Nodus Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Jestli někdo náhodou sbíráte Primky, tak tyhle limitky vám nemůžou chybět !!! A ten popis, to je taky pecka, já mu snad tu korunu pošlu V "byznusu" je možné, vše ... . Také tuto nabídku se zájmem sleduji. Takový mramorový ciferník skutečně nemám i když se některé dost podobají, ale já tomu říkám vrakoviště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 V "byznusu" je možné, vše ... . Také tuto nabídku se zájmem sleduji. Takový mramorový ciferník skutečně nemám i když se některé dost podobají, ale já tomu říkám vrakoviště. Ale ta druhá aukce ja taky záživná "PRIM ZAJÍMAVÉ KAMENY" ,myslím,že to míní naprosto vážně.Podle ostatních nabídek je přesvědčený, že je na českém AUKRU zlatý důl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Ale ta druhá aukce ja taky záživná "PRIM ZAJÍMAVÉ KAMENY" ,myslím,že to míní naprosto vážně.Podle ostatních nabídek je přesvědčený, že je na českém AUKRU zlatý důl . Tak toho jsem si nevšiml, ale je možné, že až doplní v jakých kamenech to běhá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 AUKRO HODINKY SPARTAK - ČERNÝ CIFERNÍK - VTEŘINOVKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 (upraveno) AUKRO HODINKY SPARTAK - ČERNÝ CIFERNÍK - VTEŘINOVKA Je to bastl. Pouzdro, víko a hodinová ručka je od jiných hodinek než Spartaků. Z fotografie nelze poznat zda je strojek původní a nebo nějaká předělávka. Upraveno 22. června 2011 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Je to bastl. Pouzdro, víko a hodinová ručka je od jiných hodinek než Spartaků. Z fotografie nelze poznat zda je strojek původní a nebo nějaká předělávka. Tímto děkuji za upřesnění a Všem se omlouvám za mystifikaci. Já vidím Prim ještě k tomu Spartak, dle všeho mají už i něco za sebou,........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 (upraveno) Je to bastl. Pouzdro, víko a hodinová ručka je od jiných hodinek než Spartaků. Z fotografie nelze poznat zda je strojek původní a nebo nějaká předělávka. Já jsem se zeptal a na dotaz co je pod setrvačkou za číslo kalibru odpověděla -cituji : Dobrý večer, žádné číslo jsem pod setrvačkou nenašla. Zdravím M. ------------ Původní zpráva ------------ Od: <jawa_xx@xxxx.cz> Předmět: Dotaz na předmět: HODINKY SPARTAK - ČERNÝ CIFERNÍK - VTEŘINOVKA (Číslo nabídky: 1678555682) Datum: 23.6.2011 19:32:45 --------------------------------------------- Takže čert ví co je tam za strojek..... Upraveno 23. června 2011 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Cena i přes to, že přidala nápis o nenalezení kalilbru, celkem závratně roste.1.358,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Chtělo by to seznam neseriozních prodejců na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Tak zrovna tahle paní s nickem Aknel by do toho blacklistu nepatřila, pár věcí jsem už od ní pořídil a nemůžu si stěžovat. Fotky na poměry Aukra dobré, popis sice laický, ale detailní, bezproblémová komunikace a dohoda. Navíc jako jedna z mála dokáže pořádně zabalit hodinky, na rozdíl od ostatních používá bublinkovou folii místo letáků z Kauflandu a Blesku Ale jakmile u někoho vidím fotky hodinek na tmavém pozadí, tak vždycky zpozorním... nick Nickii je tím známý i tady Jinak jsem si přes Aukro koupil hodinky od Gougyho, na ruce je už měla pěkná řádka místních členů a zase sem vrátili, někdy to snad sepíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Tak zrovna tahle paní s nickem Aknel by do toho blacklistu nepatřila, pár věcí jsem už od ní pořídil a nemůžu si stěžovat. Fotky na poměry Aukra dobré, popis sice laický, ale detailní, bezproblémová komunikace a dohoda. Navíc jako jedna z mála dokáže pořádně zabalit hodinky, na rozdíl od ostatních používá bublinkovou folii místo letáků z Kauflandu a Blesku Ale jakmile u někoho vidím fotky hodinek na tmavém pozadí, tak vždycky zpozorním... nick Nickii je tím známý i tady Jinak jsem si přes Aukro koupil hodinky od Gougyho, na ruce je už měla pěkná řádka místních členů a zase sem vrátili, někdy to snad sepíšu Asi bych se v tomto případě prodejce také zastal, co prodává je na foto, popis zavádějící rovněž není. Pokud jsem četl příspěvky výše, tak na dotazy odpovídá a asi i přesně ("nápis pod setrvačkou jsem nenašla"). Já jsem se jen vyjadřoval k ceně, která se mi zdá velice vysoká s přihlédnutím jaké má kupující informace (vím, že ne každý čte tuto diskusi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 A jedna zaručeně původní luneta na sporty :-P http://aukro.cz/original-luneta-na-prim-sport-2-nikdy-nepouzivana-i1686202579.