Nestler Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Tak uz mas asi spatny cich. Mam uctu k veku, tedy za sebe tohle koncim, at to nekam nesklouzne.
Nestler Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Muj komentar byl samozrejme pro Kabat2
Návštěvník Kabat2 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Sem rád, že taky nejsi fízl. Kdybys seděl bez důvodu v kriminále a dva státní ti jen "kladli otázky", mluvil bys jinak. Ta doba se pomalu ale jistě vrací.
plazalien Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 pro skodna, muzes mi prosimte jako vazeny mazak rict kdy jsem byl arogantni a mimo misu?
Návštěvník Kabat2 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 (upraveno) Stačí se podívat na tvýho avatara.. Fotky hodinek dodám nejdřív za půl roku. Upraveno 24. května 2017 uživatelem Kabat2
grga_pitic Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Vetsi flame jsem uz dlouho nevidel, inu znalci....
Honza.manta Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Poprosil bych kabáta o zklidnění. Jinak bude na řadě nabídka tropického ovoce.
Návštěvník Kabat2 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Žádnej problém, všechno už bylo řečený.
Fade Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Co všechno se může vyklubat z dotazu na cenu hodinek. Dokonce fízli z dob dávno minulých. Kabát je trošku paranoidní. Chlapi, serte na to a pojďte se bavit o naší závislosti. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Doriaan Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Pánové a ti potrefeni se určitě ozvou. Už to stačilo! Vkládejte prosím témata Prim v inzerci. Tohle už je opravdu přes!!!Dotaz na cenu mi nepříjde nějak špatně a chápu, že může byt plno jiných pohledů na věc. Ale myslím si, že si to tu oba pánové vysvětlili a můžeme pokracovat dále.
Návštěvník Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 (upraveno) Budu se opakovat, ale nedá mi to: deprivantní bažina jménem chronomag nemá dno. Může se potom někdo divit, že ti kteří mají k Primkám co říct a ukázat (např. fotky prototypů, zajímavého příslušenství, katalogů nebo nových informací) si to raději nechají pro sebe? Já tedy ne. Upraveno 25. května 2017 uživatelem Nirmalita
Karlos Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Proč hned bažina? Je to diskuzní místo, tak se tu lidi baví o všem, to je přece úplně normální. A že si někdo dovolil komentovat tvoji cenu? S tím musíš počítat a umět to unést, to se nedá nic dělat.
Návštěvník Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 (upraveno) Karlos: Diskuzní místo o hodinkách to bylo možná před lety, dnes je z něj povrchní bažina, která nemá dno. Jsi tady dost dlouho na to, abys posoudil sám. Diskuze o ceně mi nevadí, byla mnou jasně daná. Ty hodinky jsou k mání buď za tuto cenu, nebo zůstanou dál ležet v bankovní schránce, mě to nepálí. O nesoudných-nestoudných cenách Primek jsi diskutoval maximálně ty a že bys za něco podobného chtěl zlomek, nebo rovnou daroval zdarma některému "milovníku Primek" je čistě tvoje záležitost. Můj inzerát bez hlubšího popisu byl záměr, který jen ukázal tristní skutečnost. Bohužel s tebou už dále nemohu o Primkách diskutovat, protože jsi včera napsal asi toto: takový číselník přece nebude problém nechat natisknout v Eltonu. Bude a velký. Oboustranně lakovaný číselník s frézovanými indexy ti rozhodně dnes v Eltonu nenatisknou a kdyby ses na fotku podíval pořádně, viděl bys i frézování s ozdobným zlacením kolem datového okénka, které nemá žádný jiný model Primek. A to nemluvím o atypickém tiskacím fontu nápisu Prim. Dále hodinky mají zajímavé pouzdro + dýnko s nálepkou i řemínek. To ale oko povrchního pozorovatele nevidí. Existují pouze v jediném kuse, je to opravdový prototyp z konce 60.let. Větička o tisku číselníku v Eltonu mi jen ukázala, že skutečně hluboké znalosti o Primkách nemáš, znáš jen běžné věci a nemáš snad ani katalog. V něm by sis totiž nalistoval první stránku, podíval se na první modely s cal. a cal. 68 (tvoje oblíbené označení..) a hned bys viděl o co jde a co tam chybí. Vyjadřovat se ale nezapomeneš skoro ke všemu. Nechám ti poslední slovo, protože nemám náladu se s tebou pouštět do žádných dalších rétorických pří. P.S. Chyby v textu možné. Přístě si probereme porušování autorského práva u postovaných fotek z aukcí v tomto vlákně, což mě třeba u bývalého policisty Colommba trochu překvapuje. Upraveno 25. května 2017 uživatelem Nirmalita
Daftra Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 No tak furt nebeč,nic neprodávej,když prodávat nepotřebuješ,nech si je v bankovní schránce a je to ne?.Tady jsou asi všichni blbci vlastnící jen hodinářský šmelc,jak ty tomu říkáš a zdaleka nedosahují tvojich znalostí a kvalit.Pak se nemůžeš divit,že na AntikHovorka nikdo nechce kupovat tvoje luxusní zboží za ty tvoje ceny,protože vlastně nikdo na světě nedokáže správně ocenit tvoje skvosty,to jen ty sama a každý si pak myslí,že seš na palicu.
doktor584 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 No tak furt nebeč,nic neprodávej,když prodávat nepotřebuješ,nech si je v bankovní schránce a je to ne?.Tady jsou asi všichni blbci vlastnící jen hodinářský šmelc,jak ty tomu říkáš a zdaleka nedosahují tvojich znalostí a kvalit.Pak se nemůžeš divit,že na AntikHovorka nikdo nechce kupovat tvoje luxusní zboží za ty tvoje ceny,protože vlastně nikdo na světě nedokáže správně ocenit tvoje skvosty,to jen ty sama a každý si pak myslí,že seš na palicu....sorry, ale dost ubohý....
Honza.manta Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 No tak furt nebeč,nic neprodávej,když prodávat nepotřebuješ,nech si je v bankovní schránce a je to ne?.Tady jsou asi všichni blbci vlastnící jen hodinářský šmelc,jak ty tomu říkáš a zdaleka nedosahují tvojich znalostí a kvalit.Pak se nemůžeš divit,že na AntikHovorka nikdo nechce kupovat tvoje luxusní zboží za ty tvoje ceny,protože vlastně nikdo na světě nedokáže správně ocenit tvoje skvosty,to jen ty sama a každý si pak myslí,že seš na palicu. ...sorry, ale dost ubohý.... Nezbývá, než souhlasit.
skodna Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 (upraveno) Daftro ty seš ale kus hovězího. Nirmalita je snad jediná, co má nějaké netuctové primky a je ochotná je tady ukázat a někdy i prodat a ty než aby jsi držel hubu, to jedním příspěvkem pos...š. Ty vůbec dokážeš jen do všeho kafrat a urážet ostatní, ale aby jsi něco dokázal nebo předvedl něco smysluplného tak na to nemáš kule. Upraveno 26. května 2017 uživatelem skodna
Libor1972 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Už mne to fakt nebaví, silně mi to připomíná diskuze na Novinky.cz...o ničem a bez konce...Je jasné, že se tady všichni neshodnou, ale jsme snad všichni dospělí, tak není tak těžké najít hranici, kdy je lepší diskuzi ukončit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se