Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Jestli někdo náhodou sbíráte Primky, tak tyhle limitky vám nemůžou chybět !!! A ten popis, to je taky pecka, já mu snad tu korunu pošlu :gora:

V "byznusu" je možné, vše ... . Také tuto nabídku se zájmem :thumbsup_anim: sleduji. Takový mramorový ciferník skutečně nemám

i když se některé dost podobají, ale já tomu říkám vrakoviště.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V "byznusu" je možné, vše ... . Také tuto nabídku se zájmem :thumbsup_anim: sleduji. Takový mramorový ciferník skutečně nemám

i když se některé dost podobají, ale já tomu říkám vrakoviště.

Ale ta druhá aukce ja taky záživná "PRIM ZAJÍMAVÉ KAMENY" ,myslím,že to míní naprosto vážně.Podle ostatních nabídek je přesvědčený,

že je na českém AUKRU zlatý důl :D .

Odkaz ke komentáři

Je to bastl. Pouzdro, víko a hodinová ručka je od jiných hodinek než Spartaků. Z fotografie nelze poznat zda je strojek původní a nebo nějaká předělávka.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

Je to bastl. Pouzdro, víko a hodinová ručka je od jiných hodinek než Spartaků. Z fotografie nelze poznat zda je strojek původní a nebo nějaká předělávka.

Tímto děkuji za upřesnění a Všem se omlouvám za mystifikaci. Já vidím Prim ještě k tomu Spartak, dle všeho mají už i něco za sebou,........... :crying_anim: :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Já jsem se zeptal a na dotaz co je pod setrvačkou za číslo kalibru odpověděla -cituji :

Dobrý večer, žádné číslo jsem pod setrvačkou nenašla. Zdravím M. ------------ Původní zpráva ------------ Od: <jawa_xx@xxxx.cz> Předmět: Dotaz na předmět: HODINKY SPARTAK - ČERNÝ CIFERNÍK - VTEŘINOVKA (Číslo nabídky: 1678555682) Datum: 23.6.2011 19:32:45 ---------------------------------------------

Takže čert ví co je tam za strojek.....

Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

Tak zrovna tahle paní s nickem Aknel by do toho blacklistu nepatřila, pár věcí jsem už od ní pořídil a nemůžu si stěžovat. Fotky na poměry Aukra dobré, popis sice laický, ale detailní, bezproblémová komunikace a dohoda. Navíc jako jedna z mála dokáže pořádně zabalit hodinky, na rozdíl od ostatních používá bublinkovou folii místo letáků z Kauflandu a Blesku Posted Image

Ale jakmile u někoho vidím fotky hodinek na tmavém pozadí, tak vždycky zpozorním... nick Nickii je tím známý i tady Posted Image

Jinak jsem si přes Aukro koupil hodinky od Gougyho, na ruce je už měla pěkná řádka místních členů a zase sem vrátili, někdy to snad sepíšuPosted Image

Odkaz ke komentáři

Tak zrovna tahle paní s nickem Aknel by do toho blacklistu nepatřila, pár věcí jsem už od ní pořídil a nemůžu si stěžovat. Fotky na poměry Aukra dobré, popis sice laický, ale detailní, bezproblémová komunikace a dohoda. Navíc jako jedna z mála dokáže pořádně zabalit hodinky, na rozdíl od ostatních používá bublinkovou folii místo letáků z Kauflandu a Blesku Posted Image

Ale jakmile u někoho vidím fotky hodinek na tmavém pozadí, tak vždycky zpozorním... nick Nickii je tím známý i tady Posted Image

Jinak jsem si přes Aukro koupil hodinky od Gougyho, na ruce je už měla pěkná řádka místních členů a zase sem vrátili, někdy to snad sepíšuPosted Image

Asi bych se v tomto případě prodejce také zastal, co prodává je na foto, popis zavádějící rovněž není. Pokud jsem četl příspěvky

výše, tak na dotazy odpovídá a asi i přesně ("nápis pod setrvačkou jsem nenašla"). Já jsem se jen vyjadřoval k ceně, která se

mi zdá velice vysoká s přihlédnutím jaké má kupující informace (vím, že ne každý čte tuto diskusi).

