Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to bastl, fotky hodinek ze kterých je pouzdro přikládám.

Tak to jsem tedy netušil... :baby:, ale jestli se k nim dostanu za nějaký přijatelný peníz, tak na ně ještě přibastlím lunetu a vytuním ji taky do zlata :oneeyed02:

Odesláno
Objev tohoto roku u hodináře!!! ... teda ne muj, ja bych tohle u hodinare presel bez povsimnuti. Ale pobavi me, ze si cenu da 3,5tis a na dynku necha cenu za kolik koupil :rolleyes:
Odesláno (upraveno)

Jo taky jsem koukal na tu cenu na dýnku Posted Image. Je ale taky pravda že stejný typ hodinek s pozlacenou lunetkou a koženým páskem prodal vintagewatch, před asi třemi měsíci, za myslím 2300 Kč, ale nevím zda byli quartzové nebo kalibr 64? Podotýkám že hodinky byli nošené.

ještě přikládám odkaz zdali myslíme ty same (ale asi ano Posted Image) - http://aukro.cz/prim-sport-quartz-nove-i1824140198.html

Upraveno uživatelem booker007
Odesláno (upraveno)

Čéče, já bych řek, že je oboje koupil někdo odtud, kdo ty Primky tak trochu sbírá. Nápověda: pátrej v podpisech.

No já sem nějakej natvrdlej :) ,pomalu sem to mněl na tebe .......,ale třeba Honza.manta má přihozeno snad na všechny zajímavější PRIM na celým světě :D ,ono je to úplně jedno kdo je koupil,ale prostě mi napadlo,že to musel být chronopacient :smile_anim: .

A ještě dodatek ať nezasírám všechny vlákna,tady je mail pana Ing.Hněvsy na objednávku,lunet,skel na PSII a nějakých ciferníků na automaty (voj. provedení):

Vážený pane

Většina požadovaných dílů není skladem. Právě byla dokončena výroba . Asi týden bude trvat zaplacení

dále přeprava , technická přejímka, a další formality jako zpracovaní cen, nabídka na našich stránkách,

... Doporučuji počkat s objednávkou na NOVINKY na našich stránkách, neboť v poptávané oblasti

budou další druhy ciferníků, ruček, oročných kroužků/i bílé/, nerez na SPORT I těsnění dna,

klíče na dna sport I a II ..... Ing. Hněvsa

Takže se připravte na nové varianty PRIMEK na AUKRU :) .Já jsem nevinej chtěl sem jen klasiku nic proti přírodě :D .

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Jo taky jsem koukal na tu cenu na dýnku Posted Image. Je ale taky pravda že stejný typ hodinek s pozlacenou lunetkou a koženým páskem prodal vintagewatch, před asi třemi měsíci, za myslím 2300 Kč, ale nevím zda byli quartzové nebo kalibr 64? Podotýkám že hodinky byli nošené.

ještě přikládám odkaz zdali myslíme ty same (ale asi ano Posted Image) - http://aukro.cz/prim...1824140198.html

Ten 1000,to byla cena v ? ........ :rolleyes: .
Návštěvník rama
Odesláno

Tak to jsem tedy netušil... :baby:, ale jestli se k nim dostanu za nějaký přijatelný peníz, tak na ně ještě přibastlím lunetu a vytuním ji taky do zlata :oneeyed02:

Tu lunetu si budeš budet vyrobit na míru, ta ze Sportů tam nepasuje. Je to zákeřný bastl. To kdyby to bylo pozlacené pouzdro na Sporty2, to by byla jiná.

Odesláno

Tu lunetu si budeš budet vyrobit na míru, ta ze Sportů tam nepasuje. Je to zákeřný bastl. To kdyby to bylo pozlacené pouzdro na Sporty2, to by byla jiná.

Myslíš? Já to konzultoval se svým kamarádem Feilem a ten mně ujistil, že tam padne jako ulitá...Jo a potvrdil mi to i jinej kámoš Kleber

Odesláno (upraveno)

No nevím pánové. Zkouším narvat na stejný typ (tedy rozdíl jen jeden a to že mám stříbrné broušené pouzdro) Primek lunetu ze sportů II a nějak mě tam teda vůbec nepasuje. Chybí tam totiž to osazení co mají Sporty !!! Takže bacha, dle mého názoru tam nepůjde ani náhodou. Leda přilepit sukunďákem Posted Image

Pro názorný příklad přikládám foto ..... U sportek v pravo je znatelně vidět obruba kolem sklíčka na kterou se lunetka nasadí a klouže. Další jasně viditelný rozdíl je u sportek vice vysoustružená ploška na kterou lunetka dosedne !!!

