Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tak to je velebnosti HNUS. Zrovna tohle se muselo stát u modelu Linea, který se pyšní svou jednoduchostí až strohostí. Dorostenka (majitelka bílých i černých Lineí) málem nedojedla svačinu.

Inu, za peníze je dnes možné všechno... Moc práce si s tím nedali, ale na druhou stranu s tím jejich logem by asi ani víc nešlo Posted Image
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tipuji kalibr 64, nebo ZJS

Už jsem myslel,že kalibr 64 je něco z dávných věků,ale teď jsem díky odkazu na PDF kalibry PRIM (díky za něj) zjistil dobu výroby mezi 1993-95 a to by odpovídalo vzhledu.Takže se jedná o výrobek ELTONU?Mate mi to minerální sklo a nápisy na spodu,takto vypadaly pouzdra např. chronographů PRIM se strojkem MYIOTA ke kterým se evidentně Elton nehlásí :( . Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

Tady informace kdyby někdo chtěl"Military PRIM - Tschechoslowakische Luftwaffe - CSSR".

Aukce končí za 15 hodin,jsem na vážkách jestli přihodit,nebo ne :D . No dám tam 50? s poštou je to asi 57.-? .Bylo by to hezký takhle zdarma :) .Jen by mi zajímalo kolik čechů tam přihazuje :crying_anim02: .

Byl jsem v sobotu na veteran bazaru v Chotusicích a jeden známý tam zakoupil tyhle letecký automaty za 2700.-kč,zezadu bylo darování někomu od Remka.jednou už byly takové na AUKRU. Existovaly,nebo je to fejk?Na ciferníku nebylo nic (myslím..ČSFR,nic ani zkomolenina z Parexa) a byly bez čísla.Posted Image

Odkaz ke komentáři

Tady informace kdyby někdo chtěl"Military PRIM - Tschechoslowakische Luftwaffe - CSSR".

Aukce končí za 15 hodin,jsem na vážkách jestli přihodit,nebo ne :D . No dám tam 50? s poštou je to asi 57.-? .Bylo by to hezký takhle zdarma :) .Jen by mi zajímalo kolik čechů tam přihazuje :crying_anim02: .

Byl jsem v sobotu na veteran bazaru v Chotusicích a jeden známý tam zakoupil tyhle letecký automaty za 2700.-kč,zezadu bylo darování někomu od Remka.jednou už byly takové na AUKRU. Existovaly,nebo je to fejk?Na ciferníku nebylo nic (myslím..ČSFR,nic ani zkomolenina z Parexa) a byly bez čísla.

No, taky je sleduji, ale asi se na ně vykašlu, když to prosáklo až sem... Ale na poslední chvíli tam budou lítat takové částky, že bych se stejně dostal z limitu, občas docela koukám, jak Němci vydrží až na poslední chvíli

Odkaz ke komentáři

No, taky je sleduji, ale asi se na ně vykašlu, když to prosáklo až sem... Ale na poslední chvíli tam budou lítat takové částky, že bych se stejně dostal z limitu, občas docela koukám, jak Němci vydrží až na poslední chvíli

106,55? :suicide_anim: nevydržel jsem nápor,nemusím mít všechno...počkám na ty s věnováním od Remka :) . Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...