Odkaz ke komentáři

A jedna zaručeně původní luneta na sporty :-P http://aukro.cz/original-luneta-na-prim-sport-2-nikdy-nepouzivana-i1686202579.html

Ještě popis z aukce : Ptodám originál lunetu na PRIM sport 2,nikdy nepoužívanou.Sledujte mé další aukce,děkuji Vám.

post-12888-024469800 1309033509.jpg

Odkaz ke komentáři

Celkem slušná cena:

post-13018-092642800 1309427119.png

Tak to překonal i našeho oblíbence,hlavně žádná skládačka...tomu se moc nedá věřit,počet prodaných ciferníků na letecké automaty na AUKRU (jenom co jsem si všiml) byl 3 kusy :D za měsíc......

*** POZOR - ORIGINÁL PRIM LETECKÉ - AUTOMATIC ***

Údaje o předmětu Aktuální cena 6 099,00 Kč

(Počáteční cena: 1,00 Kč)

Odkaz ke komentáři

Tak to překonal i našeho oblíbence,hlavně žádná skládačka...tomu se moc nedá věřit,počet prodaných ciferníků na letecké automaty na AUKRU (jenom co jsem si všiml) byl 3 kusy :D za měsíc......

V neděli se prodaly 3 letecké ciferníky během jedné hodiny. Ciferníků se toulá dostatečné množství, číslovaných dýnek se nedostává

Odkaz ke komentáři

Vyrazit číslo na dýnko nebude tak velký problém, .......................

Jsi si tímto tvrzením úplně jistý? Kolik čísel jsi takto vyrazil, aby nebylo poznat, že se nejedná o původní matrici? :-) IMHO, vyrazit číslo tak, aby odolalo alespoň letmému prozkoumání, problém je.

Odkaz ke komentáři

Jsi si tímto tvrzením úplně jistý? Kolik čísel jsi takto vyrazil, aby nebylo poznat, že se nejedná o původní matrici? :-) IMHO, vyrazit číslo tak, aby odolalo alespoň letmému prozkoumání, problém je.

Po delším probírání dokumentací,jsem dospěl k takovému názoru(není to dogma!) :( :

Raznice ve velikostech 1mm/1,5mm/2mm jsou k sehnání.Nahrává tomu,jak je vidno z pár dodaných fotografií,ELTON si s přesnou ražbou hlavu nelámal(pokud ty s tím číslem evidentně v trochu jiné poloze nejsou fejky :D ) .Mám doma raznice 1mm které jsem před xx lety znárodnil v práci ...Zkoušku jsem provedl na starých švýcarech co se tvářily jako hodinky pro DH.To DH a číslo jsem tam vyrazil na velmi tvrdé podložce,která byla po celém ? dýnka.Abych nebyl za padělatele tak jsem to první "D" před číslem plesknul obráceně (až někde na burze uvidíte BOVETY s obráceným D tak utíkejte :) ),razil jsem na linku a tečky,zapotil jsem se oči mi bolely (sem už starej dědek ),ale výsledek by za to stál.

To je tedy 1) bod padělatele.

Bohužel přichází druhý a to je armovací kroužek a originální sklo :) ,takže tady asi končí všichni padělatelé(kdo ví kde sehnat tak ať radši mlčí :worried_anim: ) .Možná tomu blbě říkám,ale myslím ten kroužek (myslím že byl kovový pod sklem) ze stupnicí ne ten plasťák na utěsnění skla ...:suicide_anim:

Takže dokumentace popořadě:

bez čísla post-12679-016649700 1309502717.jpg

číslované:post-12679-021555800 1309502738.jpg post-12679-094653700 1309502798.jpg

post-12679-069772300 1309502814.jpg post-12679-040769900 1309502829.jpg

letecké s kroužkem post-12679-050219100 1309502858.jpg

adepti na přestavbu: MYOITO post-12679-005157700 1309502873.jpg a KAL69 post-12679-049327000 1309502894.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...