Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Však bez čísla na dýnku je to správně. Číslované jsou totiž jen Diplomaty (a nejen ty) s Incablocem, nejspíše kvůli licenci.

Tak to jsem teda ale vůbec netušil !!!!   :eek:

Upraveno uživatelem straspol
Návštěvník tolja
Odesláno

Tak jestli nemají Incabloc, tak to bude bastl - někdy v průběhu věků jim prostě někdo vyměnil dýnko.

takhle to není, hodinky s kalibrem 66 a 66.1, tedy s inkablokem číslo na dýnku mít musí

hodinky s kalibrem 66.3 tedy kif mít číslo na dýnku mít mohou, odhadem pár procent produkce

toto jsem si odvodil sám na základě x hodinek, které mi prošly rukama, některé stále mám, třeba NOS černé aladiplomaty s černým cifrem bez nápisu incabloc, ale s číslem na dýnku. Co mají za stroj netuším, kvůli takové blbosti je nebudu deflorovat

Odesláno

takhle to není, hodinky s kalibrem 66 a 66.1, tedy s inkablokem číslo na dýnku mít musí

hodinky s kalibrem 66.3 tedy kif mít číslo na dýnku mít mohou, odhadem pár procent produkce

toto jsem si odvodil sám na základě x hodinek, které mi prošly rukama, některé stále mám, třeba NOS černé aladiplomaty s černým cifrem bez nápisu incabloc, ale s číslem na dýnku. Co mají za stroj netuším, kvůli takové blbosti je nebudu deflorovat

Taky mi to přišlo nějaký moc jednoduchý. Mám doma sice nečíslovaný bez incoblocu a číslovaný s incablocem, ale prošlo mi jich před očima skutečné mračno, na všechny co byly na prodej jsem koukal- a koukám :crying_anim02:  dvoje mi ještě chybí... a těch číslovaných s kifem je taky dost

Odesláno

No teda já tam nic světoborného nevidím - a ta cena je teda bomba.

Tak jsou tam aspoň letecké, televize, Diplomaty apod...jinak celkem nic. 

Odesláno

Mládeži!!!

A co ty PRIM SPORT II s motivem letadla (Zlín 50?) ?!!!

Nějaká soc. limitka?!

Nikdy jsem o ničem podobném neslyšel.

Asi do toho půjdu!!!!   :cigar:

No, jen do toho "vlétni", to je véééliká rarita, kdybys chtěl, tak Ti je můžu složit ještě s formulkou nebo růžičkou, co takhle třeba za 15000 K ?  :lol2: 

Odesláno

No, jen do toho "vlétni", to je véééliká rarita, kdybys chtěl, tak Ti je můžu složit ještě s formulkou nebo růžičkou, co takhle třeba za 15000 K ?  :lol2:

I ty jeden!!!

Nabídku zvážím!!!!!    :eek:

Ale teď vážně...

Cifr s letadlem je tedy dodělávka domácího typu, nebo se tento cifr někdy vyskytl na nějakých Primkách?

Odesláno

I ty jeden!!!

Nabídku zvážím!!!!!    :eek:

Ale teď vážně...

Cifr s letadlem je tedy dodělávka domácího typu, nebo se tento cifr někdy vyskytl na nějakých Primkách?

No jasně, že se v nějakých Primkách vyskytl, tento ciferník je z modelu 68 591 6, je to bastl jako prase.

Odesláno

Bastlem tam jsou i ty televize a myslivecké... Možná to nebudou jediný bastly v té hromadě. Takže pokud tam jsou použitelná pouzdra a fungující strojky, viděl bych to takhle najednou cca 150-200 Kč/ks. Maximálně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...