post-18570-041810900 1316693107.jpg

post-18570-071211300 1316693285.jpg

post-18570-038527300 1316693431.jpg

Upraveno uživatelem booker007
Odesláno

To: rama a booker007

Chlapci chlapci,vy jste mně vážně pobavili, zamyslete se nad tím, kdo (resp. co) jsou "kamarádi" die Feile a der Kleber a neberte všechno tak vážně :gora:. A už toho asi necháme, co vy na to, myslím, že tady dost plevelíme vlákno. P.S.: ale stejně do nich půjdu a tu lunetu tam nacpu jak jsem říkal.

Odesláno

Tak to jsem ti to pěkně sežral Posted Image. No nic, alespoň jsem se sám ujistil, že tahle íčovina není možná Posted Image. Ale možná toho ještě využiji a zeptám se tě, když takhle plýtváš lunetkama na sporty II, tak jestli náhodou nemáš nějaký přebytek na prodej ??? Posted Image.....kdyžtak pošli zprávu a už končím s plevelením !

Odesláno

Tak to jsem ti to pěkně sežral Posted Image. No nic, alespoň jsem se sám ujistil, že tahle íčovina není možná Posted Image. Ale možná toho ještě využiji a zeptám se tě, když takhle plýtváš lunetkama na sporty II, tak jestli náhodou nemáš nějaký přebytek na prodej ??? Posted Image.....kdyžtak pošli zprávu a už končím s plevelením !

O.k., tak naposled. Jednak jsem nikde nepsal, že to bude luneta z PS II a i kdyby, tak šrotů s lunetou opískovanou až na "plátno" najdeš všude dost (tedy na Aukru tomu leckdy říkají NOS stav), ale uvidím, jak jsem někde výše psal, záleží na ceně, jinak ať má radost někdo jiný... A nakonec oběma zúčastněním společně sorry :cheers:

Odesláno

tak to je síla.To pouzdro bylo skutečně z prim sport ,a podle mě to byla vyleštěná mosaz.No ,ale za tu cenu jsem i rád,že jsem to nevyhrál.Nebylo by zítra na pivo.Zajímalo by mě však,kdo to vyhrál.Byl to někdo od nás?Pochlubta se prosím

Odesláno

Nebyl to nikdo od nás. Ale je to můj kamarád, co se na fóum chtěl přihlásit, něco tam blbě vyplnil a ono ho to sem nepustilo. A novou registraci na stejný mail se mu realizovat nepodařilo. Kupoval je výhradně kvůli prosklenému dýnku, které stojí v Eltonu 1400 Kč, tady to má i se šrotem za 650. Takže spokojenost, sám jsem říkal, že bych tak do 700 šel, ale nebudeme si to zbytečně zdražovat. Nicméně, někdo si dal práci na hodinky dát i zlacené ručky a taková stylová jednota, to se musí ocenit:smile_anim:

Odesláno

Nebyl to nikdo od nás. Ale je to můj kamarád, co se na fóum chtěl přihlásit, něco tam blbě vyplnil a ono ho to sem nepustilo. A novou registraci na stejný mail se mu realizovat nepodařilo. Kupoval je výhradně kvůli prosklenému dýnku, které stojí v Eltonu 1400 Kč, tady to má i se šrotem za 650. Takže spokojenost, sám jsem říkal, že bych tak do 700 šel, ale nebudeme si to zbytečně zdražovat. Nicméně, někdo si dal práci na hodinky dát i zlacené ručky a taková stylová jednota, to se musí ocenit:smile_anim:

Pánové, jen tak pro zasmání, kecal jsem tady o nich dva dny úplný hovadiny pro pobavení a přitom jsem je chtěl přesně hlavně pro to dýnko a nebudete tomu věřit, já vůl na tu aukci nakonec zapoměl! Ale to je trest za to, že jsem si tady dělal srandu z kolegů, to mně starej Satres potrestal. Jinak gratulace kamarádovi.

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

tak to me hlava nebere - asi jsme panove prosvihli fakt ojedinelou prilezitost :) gratuluju prodavajicimu, tomu ja rikam majstrstyk

http://aukro.cz/prim...1822936080.html

tohle proste nesmi zapadnout - 3725 kacek za tohle...

Blahoslaveni budiž chudí duchem, neboť vám patří království nebe..

To je prda jak z děla. Takhle to dopadne, když dva mají v kapse víc než v hlavě.

Upraveno uživatelem tolja

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...