - ja za sebe, az na posledni zkusenost s IGENy a s vyhradou vyse uvedeno komentare k cenam, nemuzu rict nic spatneho - ochotne, rychle a vstricne jednani. Je to holt asi o tom, ze my co zde diskutujeme, tak mame mozna k hodinkam jiny vztah, nez lidi pro ktere je to cisty kseft. Samozrejme muzeme take diskutovat o zarazeni v kategoriich "seriozni obchodnik / obchodnik / kseftsman / smelinar / podvodnik" (mineno sestupne dle kvality). To ze si tim vydelava - jeho sikovnost, ze umi levne sehnat a draz prodat (pritom ale samozrejme neschvaluju pripadne jasne neseriozni jednani), to ze ma fotky (a umi si je nafotit) ktere jsou hezci nez ve skutecnosti - hmm to ma macdonald na tabulich nad pultem taky... Ale vzdycky to pri osobnim prevzeti lze odmitnout. Nevim jak by akceptoval reklamaci pres postu, ale ja v pripade drazsiho nakupu vzdycky zvolim trochu nepohodli s pripadnym cestovanim a platbou "z ruky do ruky" nez se spolehat ze "na dalku" to vsechno klapne. To ze si prihazuje na aukcich - nojo to je levarna a je dobre ze se o tom vi a tady pise. Ale na druhou stranu - kazdy jsme sveho stesti strujcem a povest ma clovek taky jen jednu - a v relativne uzavrene zajmove komunite to plati obzvlast ;-) Upraveno 10. července 2012 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 A úplně mě vždycky dojme a rozvzlyká, když má tento veleznámý Karlíňan po celém netu inzeráty, že jako dlouholetý sběratel značky prim vykoupí hodinky pro rozšíření své sbírky primek http://sberatelstvi-...a-d7826867.html http://starozitnosti...ptavka-praha-1/ atd atd atd atd Chlapi, asi mu něco daruji , protože chci také přispět "k ucelení početné sbírky" . mas pravdu ty inzeraty jsou vtipny, taky uz jsem na ne na netu narazil. Na druhou stranu - evidentne mu ty vykupy funguji, staci se prubezne podivat na jeho nabidku na aukru. V tomto pripade zrejme "ucel sveti prostredky" - cimz ne ze bych to schvaloval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se