malda Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Tak překlep. Takže poštovný je lidových 80 Kč. Až dorazí nafotím stav.No vidíš, psal jsem ti, že na ostatních aukcích má poštovné za balík do ruky 80 kaček, což je míň, než skutečná cena balíku do ruky. Když se navíc podívám na ostatní aukce toho prodejce, spojím to z Přerovem, odkud má prodejce pocházet... Neškodilo by se zeptat, odkud ty hodinky má. Evidentně se mu podařilo získat spoustu zajímavých kousků z bývalé vrtulníkové letecké základny Přerov. Možná si tyhle hodinky mohly vyprávět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Přej mu je...svý snad taky máš ale jenom jedny a stály majlant, já nejsem závistivej, ani mstivej, já mám radost, když bližní koupí dobře, ale ne ku.va až takhle, já to tak nenechám, já požaduju opakování aukce a její správné umístění, žádná Faleristika, ale když už, tak Falistika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 No já jsem tento týden úplně marnej, prodrbu co můžu sakra....dnes pro změnu jeden konvolut s pospartakama Přiznejte se, kdo z vás mě to nepřejete http://aukro.cz/konvolut-hodinek-prim-5-ks-i4972150799.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 No já jsem tento týden úplně marnej, prodrbu co můžu sakra....dnes pro změnu jeden konvolut s pospartakama Přiznejte se, kdo z vás mě to nepřejete http://aukro.cz/konvolut-hodinek-prim-5-ks-i4972150799.htmlTo nasere... Ale já to fakt nebyl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 (upraveno) Něco pro zasmání před pondělním vstáváním do práce-Tento pásek SAFARI se prodává na Aukru za 1 200kč + 120kč poštovné.Za tu cenu by neměl být gumový,ale zlatý!!!.....Nedávno jsem ho koupil za 30kč a je tak na dětskou ruku. Upraveno 18. ledna 2015 uživatelem prim-ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Asi se zhlédl ve strategii Eltonu - exkluzivita je dána cenou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 (upraveno) Připojuji fotku těch leteckých - dnes dorazily. Myslím, že vypadají velmi dobře. Za tu cenu. Editace chybky. Upraveno 19. ledna 2015 uživatelem dadama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Připojuji fotku těch leteckých - dnes dorazily. Myslím, že vypadají velmi dobře. Za tu cenu. letecke.jpg Editace chybky.Je vidět, že určitě nezahálely, škoda že neumějí mluvit vždycky bych chtěl znát ty historky, které zažily...za mně parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Připojuji fotku těch leteckých - dnes dorazily. Myslím, že vypadají velmi dobře. Za tu cenu. letecke.jpg Editace chybky.Gratulace, cena ok,stav velmi pekny.Co by tady jini za ne dali..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Dadama- taky gratuluju a preju si taky jedny,zatim me neni dano,bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Připojím se ke gratulantům! Štěstí přeje připraveným, tak si je užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Připojuji fotku těch leteckých - dnes dorazily. Myslím, že vypadají velmi dobře. Za tu cenu. letecke.jpg Editace chybky.No jsou fajn, ale to pouzdro je dost jetý...no za tu cenu dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Tak jetý pouzdro není neřešitelný problém... Vyvstává otázka, zda-li dát lepší díly nebo to nechat tak, jak to je, vzhledem k nějaké historii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Otázka se dá vyřešit jednoduše. Chceš ty hodinky nosit? Nech si je předělat do nerezového pouzdra a původní nech v šuplíku. Chceš je mít ve sbírce? Nic s nimi nedělej. Jsou za tu cenu jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 http://aukro.cz/prim-sport-i-generace-okrovy-cifernik-i5012276173.html- tak tyhle bych do sbírky fakt nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 http://aukro.cz/prim-sport-i-generace-okrovy-cifernik-i5012276173.html- tak tyhle bych do sbírky fakt nechtěl.Velmi "citlivá renovace", souhlasím s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Já skoro stejný v jednom bazáči vzal. No ale stály 800,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Někdo zdejší nebo bývalý člen? http://aukro.cz/hodinky-prim-chronomag-limited-edition-30-40-i4992459779.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Myslis si ze existuje status emeritneho clena chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Tak jetý pouzdro není neřešitelný problém... Vyvstává otázka, zda-li dát lepší díly nebo to nechat tak, jak to je, vzhledem k nějaké historii.Nechat, bude jich čím dál tím míň takových původních..... Na nošení si něco poskládej. Já se dopracoval k historii u jedněch co doma mám a už jim připravuju oltař. Lítaly na AN 24 a pak na AN 26. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se