Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tak překlep. Takže poštovný je lidových 80 Kč. Až dorazí nafotím stav.

No vidíš, psal jsem ti, že na ostatních aukcích má poštovné za balík do ruky 80 kaček, což je míň, než skutečná cena balíku do ruky. Když se navíc podívám na ostatní aukce toho prodejce, spojím to z Přerovem, odkud má prodejce pocházet... Neškodilo by se zeptat, odkud ty hodinky má. Evidentně se mu podařilo získat spoustu zajímavých kousků z bývalé vrtulníkové letecké základny Přerov. Možná si tyhle hodinky mohly vyprávět... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přej mu je...svý snad taky máš :lol2:

ale jenom jedny a stály majlant, já nejsem závistivej, ani mstivej, já mám radost, když bližní koupí dobře, ale ne ku.va až takhle, já to tak nenechám, já požaduju opakování aukce a její správné umístění, žádná Faleristika, ale když už, tak Falistika.

Odkaz ke komentáři

No já jsem tento týden úplně marnej, prodrbu co můžu sakra....dnes pro změnu jeden konvolut s pospartakama  :giljotiini:

Přiznejte se, kdo z vás mě to nepřejete  :furious:  :lol2:

http://aukro.cz/konvolut-hodinek-prim-5-ks-i4972150799.html

To nasere... Ale já to fakt nebyl!

Odkaz ke komentáři

Něco pro zasmání před pondělním vstáváním do práce-Tento pásek SAFARI se prodává na Aukru za 1 200kč + 120kč poštovné.

Za tu cenu by neměl být gumový,ale zlatý!!!.....Nedávno jsem ho koupil za 30kč a je tak na dětskou ruku.

post-31437-0-15703800-1421614013_thumb.jpg

Upraveno uživatelem prim-ky
Odkaz ke komentáři

Otázka se dá vyřešit jednoduše. Chceš ty hodinky nosit? Nech si je předělat do nerezového pouzdra a původní nech v šuplíku. Chceš je mít ve sbírce? Nic s nimi nedělej. Jsou za tu cenu jsou super!

Odkaz ke komentáři

Tak jetý pouzdro není neřešitelný problém... Vyvstává otázka, zda-li dát lepší díly nebo to nechat tak, jak to je, vzhledem k nějaké historii.

Nechat, bude jich čím dál tím míň takových původních..... Na nošení si něco poskládej. Já se dopracoval k historii u jedněch co doma mám a už jim připravuju oltař. Lítaly na AN 24 a pak na AN 26.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...