Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

To jsou jen takový výkřiky do tmy. Možná bude lepší kliknout na to tlačítko "Nahlásit porušení pravidel" a pak vybrat "Padělek" a odeslat aukru, z valné části se už o to postarají. Ale jinak snaha se cení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro Skodna a Nikdo palec nahoru :smile_anim:. Já osobně jsem už minimálně u dvou prodejců hodinek na Aukru za své názory na jejich "černé listině" To znamená, že si nemůžu od nich koupit ani vteřinovou ručičku.:skull:

Když se podíváš na profil prodejce, tak to vypadá, že to není žádný "šejdíř", já mám obavu, že tomu co píše a co mu

řekl "jeho hodinář" skutečně věří ...

Odkaz ke komentáři

Aukce je stažená,jestli fakt nalít sám tak bude mít pan hodinář veselo......já si myslím,že to k něčemu bylo,alespoň se trochu zvedne informovanost.Na druhou stranu kdo z nás se nenapálil :D .Já mám doma jako pomník "HEUER TAG" za 600$ :( .Docela dobrá koupě

AQUARACER :crying_anim:.Až na ten strojek je tam něco sice s oscilací 28000Hz a v automatu jenže se značkou post-12679-029472400 1313006981.jpg

Proto jsem nějak na ty fejky nabroušenej :D

Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

S pánem Miamonem ohledně muzejních leteckých si statečně dopisujem, pořád ve slušnosti. Vypadá, že ten kdo naletěl je opravdu on sám. Poslal jsem mu foto originálu i remake.

Už to nebudu dál rozpitvávat. Poslední odpověď prodávajícího zde:

Díky..stačí.. už jsem to stáhnul a s prodejcem si to vyřídím..jsem akorát nasr.. s pozdravem..pan Skalický vytvořil katalog, byl na chronomagu a údajně to měli schválit i v Eltonu..hezký večer..

Snad jsem tu nepichl do vosího hnízda.:whistle: Dobrou noc.

Odkaz ke komentáři

tak to jsem zaváhal.Minulý týden jsem dodělal opravu jedněch šrotů,kde jsem mimo jiné musel použít pouzdro z parexa od kamaráda a můj ciferník není nic moc a tak jsem si ho chtěl pořídit v pardubicích.Hold kdo pozdě chodí .....

Klucí řešíte tady ukrutnosti.

Možná je to tím, že jste tady krátce a možná tím , že jste LÍNÍ ČÍST.

Vždyť například ten ciferník, který jsi si chtěl v Parexu koupit nemá s originálem nic společného. Není tam NAVÍC ani lev ALE NĚJAKÁ NEPOVEDENÁ HYDRA.

Tak, že tak.

Sorry, že jsme do toho zasáhl, normálně nekybicuji, ale musel jsem ! (možná jsem vás blbě pochopil a děláte si jen legraci???)

post-965-046864400 1313051911.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty repliky stojej tuším 75 Kč a origoše prodávaly kolem tří stovek, ale jen chvilku, než je někdo skoupil, pak už jen s novým pouzdrem.

To se, ale bavíš o době před lety a ne před týdny.

Parexo a p.ing Hněvsa jsou v tom co sháníte vybraní pěkně dlouho, ani nevím kdy měl naposledy origo věci na" vojenské" tak 3 roky ? možná déle

Pouzdra tedy původní tak 4 až pět let zpět a a konečná.

Nyní VŠE jen rákosky !

Odkaz ke komentáři

Návštěvník rama

Parexo a p.ing Hněvsa jsou v tom co sháníte vybraní pěkně dlouho, ani nevím kdy měl naposledy origo věci na" vojenské" tak 3 roky ? možná déle

Slyšel jsem od jednoho hodináře co tam nakupoval díly, že na jaře našel sáček s neupřesněným menším množstvím origo let. číselníků (jasně zelená varinanta indexů,chyby v tisku, asi dříve vyřazené zmetky) a dal je do prodeje za asi 320,- kč/ks,má to ještě myslím na stránkách. Pak to zrušil a začal je přidávat k těch novým nerez sadám místo té napodobeniny aby podpořil jejich odbyt. Teď už ale nemá opravdu vůbec nic původního, ani blbé ručky a všechno jen čína. Navíc je s ním údajně velmi zlá domluva a ten hodinář už u něj přestal objednávat úplně.

