Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník rama
Odesláno

Zdarec vodborníci!

Mám dotaz?

Je v tom pětadvacítka, nebo něco nového?Setrvačka je určitě vyměněná!

Draží se teda jen ten cifr a ostatní už je out??

Dikes.

http://aukro.cz/spar...2890916781.html

[/quote

Je skvělý že jsi sem dal odkaz živé aukce! Takhle jsi Elektrožidovi zvednul cenu toho vrakovýho čiselníku 2-3x a usnadnil to nedometlům co neuměj v aukcích pořádně hledat.

Odesláno

Ahoj, viete niekto či existoval takýto čierny traktor ciferník? pripájam fotku s dávnejšej aukcie.

post-25090-078019100 1356714176.jpg

A co si to zkusit najít a nekomentovat probíhající aukce? Na téma černých traktorů toho bylo napsáno docela dost.

Toljovi gratuluju ke Spartakům a kdyby to tu pepinO nepropálil před koncem aukce, mohl je mít i levnější. Ale i tak, dobrý nákup :-)

Návštěvník tolja
Odesláno

.........

Toljovi gratuluju ke Spartakům a kdyby to tu pepinO nepropálil před koncem aukce, mohl je mít i levnější. Ale i tak, dobrý nákup :-)

Ono je to podle mě naopak. Nafocené hodinky byly také velice levné, vydražil jsem je asi za 5K. Domnívám se, že pokud by se zde ty hodinky neprobíraly, jejich cena by byla o dost vyšší. Lidé samozřejmě Chronomag sledují, a přikládají publikovaným názorům váhu. A vzhledem k tomu, že zde dost často převažuje nadšení nad znalostmi a zkušenostmi, tak to někdy dopadne...

Odesláno

Ahoj, viete niekto či existoval takýto čierny traktor ciferník? pripájam fotku s dávnejšej aukcie.

Samozřejmě,že neexistoval.Je to nová výroba z Eltonu.Zkus pohledat,je jich více verzí,černý s bílými linkami,nebo se zlatými linkami.

Odesláno

Ono je to podle mě naopak. Nafocené hodinky byly také velice levné, vydražil jsem je asi za 5K. Domnívám se, že pokud by se zde ty hodinky neprobíraly, jejich cena by byla o dost vyšší. Lidé samozřejmě Chronomag sledují, a přikládají publikovaným názorům váhu. A vzhledem k tomu, že zde dost často převažuje nadšení nad znalostmi a zkušenostmi, tak to někdy dopadne...

Já o nich třeba nevěděl a něco málo přihodil :-)

Odesláno

Toljoj velká gratulace:notworthy:

Budou to pěkná dvojčata?!

Všem zůčastněným velkou omluvu, za probíhající aukci, ale mám pocit, že se to to celkem často probírá!?

Jinak mám stejnej názor, alespoň za mě - tolja ušetřil, šel bych vejš!!

Odesláno

A co si to zkusit najít a nekomentovat probíhající aukce? Na téma černých traktorů toho bylo napsáno docela dost.

:smile_anim: Nene, nemohl- měl jsem je v merku od začátku, jen za to prošoupaný pouzdro a neznačenej stroj se mi nechtělo dát víc, obojí mám. A ten samotnej cifr za to nestál :sad01_anim: . No, ale zdražil jsem je statečně...

Odesláno

:smile_anim: Nene, nemohl- měl jsem je v merku od začátku, jen za to prošoupaný pouzdro a neznačenej stroj se mi nechtělo dát víc, obojí mám. A ten samotnej cifr za to nestál :sad01_anim: . No, ale zdražil jsem je statečně...

No u tebe jsem čekal, že tam naložíš víc.

Odesláno

To byl nářez!!! Tak to vypadá na rekord za "obyčejné" Spartaky

Odesláno

Taky jsem na to koukal. Jestli to půjde takhle dál, je jedna věc jistá, Spartaky mít nebudu. A to jsem, vůl blbej, nechtěl v létě dát za podobné pětku. Dobře mi tak.

Odesláno

Taky jsem na to koukal. Jestli to půjde takhle dál, je jedna věc jistá, Spartaky mít nebudu. A to jsem, vůl blbej, nechtěl v létě dát za podobné pětku. Dobře mi tak.

Nojo, když se na jedný aukci seká Kerob s Mischou, nemají níťaři šanci...

Odesláno

V květnu šly na Aukru jedny za 14,5k

Já vím, ale to byl velmi zachovalý kousek z oné předvýrobní série bez značení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...