Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chachá, lidi, viděli jste ty Aeskulapy? To byla teda jízda :oneeyed02: tak to je rekord ...

Sakra konec jsem prošvihl....to chceš říct že šli za víc než 6,5K co tam bylo ustřelený?

EDIT: Ne tak měl jsem je ve sledovaných nakonec. Něco málo přes 6,5K. Jízda to byla, a hodinky krásný, ale za takovejhle balík bych z nich snad ani radost neměl. A je to vůbec někdo od nás?

Upraveno uživatelem booker007
Odesláno

Sakra konec jsem prošvihl....to chceš říct že šli za víc než 6,5K co tam bylo ustřelený?

EDIT: Ne tak měl jsem je ve sledovaných nakonec. Něco málo přes 6,5K. Jízda to byla, a hodinky krásný, ale za takovejhle balík bych z nich snad ani radost neměl. A je to vůbec někdo od nás?

Nojo :-) cena aeskulapů nějak roste. To je tím že je jich relativně málo :whistle:

Odesláno (upraveno)

jo, je jich málo, jen Ty můžeš mít na každém prstu jedny.... proto je jich málo:notworthy:

Jojo - žába na prameni.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno (upraveno)

Nie, ide o ruské ZIM kal 2602 / alternatíva pobed pre svoje arabsky hovoriace obyvateľstvo/.

Upraveno uživatelem tlapka
Odesláno (upraveno)

Tyto tikadla vedle Primek nikdy neležely.S primkama to nemá nic společnýho.Typoval bych to na nějakou čínu.Ale možná se pletu a proto mě prosím nekamenujte.

EDIT: Pozdě- beru zpět.Nevšiml jsem si předchozího přízpěvku, bo jsou tam dva stejné za sebou.Žádná čína, ale rusko

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Tak to jsem zvědav, kam vyšplhá.

To jsou ale nějaké putovní hodinky- pořád se draží a draží, vždycky za ně někdo dá víc než dvojnásobek toho co mají stát, a pak je najednou vlastně nechce a šup s nima zase na AUKRO- přitom jsou tak krásný! Já kdybych dal za něco takový nekřesťanský prachy, už si to asi nechám. Drásalo by mě pomyšlení, že to vrznu na AUKRO a ony se vyšplhají na obvyklou cenu :cigar: z toho bych nespal...

Odesláno

Ty jsou tak putovni, ze je nikdo nechce mit doma.Ja bych se bal, ze se v noci otevre suplik a vyleze s nima i duch generala, kdyz ctu jeho CV :robot:

Odesláno

Taky už jsem na to koukal, vsadim se, že armáda šponovačů cen už jenom čeká na příkaz prodávajícího..

Odesláno

Presne tak, idealni by bylo, kdyby o to mel zajem kdo je chce do sbirky, cena zustala okolo obvykle ceny a on je ziskal a uz bychom je nevideli na dlouho. Pokud sponovaci nastoupi, budou volat zase druhemu ci tretimu a vykladat ty kecy, jak se kdosi uklepl,jak hned po aukci mu volal a ze zaplati rozdil a druhemu nabidne cenu tretiho.Nebavi me to poslouchat, ale rad se na to mrknu, ale jak nastoupi prihazovaci, hned to bude videt a meli bychom dat od toho ruce nechat je v tom vykoupat!! :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Zajimalo by me, jestli uz se někdo setkal s tímto znakem na dýnku leteckých PRIM, je to původně od stejného prodejce jako u gen. Sochora. Prý to má být rarita pro papaláše z bývalého režimu.

Edit: smazání přílohy na přání autora příspěvku.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno (upraveno)

Neviděl, ale připadá mi to jako novější technologie než před minimálně čtvrt stoletím...

edit: koukám na tisící příspěvek jsem moc velké moudro nezplodil :))

Upraveno uživatelem pevo
Odesláno

Zajimalo by me, jestli uz se někdo setkal s tímto znakem na dýnku leteckých PRIM, je to původně od stejného prodejce jako u gen. Sochora. Prý to má být rarita pro papaláše z bývalého režimu.

Vidím to jen v telefonu, ale nepřipadá mi to jako původní ražba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...