tiper Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Původní luneta, no. I tohle se ve výrobě stávalo. Vždyť o nic nešlo, jen o bezcenný kousíček plastu.A jestli dokonce nemohly být takovéhle vyřazovány a prodávány jako druhá jakost, nebo vynášeny zaměstnanci.Neví někdo kolik tenkrát luneta stála? A na ceně je vidět kam současné bláznění došlo. Je to ale úplně normální tržní chování.Ceník osmdesátá léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 To se krásně čte. Kde ty loňské sněhy jsou Prime ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Kříženeček - chcete mě...? https://aukro.cz/prim-orlik-cssr-cifernik-hodinky-6941970884 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Díky za vylepenou fotku, nejenom prolink na tu opravdu legrační slátaninu. Pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 tiper: Díky za ceník, ale nějak se v něm ztrácím. Co z toho je luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Krouzek s ukazatelem.Edit: nebo se pletu? Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 To jsem si taky myslel. Ae co je potom ukazatel a objímka ukazatele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Sakra. Tak jedine pak ten umelohmotny bazmek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Nemůže to být ceník na sport 1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 No, vzhledem k tomu, ze pise "cenik osmdesata leta", tak nevim.Dvojky se delaly tusim od 1976. Uz v tom zacinam plavat, hernajz..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Kříženeček - chcete mě...? https://aukro.cz/prim-orlik-cssr-cifernik-hodinky-6941970884No né ! To je ten ciferník, co jsem vydražil a panu prodejci se tak zázračně ,,ztratil " heleho, jak je svět malej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) k tomu ceniku mam jednu peknou historku, cca10 let nazpátek jsem se vydal na nakupy do Parexa. To bylo jeste v dobach, kdy mel ing. Hnevsa dost dilu originalnich.Jak se ty dily k nemu dostaly je uplne jiny pribeh? (ikdyz je docela podobny tomu, jak se temer vsechny zasoby byvaleho Saturnu, které se prodavaly za hubicku v ramci akce "vyprodej dilu na Primky na vahu", dostaly k veleváženému clenu tohoto fora?) no a tak jsem tak nakupoval ciferníky, pouzdra, korunky, rucky atd... Hnevsa byl tenkrat vyjimecne v dobře nalade? tak se ptam, zdali ma nejake lunety na sporty - prinesl jen detske, uz tenkrat na sport2 nebyly.... a tak jsem porad vyzvidal, co tam ještě ma, když on najednou říká... no mam tu ještě ty "UH kroužky" na sporty - tak jsem si ho nechal ukazat - a bum, byly to vlozky do lunety Igenu. Prinesl takovy svazek lunet prevazany reznym spagatem - vzal jsem, co tam mel, ale jednu si chtěl nechat... asi jako mustr :-) Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 To mi hlava nebere... prototyp dětské sportysyerikčistá 5695618 000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Esli nejsou zbytečně levný,když to je udajně jediní kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Tak už to někdo kupte, nebo to budu muset koupit JÁ!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 doma mám aspoň ten hnedý Safari z toho prototypu, rád ho vymením za nejaké 70% diplomaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Panove, jsou to Ty Spartaky, nebo ten ciselnik, ci i jine casti nejsou puvodni?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-spartak-k25-11929.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Jeste obrazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Píše tam, že cifr je nová výroba a dýnko mi s číslem nesedí, ale to může být jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Ja prave nevim co si mam predstavit pod pojmem ?pozdejsi produkce Elton?. Jakoze tedy novy, renovacni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se