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 A jedna zaručeně původní luneta na sporty :-P http://aukro.cz/original-luneta-na-prim-sport-2-nikdy-nepouzivana-i1686202579.html Ještě popis z aukce : Ptodám originál lunetu na PRIM sport 2,nikdy nepoužívanou.Sledujte mé další aukce,děkuji Vám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Celkem slušná cena: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 (upraveno) Celkem slušná cena: Tak to překonal i našeho oblíbence,hlavně žádná skládačka...tomu se moc nedá věřit,počet prodaných ciferníků na letecké automaty na AUKRU (jenom co jsem si všiml) byl 3 kusy za měsíc...... *** POZOR - ORIGINÁL PRIM LETECKÉ - AUTOMATIC *** Údaje o předmětu Aktuální cena 6 099,00 Kč (Počáteční cena: 1,00 Kč) Upraveno 30. června 2011 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Kde by pak vzal číslované dýnko? Kromě korunky to vypadá věrohodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Tak to překonal i našeho oblíbence,hlavně žádná skládačka...tomu se moc nedá věřit,počet prodaných ciferníků na letecké automaty na AUKRU (jenom co jsem si všiml) byl 3 kusy za měsíc...... V neděli se prodaly 3 letecké ciferníky během jedné hodiny. Ciferníků se toulá dostatečné množství, číslovaných dýnek se nedostává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Vyrazit číslo na dýnko nebude tak velký problém, Nickiii1 uvádí v popisu aukce: nejedná se o novodobou skládačka, ale ORIGINÁL PŮVODNÍ MODEL - garantuji. By mě teda zajímalo čím a jak chce někomu garantovat originalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Vyrazit číslo na dýnko nebude tak velký problém, ....................... Jsi si tímto tvrzením úplně jistý? Kolik čísel jsi takto vyrazil, aby nebylo poznat, že se nejedná o původní matrici? :-) IMHO, vyrazit číslo tak, aby odolalo alespoň letmému prozkoumání, problém je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 (upraveno) Jsi si tímto tvrzením úplně jistý? Kolik čísel jsi takto vyrazil, aby nebylo poznat, že se nejedná o původní matrici? :-) IMHO, vyrazit číslo tak, aby odolalo alespoň letmému prozkoumání, problém je. Po delším probírání dokumentací,jsem dospěl k takovému názoru(není to dogma!) : Raznice ve velikostech 1mm/1,5mm/2mm jsou k sehnání.Nahrává tomu,jak je vidno z pár dodaných fotografií,ELTON si s přesnou ražbou hlavu nelámal(pokud ty s tím číslem evidentně v trochu jiné poloze nejsou fejky ) .Mám doma raznice 1mm které jsem před xx lety znárodnil v práci ...Zkoušku jsem provedl na starých švýcarech co se tvářily jako hodinky pro DH.To DH a číslo jsem tam vyrazil na velmi tvrdé podložce,která byla po celém ? dýnka.Abych nebyl za padělatele tak jsem to první "D" před číslem plesknul obráceně (až někde na burze uvidíte BOVETY s obráceným D tak utíkejte ),razil jsem na linku a tečky,zapotil jsem se oči mi bolely (sem už starej dědek ),ale výsledek by za to stál. To je tedy 1) bod padělatele. Bohužel přichází druhý a to je armovací kroužek a originální sklo ,takže tady asi končí všichni padělatelé(kdo ví kde sehnat tak ať radši mlčí ) .Možná tomu blbě říkám,ale myslím ten kroužek (myslím že byl kovový pod sklem) ze stupnicí ne ten plasťák na utěsnění skla ... Takže dokumentace popořadě: bez čísla číslované: letecké s kroužkem adepti na přestavbu: MYOITO a KAL69 Upraveno 1. července 2011 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se