Odkaz ke komentáři

Slyšel jsem od jednoho hodináře co tam nakupoval díly, že na jaře našel sáček s neupřesněným menším množstvím origo let. číselníků (jasně zelená varinanta indexů,chyby v tisku, asi dříve vyřazené zmetky) a dal je do prodeje za asi 320,- kč/ks,má to ještě myslím na stránkách. Pak to zrušil a začal je přidávat k těch novým nerez sadám místo té napodobeniny aby podpořil jejich odbyt. Teď už ale nemá opravdu vůbec nic původního, ani blbé ručky a všechno jen čína. Navíc je s ním údajně velmi zlá domluva a ten hodinář už u něj přestal objednávat úplně.

Ono hodně lidí zblbne,že buď z důvodů reklamy a nebo obtížnosti předělat nabídku,tam pořád ten origoš je :) .

post-12679-084945900 1313064273.jpg

edit:chyba

Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

zdá se mi to, nebo na tom "fejku" ten lev ve znaku není k nalezení ani po přidání hoodně fantazie?

To se ti bohužel nezdá, jak jsem psal, tak to bohužel je: je to HYDRA. :-))

To svědčí o tom češství, hlavně, že to bylo levné, no a, že je zmršený náš státní znak je přeci jedno. Uf.

Odkaz ke komentáři

Koukám že debata o leteckých originálech se ještě drží.No já jsem byl od prodejce Miamon označen za lháře , protože se mu snažím vnutit to že prodává kopie , a to že mám stené číslo může znamenat to, že ty kopie mám já a on originál.No a potom mu napsalo asi více lidí že mají stený číslo a to že by mohlo možná značit typ hodinek a ne poředové (výrobní) číslo.Prostě jsem teď došel z práce utahanej a naštvanej že tam zítra musím zas a toto mě tak rozesmálo , že se snad do té práce vrátím a udělám si další dvanáctku. :D

Odkaz ke komentáři

Asi Miamona spis nekdo napalil, rekl bych ze tomu moc nerozumi, jak treba tady tvrdi ze je to cifernik z PS1... http://aukro.cz/prim-polstarekcal-68-okr-i1763470257.html

Vzhledem k tomu ze zaroven prihazuje na nekolik aukci PS2, asi to bude spis vekslacek, nez sberatel, nekdo mu holt nakukal ze ty vojensky jsou fakt vzacny a ze to na aukru bude vejvar... :rolleyes:

edit po prohlidce skoncenych aukci: Tohle bych tipoval na stejne hodinky: http://aukro.cz/prim-sport-2-i1753283069.html a http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i1736543146.html

Upraveno uživatelem Pirx
Odkaz ke komentáři

Ježiš ty lidi si vymejšlej ptákoviny :D .Jeden si to vymyslí,druhej tomu věří a legenda je na světě.Je to jednoduché stát se obětí mystyfikace....

Odkaz ke komentáři

To se ti bohužel nezdá, jak jsem psal, tak to bohužel je: je to HYDRA. :-))

To svědčí o tom češství, hlavně, že to bylo levné, no a, že je zmršený náš státní znak je přeci jedno. Uf.

Chlapi, oni se ty číňané opravdu ale opravdu snaží.

Ale protože lva doma neznají a předloha byla opravdu malinkatá, stal se podobný omyl jako Č 5 S R. Prostě došli k tomu, že ve znaku České republiky je dvouocasá ještěrka a tak ji tam věrně podle nějaké z terária zpodobnili. Utvrdil je v tom i vyplazený jazyk zvířete ve státním znaku - no uznejte že jazyk plazí víc ještěrka než lev :D .

No a tak vznikla legenda o ještěřici made in China for parexo :D :D .

Odkaz ke komentáři

Není to IGEN s lunetou z Eltonů? http://aukro.cz/velke-prim-sport-cerveny-cifernik-podivejte-i1754844658.html

post-15382-004313100 1313410944.jpg

Nejsem si úplně jistý, jestli tam puntík je, nebo ne...Posted Image

Puntík tam sice někdo přidělal, ale s otočným kroužkem k hodinkám Elton Sport to nemá nic společného.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...