straspol Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 (upraveno) Však bez čísla na dýnku je to správně. Číslované jsou totiž jen Diplomaty (a nejen ty) s Incablocem, nejspíše kvůli licenci.Tak to jsem teda ale vůbec netušil !!!! Upraveno 28. června 2013 uživatelem straspol
straspol Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Vrtá mi to hlavou, našel jsem pár bez incablocu, zato s čísly na dýnku. Jak to tedy je? Asi otázka na Accutrona...
atomicsteve Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Tak jestli nemají Incabloc, tak to bude bastl - někdy v průběhu věků jim prostě někdo vyměnil dýnko.
Návštěvník tolja Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Tak jestli nemají Incabloc, tak to bude bastl - někdy v průběhu věků jim prostě někdo vyměnil dýnko.takhle to není, hodinky s kalibrem 66 a 66.1, tedy s inkablokem číslo na dýnku mít musíhodinky s kalibrem 66.3 tedy kif mít číslo na dýnku mít mohou, odhadem pár procent produkcetoto jsem si odvodil sám na základě x hodinek, které mi prošly rukama, některé stále mám, třeba NOS černé aladiplomaty s černým cifrem bez nápisu incabloc, ale s číslem na dýnku. Co mají za stroj netuším, kvůli takové blbosti je nebudu deflorovat
straspol Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 takhle to není, hodinky s kalibrem 66 a 66.1, tedy s inkablokem číslo na dýnku mít musíhodinky s kalibrem 66.3 tedy kif mít číslo na dýnku mít mohou, odhadem pár procent produkcetoto jsem si odvodil sám na základě x hodinek, které mi prošly rukama, některé stále mám, třeba NOS černé aladiplomaty s černým cifrem bez nápisu incabloc, ale s číslem na dýnku. Co mají za stroj netuším, kvůli takové blbosti je nebudu deflorovatTaky mi to přišlo nějaký moc jednoduchý. Mám doma sice nečíslovaný bez incoblocu a číslovaný s incablocem, ale prošlo mi jich před očima skutečné mračno, na všechny co byly na prodej jsem koukal- a koukám dvoje mi ještě chybí... a těch číslovaných s kifem je taky dost
VintageLover Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Pánové, nechcete si někdo rozšířit sbírečku? http://www.sbazar.cz/midohk/detail/2088314-prodam-sbirku-hodinek-primvsechny-jsou-funkcni64-ksprodej
Rodkopf Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Pánové, nechcete si někdo rozšířit sbírečku? http://www.sbazar.cz/midohk/detail/2088314-prodam-sbirku-hodinek-primvsechny-jsou-funkcni64-ksprodej Pár zajímavých kousků tam je. ale nějak se nemůžu na tu cenu dopočítat.
VintageLover Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Pár zajímavých kousků tam je. ale nějak se nemůžu na tu cenu dopočítat. Přesně tak, ta cena je raketová a nevidím tam Igeny...
Honza.manta Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 No teda já tam nic světoborného nevidím - a ta cena je teda bomba.
Rodkopf Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 No teda já tam nic světoborného nevidím - a ta cena je teda bomba. Tak jsou tam aspoň letecké, televize, Diplomaty apod...jinak celkem nic.
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Mládeži!!!A co ty PRIM SPORT II s motivem letadla (Zlín 50?) ?!!!Nějaká soc. limitka?!Nikdy jsem o ničem podobném neslyšel.Asi do toho půjdu!!!!
JR_2010 Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 Mládeži!!!A co ty PRIM SPORT II s motivem letadla (Zlín 50?) ?!!!Nějaká soc. limitka?!Nikdy jsem o ničem podobném neslyšel.Asi do toho půjdu!!!! No, jen do toho "vlétni", to je véééliká rarita, kdybys chtěl, tak Ti je můžu složit ještě s formulkou nebo růžičkou, co takhle třeba za 15000 K ?
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 No, jen do toho "vlétni", to je véééliká rarita, kdybys chtěl, tak Ti je můžu složit ještě s formulkou nebo růžičkou, co takhle třeba za 15000 K ? I ty jeden!!!Nabídku zvážím!!!!! Ale teď vážně...Cifr s letadlem je tedy dodělávka domácího typu, nebo se tento cifr někdy vyskytl na nějakých Primkách?
JR_2010 Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 I ty jeden!!!Nabídku zvážím!!!!! Ale teď vážně...Cifr s letadlem je tedy dodělávka domácího typu, nebo se tento cifr někdy vyskytl na nějakých Primkách?No jasně, že se v nějakých Primkách vyskytl, tento ciferník je z modelu 68 591 6, je to bastl jako prase.
dadama Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 Bastlem tam jsou i ty televize a myslivecké... Možná to nebudou jediný bastly v té hromadě. Takže pokud tam jsou použitelná pouzdra a fungující strojky, viděl bych to takhle najednou cca 150-200 Kč/ks. Maximálně...
JZED Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 ala diplomat s mimocentralni vterinovkou, spis do fora pro zasmani nebo do bastleni? http://aukro.cz/vintage-prim-ala-diplomat-original-i3369644893.html
JHonza Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Půvabný bastlík . Schválně, jestli se najde kavka, hejl nebo jiný opeřenec, který to koupí jako unikát (ale vypadá to, že jo )
odjinud Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Je to zajímavý, ale nápis "originál" u toho není zrovna košer.
prischera Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 No ona nickii je zaruka kvality.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se