Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ani po dlouhém vzpomínaní si nemůžu představit, co by to mohlo být...Posted Image Doufám, že se nám tu kolega pochlubí ;-)

Dle mého názoru to jsou zlaté primky. Obrázek je sice mizerný, ale přesto si myslím, že se nepletu :-)

Odesláno (upraveno)

Jinak jsem při procházení Aukra narazil na tyto "výhodné nabídky" od Antikwatch. Za dva tisíce vnitřní luneta z neznámých hodinek...Posted Image

...

není to díl z tzv. "televizí"?

Upraveno uživatelem hirsch
Odesláno (upraveno)

není to díl z tzv. "televizí"?

nojo, ono to je v nadpisu aukce přímo uvedeno, že to je z TV.... toho jsem si já trubka nevšimnul!

EDIT: překlep

Upraveno uživatelem hirsch
Odesláno (upraveno)

Tak to potom jo, 97 mne vůbec nenapadla a v obyčejných televizích jsem je neviděl.

Edit: Nemáte někdo prosím odkaz na téma s kalibrem 97? Vím, že tu někde je, už jsem si ho kdysi pročítal, ale vůbec ho nemůžu najít...

Upraveno uživatelem atomicsteve
Odesláno

Dle mého názoru to jsou zlaté primky. Obrázek je sice mizerný, ale přesto si myslím, že se nepletu :-)

Tak tak, docente i Accutrone, znalým stačí k poznání stačí i mazanina :smile_anim: ............časem doplním

Odesláno

No a co chceš slyšet? Bastl, nic proti tomu. Spousta lidí se tím baví. Někteří to zřejmě i kupujou...

Odesláno

No a co chceš slyšet? Bastl, nic proti tomu. Spousta lidí se tím baví. Někteří to zřejmě i kupujou...

Neleze mi ale do hlavy, ze lidi koupi takovy bast. Kombinace totalne sportovniho vzhledu s klasickym, usedlym vzhledem.... Kazdopadne ta lunetka je fakt ozivujici doplnek, at se to da asi na cokoliv.

Odesláno

Tak kluci, teď se ukažte :smile_anim:,

copak je zase tohle : Hodinky PRIM SPORT THEKLA ?

Už jsem se na to ptal ZDE před několika dny a nikdo nic nevěděl..............

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...