Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Podle reakcí to vypadá, že Nirmalita je fakt ženská :-)

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

není..

Odesláno (upraveno)

moc dik za prinosny koment

Cítím trochu sarkasmus, ale není důvod, co se konkrétních hodinek týká, je tady o stránku zpět Print screen originálního inzerátu a tam jsou hodinky představeny prodávajícím, tím nejpovolanějším, co víc by ses chtěl o nich dozvědět a pokud se jedná o jejich exkluzivitu, nebo všednost, té se jiným způsobem nedopátráš, než, že si ověříš, kde se jen dá, že exkluzivní jsou (nebo nejsou), byť to může být jen číselníkem, jak píše Karlos. Pokud to chceš prostě slyšet jen od "někoho", pak se tady všichni nedivte, že vás o tom denně přesvědčuje horda prodejců na Aukru a jiných serverech a pak se tedy ptám, jak si ověřujete pravdivost jejich tvrzení.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

prodejce podle me tim nejpovolanejsim rozhodne neni ten chce prodat a nekteri i za kazdou cenu, a psal jsem o autorite a tim myslim cloveka ktery je uznavany komunitou a nam mene znalym je schopny poradit...pomoct

Odesláno

prodejce podle me tim nejpovolanejsim rozhodne neni ten chce prodat a nekteri i za kazdou cenu, a psal jsem o autorite a tim myslim cloveka ktery je uznavany komunitou a nam mene znalym je schopny poradit...pomoct

A jak tady filtruješ "autority"?

Odesláno

Sice ochota není zárukou odbornosti, ale chápu, že je pohodlnější získat jakoukoli informaci pasivně, než se lopotit hledáním, pátráním, studiem,... a nemyslím to špatně, je to prostě trend dnešní doby.

Odesláno

V tomto ohledu s tebou musím souhlasit, příteli. Několik let adminuju jistý autoklub a tendence poslední doby "vše na stříbrném podnosu pod nos" je patrná... Trpělivě odpovídám, vkládám odkazy na již založená vlákna, přesouvám, kopíruju, upravuju, někdy mi to taky leze na nervy... Na chvíli přestanu a jsem za tvrďáka, pak se k tomu, když chce člověk pomoci, však stejně vrátím...

Návštěvník Kabat2
Odesláno

Pro mě je to stejný a hned po politice nejodpudivější způsob obživy. Ještě napiš, že jsi za bolševika začínal v pohotovostním pluku MV, nebo u Stb a bude to dokonalý..

Návštěvník Kabat2
Odesláno (upraveno)

Není, mě to vážně zajímá, protože za bolševika jsem byl státníma fízlama popotahovanej.

Upraveno uživatelem Kabat2
Návštěvník Kabat2
Odesláno

Takže jsi. Odpudivý povolání. Podívej se na datum mý registrace, byl jsem mlčící člen. Když se člověk musí otáčet ve fabrice, nemá na hodinky toli času co by rád. Letos jdu ale důchodu a čas bude. Budu podobnej ročník jako kolommbo a fízla po svejch zkušenostech vycítím na dálku. Mám alergii.

Odesláno

Pro pány Plazalien a Colommbo. Co se týče odbornosti a znalosti v oblasti Prim, jste oba úplně mimo mísu. Jste tady oba velice krátce, aby jste se chovali takhle. Nejprve si zde něco přečtěte a potom dělejte nějaké závěry. Zde se odbornost nebo znalost nepozná počtem UPnutých blabolů kdekoli na fóru, ale kvalitou příspěvků, rad a poznatků i když je jich za několik let registrace zde na fóru jen pomálu. A pokud zde budu vystupovat arogantně, nemohu očekávat zacházení v rukavičkách. Navíc když jednám se ženou. Ano, teď možná přijde připomínka, že kdo mohl vědět že jednám se ženou. To je právě o tom, že je třeba začít číst a myslet než něco napíšu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...