Onipep Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 [ Takže za mně paskvil. Díkec, měl jsem stejnej názor, jen jsem si ho chtěl nechat potvrdit!!
raa Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Ahoj, viete niekto či existoval takýto čierny traktor ciferník? pripájam fotku s dávnejšej aukcie.
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Tohle je renovační ciferník, černý se nedělal.
Návštěvník rama Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Zdarec vodborníci!Mám dotaz?Je v tom pětadvacítka, nebo něco nového?Setrvačka je určitě vyměněná!Draží se teda jen ten cifr a ostatní už je out??Dikes. http://aukro.cz/spar...2890916781.html[/quote Je skvělý že jsi sem dal odkaz živé aukce! Takhle jsi Elektrožidovi zvednul cenu toho vrakovýho čiselníku 2-3x a usnadnil to nedometlům co neuměj v aukcích pořádně hledat.
financ Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Ahoj, viete niekto či existoval takýto čierny traktor ciferník? pripájam fotku s dávnejšej aukcie. A co si to zkusit najít a nekomentovat probíhající aukce? Na téma černých traktorů toho bylo napsáno docela dost.Toljovi gratuluju ke Spartakům a kdyby to tu pepinO nepropálil před koncem aukce, mohl je mít i levnější. Ale i tak, dobrý nákup :-)
Návštěvník tolja Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 .........Toljovi gratuluju ke Spartakům a kdyby to tu pepinO nepropálil před koncem aukce, mohl je mít i levnější. Ale i tak, dobrý nákup :-) Ono je to podle mě naopak. Nafocené hodinky byly také velice levné, vydražil jsem je asi za 5K. Domnívám se, že pokud by se zde ty hodinky neprobíraly, jejich cena by byla o dost vyšší. Lidé samozřejmě Chronomag sledují, a přikládají publikovaným názorům váhu. A vzhledem k tomu, že zde dost často převažuje nadšení nad znalostmi a zkušenostmi, tak to někdy dopadne...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Ahoj, viete niekto či existoval takýto čierny traktor ciferník? pripájam fotku s dávnejšej aukcie. Samozřejmě,že neexistoval.Je to nová výroba z Eltonu.Zkus pohledat,je jich více verzí,černý s bílými linkami,nebo se zlatými linkami.
financ Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Ono je to podle mě naopak. Nafocené hodinky byly také velice levné, vydražil jsem je asi za 5K. Domnívám se, že pokud by se zde ty hodinky neprobíraly, jejich cena by byla o dost vyšší. Lidé samozřejmě Chronomag sledují, a přikládají publikovaným názorům váhu. A vzhledem k tomu, že zde dost často převažuje nadšení nad znalostmi a zkušenostmi, tak to někdy dopadne... Já o nich třeba nevěděl a něco málo přihodil :-)
Onipep Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Ono je to podle mě naopak. Nafocené hodinky byly také velice levné, vydražil jsem je asi za 5K. Domnívám se, že pokud by se zde ty hodinky neprobíraly, jejich cena by byla o dost vyšší. Lidé samozřejmě Chronomag sledují, a přikládají publikovaným názorům váhu. A vzhledem k tomu, že zde dost často převažuje nadšení nad znalostmi a zkušenostmi, tak to někdy dopadne... Toljoj velká gratulace:notworthy: Budou to pěkná dvojčata?! Všem zůčastněným velkou omluvu, za probíhající aukci, ale mám pocit, že se to to celkem často probírá!? Jinak mám stejnej názor, alespoň za mě - tolja ušetřil, šel bych vejš!!
straspol Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 A co si to zkusit najít a nekomentovat probíhající aukce? Na téma černých traktorů toho bylo napsáno docela dost.Toljovi gratuluju ke Spartakům a kdyby to tu pepinO nepropálil před koncem aukce, mohl je mít i levnější. Ale i tak, dobrý nákup :-) Nene, nemohl- měl jsem je v merku od začátku, jen za to prošoupaný pouzdro a neznačenej stroj se mi nechtělo dát víc, obojí mám. A ten samotnej cifr za to nestál . No, ale zdražil jsem je statečně...
financ Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Nene, nemohl- měl jsem je v merku od začátku, jen za to prošoupaný pouzdro a neznačenej stroj se mi nechtělo dát víc, obojí mám. A ten samotnej cifr za to nestál . No, ale zdražil jsem je statečně... No u tebe jsem čekal, že tam naložíš víc.
straspol Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2012 No u tebe jsem čekal, že tam naložíš víc.soráč-takovej vrak...šlo mi fakt o cifr a ten je zrovna tragickej...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Příspěvky o Toljovo Spartacích týkající se upřesnění počtu neznačených Spartaků z ověřovací/předvýrobní série byly přesunuty sem. Takže prosím, aby se dále s touto diskuzí pokračovalo taktéž tam. Díky.
t.p Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 To byl nářez!!! Tak to vypadá na rekord za "obyčejné" Spartaky
straspol Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 To byl nářez!!! Tak to vypadá na rekord za "obyčejné" SpartakyJojo- už jsem ,,kamarádovi" blahopřál o vlákno výš. Fuj
PetrM Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Taky jsem na to koukal. Jestli to půjde takhle dál, je jedna věc jistá, Spartaky mít nebudu. A to jsem, vůl blbej, nechtěl v létě dát za podobné pětku. Dobře mi tak.
straspol Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Taky jsem na to koukal. Jestli to půjde takhle dál, je jedna věc jistá, Spartaky mít nebudu. A to jsem, vůl blbej, nechtěl v létě dát za podobné pětku. Dobře mi tak.Nojo, když se na jedný aukci seká Kerob s Mischou, nemají níťaři šanci...
stanik73 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 To byl nářez!!! Tak to vypadá na rekord za "obyčejné" Spartaky V květnu šly na Aukru jedny za 14,5k
t.p Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 V květnu šly na Aukru jedny za 14,5kJá vím, ale to byl velmi zachovalý kousek z oné předvýrobní série bez značení.
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Mám z toho podobný pocit jako T.p.. Na fotkách jsou viditelně hodně preleštěné a chybí mi fotky z boku. Doufám, že Kerob postne fotky, až mu Spartaky dorazí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se