t2 Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Možná blbá úvaha, ale kdyby měl v Hněvsa starý origo ciferníky tak proč by si nechával dělat ty nový? A kdyby si nechal udělat nový lepší proč by nabízel ty nový horší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Možná blbá úvaha, ale kdyby měl v Hněvsa starý origo ciferníky tak proč by si nechával dělat ty nový? A kdyby si nechal udělat nový lepší proč by nabízel ty nový horší? Nechci to přehánět, ale podle mě jediným důvodem, proč jsou asi dány do oběhu ?originální? letecké číselníky za 328,- Kč je Chronomag (a v něm třeba i toto vlákno) a pochopitelně všichni členové, kteří se stali členy místní ?fejkobijské občanské hlídky?. Falešné letecké Primky, které se prodávají na Aukru s těmi nepovedenými nově vyráběné kopiemi číselníků (za 69,- Kč) tady dostaly takové kapky, že z prodejů na Aukru udělaly docela dobrou frašku. A z prodejců udělali nepoctivce (slovo podvodník či zloděj si každý dosadí podle svého uvážení sám). ?Fejkobijské hnutí? je to sice omezeno jen na místní členy a čtenáře, ale zdá se, že to přeci jen nějaký vliv má. A pokud nepovedený číselník kazí nebo stěžuje ?kšefty?, vznikne poptávka po něčem lepším. Je to opravdu zvrácená myšlenka ? ten originální ciferník by měl sloužit jako náhradní díl k poničeným originálním leteckým Primkám. Protože je ale stále poptávka po těchto hodinek za hodně tisíc korun a originálu je jen omezené množství (na rozdíl od civilních verzí primek a jejich součástek), tak se to zvrhlo na bastelní. A kde je poptávka, je i nabídka. Proto ten ?originální? číselník jde až nyní na trh za vysokou cenu. Pokud je to originál z 80. let, který tehdy musel stát pár korun, tak se dnes ?superzhodnotil? a prodává se za polovinu tehdejší ceny kompletních hodinek pro MO. A pokud je to novovýroba, tak se při asi stejných výrobních nákladech prodává pětkrát dráže než jeho zmršený kolega. Takže opět ?superzhodnocení?. Otázkou do diskuze je, kolik těch ?originálů? je v Parexu ve skladu. A ty nepovedené kopie zůstanou v nabídce, dokud se neprodají skaldové zásoby. Ne každý bude chtít dát peníze za ?originál? a ne každý, to má tady načteno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Na aukru se teď objevily dvě aukce - první a druhá, obě na nepoužitá pouzdra PS2, obě mají stejné fotky, ale jiný prodejce, nebo aspoň nick. První stojí 3000,- a druhé 2500,-, což je teda dobrá darda, nedávno jich tam bylo taky pár na prodej akončily kolem 2K. Každopádně mi přijde divný, že dvě nos pouzdra prodávají dva lidi takhle souběžně, to je teda náhoda..možná to jsou pouzdra z těch předešlých aukcí, které se tu už probíraly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 No, on ten cimba bude pěkný ptáček, jako nick Renovace prodává "ocumlané bonbóny". Taky tam teď má jedny Igeny http://aukro.cz/prim...1696237908.html - ciferník bude asi lakovaný, bombírované ručičky, ale celkově totální vrak. Nejlepší je, že on, takový odborník neví - Začínáme od korunky, sám nevím jakou hodnotu vlastně mohou mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Toto je taky dobrý.Za ty prachy se dají koupit nový MPM v automatu http://aukro.cz/prim-panske-naramkove-i1695252806.