Jan_Jan_2006 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Já bych řekl, že to nebude ani Parexo, ani MPM...Máme tady nového záhadného výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 To se mi nějak nezdá a přijde mi to přitažené hodně za vlasy, že by to dělal MPM. Jinak jsem se bavil s panem Ing. Hněvsou a pouzdra na Igeny v začátku zvažoval, ale nakonec padlo rozhodnutí, že by se mu to nevyplatilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Kdo vyřeši tuto záhadu má u mě pivo . Zajímá mě to víc než dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Můj osobní typ je, že člověk vyrábějící pouzdra pro místního člena v jedné české nástrojárně, si pár pouzder dal bokem jako takové malé přilepšení. Je to ale velice odvážné tvrzení a může to být naprosto jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Pivo je málo !Jak píše Jan, Parexo můžeme vyškrtnout,v nabídce MPM taky není.Nastrojárnu místního člena bych taky vyloučil. Na dýnku byla průhledná fólie,tak jich bude vyrobeno v nějaké nové dílně více. Je se na co těšit,čas ukáže v jaké kvalitě to bude vyrobeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Ta nálepka na víčku taky mohla být z něčeho jiného (z pouzdra Parexo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Přátelé, čtu to tady jako detektivku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Nálepka na víčku je rozhodně záhada! Ale taky to může být falešná stopa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Twlé - a kde le Collombo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Inspektor už si píše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Pokud by se vyrobilo více kusů v řádu desítek, nebo stovek, už by se to tu objevilo a nebylo by to jako první na Aukru. Dle mého nalepeno pro zvýšení zajímavosti(což se povedlo) jako když chceš omladit několik let staré hodinky a nalepíš na zadní dynko původní modrou folii. Nevím, přijde mi to, že si z nás dělá někdo srandu a dobře se baví, pokud to tu čte:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Twlé - a kde le Collombo? V Americe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Inspektor už si píše... ....kup chleba,mlíko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 (upraveno) Komu se hodí prim letecké? Ještě odkaz: https://www.sbazar.cz/master.otk/detail/28349767-pilotni-hodinky-prim-csla Upraveno 14. března 2018 uživatelem dzerik1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Kdo vyřeši tuto záhadu má u mě pivo . Zajímá mě to víc než dost je to nová dielňa, niečo ako možnosti igenov, pivo si vyberiem na zraze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 je to nová dielňa, niečo ako možnosti igenov, pivo si vyberiem na zraze To se nepočítá , ale pivo (malé) u mě máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 (upraveno) Co říkáte má toto? Co tam je původní, co ne? Upraveno 15. března 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Pouzdro a ciferník s lunetou jsou O.K. ručičky mi připadají, že mají jinou barvu lumi. Možná Parexo..., ale ruku do ohně bych za to nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Jojo, ručky jsou Parexo, jinak je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Bylo tady dobrym zvykem probihájící aukce nekomentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se