Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dík za rady, ještě pořád jsem neměl tolik času, abych se poučil a přečetl všechny vlákna o primkách. Je to fuška a nemoc...

Teď pasu spíš po televizích, pamatuji si, že je měl děda, když ještě žil a byly tak výrazný, že i po těch skoro 20letech, co tu už není, se mi ten obrázek hnědých televizí z hlavy nevymazal.

Odesláno (upraveno)
  V 15. 8. 2013 v 15:27, financ napsal:

http://aukro.cz/prim-sport-elton-c-v-70-i3456657778.html

http://aukro.cz/vojenske-prim-sport-i-gen-i3448941508.html

Poskládat tyhle dvoje dohromady, tak jsou z toho Elton Sporty jak víno. A za docela příjemnou cenu.

Ještě ručky, ty se sem tam občas objeví :-)

attachicon.gifelton 1.jpg

attachicon.gifelton 2.jpg

Taky jsem to sledoval, ty číslované PS byly celkem za slušnou cenu taky jsem měl cukání. Z hlediska zachování původnosti bych z té skládačky asi neměl tu pravou radost i když kdo ví co je púvodní protože podle zde zveřejněných indicií by už měla být luneta plastová. Takže dále pátrám po čísle do 500 s cifrem ES :-))))

Upraveno uživatelem diver60
Odesláno
  V 16. 8. 2013 v 8:59, diver60 napsal:

Taky jsem to sledoval, ty číslované PS byly celkem za slušnou cenu taky jsem měl cukání. Z hlediska zachování původnosti bych z té skládačky asi neměl tu pravou radost i když kdo ví co je púvodní protože podle zde zveřejněných indicií by už měla být luneta plastová. Takže dále pátrám po čísle do 500 s cifrem ES :-))))

Nene, luneta se dávala kovová až do konce řady, jen cifr byl už SPORT a ne ELTON. Taky by mně ta skládačka neudělala radost - ale mněl jsem taky cukání.

Odesláno

Ja to snad nepreziju,vy mi ale davate,ale co,uz je po aukci, az dorazeji,pribiju je hrebikem na prkynko a nikdo nepozna,co je na dynku,ulicnici!! :lol2:

Odesláno
  V 16. 8. 2013 v 9:19, Honza.manta napsal:

Nene, luneta se dávala kovová až do konce řady, jen cifr byl už SPORT a ne ELTON. Taky by mně ta skládačka neudělala radost - ale mněl jsem taky cukání.

To víš že mi taky zacukalo. Ale byl jsem srdnatej. Cifr by mě za tu sumu netěšil a vzhledem k číslům co mám, nebyl by kam dát. Leda koupit kus origo vcelku- to bych zase krvácel :lol2:

Odesláno
  V 16. 8. 2013 v 9:49, kerob napsal:

Ja to snad nepreziju,vy mi ale davate,ale co,uz je po aukci, az dorazeji,pribiju je hrebikem na prkynko a nikdo nepozna,co je na dynku,ulicnici!! :lol2:

Nebreč, kdo ten cifr  má? Ty už jo ... Hele, kde je Paha? Já to na mapě nemůžu najít... To je někde v Českosaském Švýcarsku?

Odesláno
  V 22. 8. 2013 v 17:39, VintageLover napsal:

Tohle je teda prasárna...

http://aukro.cz/prim-sport-1gen-krasne-hodinky-i3475777666.html

A to jeste neni konec,snad to nedrazi nikdo vocad:-(

parexo cifr, parexo luneta, pofiderní lumi v ručkách, přechromované pouzdro... Dát 6 litrů za strojek... To chce mít dobré gule... Holt se Vláďa zapomněl zmínit, že nepoškozený cifr není z Eltonu...

Odesláno
  V 22. 8. 2013 v 17:39, VintageLover napsal:

Tohle je teda prasárna...

http://aukro.cz/prim-sport-1gen-krasne-hodinky-i3475777666.html

parexo cifr, parexo luneta, pofiderní lumi v ručkách, přechromované pouzdro... Dát 6 litrů za strojek... To chce mít dobré gule... Holt se Vláďa zapomněl zmínit, že nepoškozený cifr není z Eltonu...

... a to jsem mu psal že je to nefér hra. Odvětil, že v té aukci nikde netvrdí že jsou všechny díly origo. Tož tak.

Odesláno
  V 22. 8. 2013 v 17:56, straspol napsal:

... a to jsem mu psal že je to nefér hra. Odvětil, že v té aukci nikde netvrdí že jsou všechny díly origo. Tož tak.

Dle ustanovení § 209 tr. zákona ve znění pozdějších předpisů a novelizací :D

Podvod

(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoliv nepatrnou (škoda dosahující částky nejméně 5 000 Kč), bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

7.500,00 Kč  :hang:

post-17158-0-60921300-1377195272_thumb.jpg

Odesláno
  V 22. 8. 2013 v 18:14, Jeronimo napsal:

Dle ustanovení § 209 tr. zákona ve znění pozdějších předpisů a novelizací :D

Podvod

(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoliv nepatrnou (škoda dosahující částky nejméně 5 000 Kč), bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

7.500,00 Kč :hang:

Ty voe,to je fakt smutny,na druhou stranu,co si budem povidat,pokud nekdo vyplazne temer vosmicku za tohle,je vocas,kterej neumi sehnat kloudnou informaci..asi je to tvrdej soud,ale aukce trvala tejden,casu na sber info mel dotycnej dost...

Odesláno (upraveno)

Já bych obeslal přihazovače s informací o pravém stavu věcí.

Vyseknout ho zdola, když je tu ta možnost a Aukru je to šumák.

Příště. :punk:

Upraveno uživatelem horal
Odesláno
  V 22. 8. 2013 v 18:43, horal napsal:

Já bych obeslal přihazovače s informací o pravém stavu věcí.

Vyseknout ho zdola, když je tu ta možnost a Aukru je to šumák.

Příště. :punk:

To neni zlej napad,ne kazdej sberac sem lozi a je fakt,ze tohle by nikoho nestalo ani korunu..ujme se toho nakej dobrak...?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...