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Toto je taky dobrý.Za ty prachy se dají koupit nový MPM v automatu http://aukro.cz/prim...1695252806.html Takže v obou případech naprosto vyhozený peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Takže v obou případech naprosto vyhozený peníze ANO, naprosto trefně, jednoduše a výstižně řečeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 ANO, naprosto trefně, jednoduše a výstižně řečeno Naprosto souhlasím ,ale pořád na tom budu líp alespoň co se qality týče a se zárukou.A když budu hodně chtít,(ale já nemám zájem chtít) tak mě ještě zbude na pořádnejch pár dobrejch českejch piv a nějakou večeřu co před nedávnem ještě chrochtala někde na dvoře a teď je upečená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 mě ještě zbude na pořádnejch pár dobrejch českejch piv a nějakou večeřu co před nedávnem ještě chrochtala někde na dvoře a teď je upečená Tak k těm MPM bych to spíš viděl na žlutej čaj a rejžový nudle maximálně tak s nakrájenym bambusem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Bacha, limitka od Primu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Bacha, limitka od Primu! Luneta kupodivu originál,strojek 68.3 to je ten co má popsaný ozubený kolečka od natahování pružiny "PRIM",asi je vše jak má být. Jestli to byla limitka nebo ne,netuším.Každopádně jsou hezké,rád budu sledovat co se tam upeče za cenu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Luneta kupodivu originál,strojek 68.3 to je ten co má popsaný ozubený kolečka od natahování pružiny "PRIM",asi je vše jak má být. Jestli to byla limitka nebo ne,netuším.Každopádně jsou hezké,rád budu sledovat co se tam upeče za cenu . Moje začátečnické oko mi napovídá, že má jiné ručky a vnitřní lunetu.... Je tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Ručky určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Ručky určitě. Nejen ručky, ale ani ciferník do Sportů nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Ten samý prodejce prodává další limitky ... Je to bastl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 (upraveno) Moje začátečnické oko mi napovídá, že má jiné ručky a vnitřní lunetu.... Je tak? To je tak když se člověk soustředí na lunetu ,je to tak sem už slepej jak krtek fuj to je moje ostuda... maj vypadat takhle(pokud to fakt neni nějaká limitka ??????) vlastně tam nejni ani nápis "SPORT" to je gool Upraveno 11. července 2011 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Náhodička na Aukru "Cimba1" prodával NOS pouzdro Prim Sport II http://aukro.cz/prim...1697042861.html "Renovace" prodává NOS pouzdro se stejnýma fotkama http://aukro.cz/pouz...1698547303.html Aukce se časově kryjí, nejde tedy o nákup a následný prodej. V aukci na žluty ciferník Prim Sport I (prodávající "Renovace") je nejaktivnějším přihazujícím "Cimba1" http://aukro.cz/zlut...1698547107.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 O těch dvou se tu už psalo, ale toho přihazování jsem si nevšiml, dost okaté ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Náhodička na Aukru "Cimba1" prodával NOS pouzdro Prim Sport II http://aukro.cz/prim...1697042861.html "Renovace" prodává NOS pouzdro se stejnýma fotkama http://aukro.cz/pouz...1698547303.html Aukce se časově kryjí, nejde tedy o nákup a následný prodej. V aukci na žluty ciferník Prim Sport I (prodávající "Renovace") je nejaktivnějším přihazujícím "Cimba1" http://aukro.cz/zlut...1698547107.html Budou to bratříčci,to na AUKRU bejvá...ale jak je to s těma lunetama?Doposud jsem bral tu z muzea jako etalon...tyhle jsou ale stejný ne?Je to jak v tý hádance najdi 9 rozdílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Budou to bratříčci,to na AUKRU bejvá...ale jak je to s těma lunetama?Doposud jsem bral tu z muzea jako etalon...tyhle jsou ale stejný ne?Je to jak v tý hádance najdi 9 rozdílů Tady i mě bude zajímat vyjádření odborníků neboť si právě prohlížím PS2, které běžně nosím a jsou sestaveny z dílů, které jsem získal jako originální. Na hodinkách je použita luneta, která je naprosto totožná s lunetou na nabízených pouzdrech a o té mám informace od prodávajícího, že by měla být od bývalého zaměstnace (z dob před listopadem), kterému náhodou zůstala, po ukončení výroby doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se