Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nic si z toho nedělejte, chlapci, taky jsem se loni dvakrát na aukru spálil (nejednalo se o Primky.) Za chyby se platí, v mém případě tři tisíce a něco. Člověka to nase*e/zabolí, ale už je to pryč a jak se říkává, v životě přijde o víc... :whistling:

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

To určitě ne. Na druhou stranu, ty hodinky tuto hodnotu skutečně mají. Pokud nakoupíš díly z Parexa, dostaneš se na tuto částku. Ošizen nebudeš:):)

Odesláno

To netvrdím, jen osobně bych byl zklamán, když bych si je koupil jako začátečník - vypadají jako NOS no a pak zjištění pro mne, že to ve své podstatě žádné Primky nejsou... :frusty:

Jsou hezké pro někoho kdo to bere jako hodinky na nošení a nic okolo neřeší.

Odesláno

Prodejce tam píše, že je to ocel a i začátečník ví, že Primky jsou pochromované. Cena 1900kč jasně říká, že je to druhovýroba. Jo kdyby tam byla cena 10K a napsáno renovace Elton, tak je to jasné klamání a podvod. Toto mi přijde jako férové.     

Odesláno

Sony, máš pravdu, ty ručky mají být stříbrné, ale koukám do Prim bible a ten ciferník vypadá v pohodě. 

Odesláno

cifr je OK, podle mě  je renovační. Moc se leskne, dřív byl bílý,dneska je do stříbrna

Ručky tam nepatří. Nemáš foto pouzdra z boku? Liší se pouzdra na diplomat a skorodiplomat.

Odesláno

Díly Parexo nenajdeš, opravdu velmi pochybuju, že by paní Hovorková nabízela nějaký šunt, to by doma s manželem asi nevydržela... :) Jedno ze tří základních (černé, červené, modré) provedení PSII ve slušném stavu a dle mého soudu i za slušnou cenu. Sám je mám od paní Hovorkové taky, s trochu lepším pouzdrem avšak taky za víc peněz. Pokud PSII nemáš a chceš je mít, není tohle špatná volba.

Odesláno

Ahoj Pánové,

děkuji Vám za zpětnou vazbu. Stejné měl táta než je utopil ve vápně a já na ně mám zálusk už delší čas. Jen se vždycky jako začátečník děsím nákupu drahého šrotu a nebyl jsem si jistý, zda paní Hovorková je opravdu paní Hovorková.

No nic jdu to objednat :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...