Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Důvod pomatení tohoto individua najdete o 2-3 strany dříve. Zřejmě nabyl dojmu, ža každý den je posvícení :) .

Spíše že Prim jako prim, zlato nebo ocel, jedna cena to jistí :whistle:

Odesláno

Spíše že Prim jako prim, zlato nebo ocel, jedna cena to jistí :whistle:

K úrovni tohoto prodejce - jen malá ukázka z jeho mailu - orygynální výčko , zbýrky, neviznám, zpádky, zpusobyl - a další a další perly. Na mladíka 19 let a čerstvě po škole docela slušný, asi nedával moc pozor nebo se školství skutečně zhoršilo :P .

Jinak z obchodu s tímto prodejcem sešlo - mimo pravopisných chyb k tomu jedna lež za druhou. A přestože jsem hodinky vydražil, borec je už mezitím prodal do výkupu zlata (ověřeno od kupujícího, zlato už je pryč). Škoda jich, takový je život......

Odesláno

Stando a já se tak těšil, každý kus by nám trochu pomohl doplnit mozaiku. Je škoda, že to nevyšlo, kdyby se daly použít alespoň ty fotky.....Smutek, velký:crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Stando a já se tak těšil, každý kus by nám trochu pomohl doplnit mozaiku. Je škoda, že to nevyšlo, kdyby se daly použít alespoň ty fotky.....Smutek, velký:crying_anim:

Mischo, teď nejsem smutný, ale jen nas........ že se tak někdo může chovat. Nejde o to že to nevyšlo, to se stává, ale nesnáším opakované lhaní :angry: .

Jinak pro vaše potěšení, posílám jeho o trochu mazaninu hodinek (jak jsem ji dostal), které už jsou nenávratně v prachu (možná u někoho v zubech)....Sorry za velikost, teď ji nemám jak zmenšit.

A na doplnění mozaiky usilovně pracuji, s výsledky podělím až to bude ke zveřejnění.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem stanik73
Odesláno

Jinak pro vaše potěšení, posílám jeho o trochu mazaninu hodinek (jak jsem ji dostal), které už jsou nenávratně v prachu (možná u někoho v zubech)

Současný majitel těch hodinek moc dobřé ví co má a rozhodně zlaté pouzdro z primek do zubů nepůjde. Předpokládám, že ti pošle nabídku, která bude "tržní" a nakonec se domluvíte. Pouze tě to bude stát přibližně dvojnásobek toho, za kolik jsi je původně vydražil na Aukru. Ale holt takový už je život.

Odesláno

Současný majitel těch hodinek moc dobřé ví co má a rozhodně zlaté pouzdro z primek do zubů nepůjde. Předpokládám, že ti pošle nabídku, která bude "tržní" a nakonec se domluvíte. Pouze tě to bude stát přibližně dvojnásobek toho, za kolik jsi je původně vydražil na Aukru. Ale holt takový už je život.

Bohužel se mýlíš, ten přeprodejce (ne ten z Aukra) už je poslal zase dál a jsou pryč.

Pro něj je to jen 14g hrouda zlata, kromě toho vůbec netuší, že je tento číselník a ručky unikátní.

Vyprávěl mi, že už jednou měl zlaté v bílém provedení, ale číselník a ručky se starou lumi se mu nelíbily. Tak je dal včetně původní strojku pryč, osadil to novějčím číselníkem a strojkem kal. 52 (s datumovkou), prý to tak bylo hezčí.

No chápeš to, takové zvěrstvo, myslel jsem, že to se mnou sekne :crying_anim: .

Odesláno

Bohužel se mýlíš, ten přeprodejce (ne ten z Aukra) už je poslal zase dál a jsou pryč.

Pro něj je to jen 14g hrouda zlata, kromě toho vůbec netuší, že je tento číselník a ručky unikátní.

Vyprávěl mi, že už jednou měl zlaté v bílém provedení, ale číselník a ručky se starou lumi se mu nelíbily. Tak je dal včetně původní strojku pryč, osadil to novějčím číselníkem a strojkem kal. 52 (s datumovkou), prý to tak bylo hezčí.

No chápeš to, takové zvěrstvo, myslel jsem, že to se mnou sekne :crying_anim: .

SZ

Odesláno (upraveno)

Z těch fotek je patrné, že je to stejný typ pouzdra, jako mám já, cifr je též stejný, s luminiscencí, ale černý a asi by bylo logické, kdyby byl též lakovaný, jako je můj světlý. Dýnko a korunka jsou též stejné, jen se mi podle fotek zdá, že nemají klasické stěžejky, ale letované zlaté, nevím.

Upraveno uživatelem mischa
Odesláno

Z těch fotek je patrné, že je to stejný typ pouzdra, jako mám já, cifr je též stejný, s luminiscencí, ale černý a asi by bylo logické, kdyby byl též lakovaný, jako je můj světlý. Dýnko a korunka jsou též stejné, jen se mi podle fotek zdá, že nemají klasické stěžejky, ale letované zlaté, nevím.

Připomíná mi to toto pouzdro /podle Miloše M.jen pozlacené/,i když ciferník je jiný.Fotky jsou kolegy Bigese.

Odesláno

Podle mě je to složené z dílů origo i parexo.A od tohoto prodejce už si nic nekoupím,protože jsem jednou bral z aukra sporty a po podrobnějším ohledání to bylo +/- to samé.Sport 2 pouzdro s modrým cifrem bez lumi s ručkama bílejma s lumi, bez armováku.V pozdře chybělo těsnění a krček pod korunkou.Prostě šrot.Úplně mimo mísu proti popisu,který se skoro shodoval s tímto.

Odesláno

Luneta a cifr jsou parexo. Armovák vypadá snad jako původní. Je otázka, jak tam je armovák a sklíčko uloženo - kvůli případné vodotěsnosti. Jinak také chybí rámeček strojku a ten se pro modely automat také neshání jednoduše. Schválně jsem prodejci napsal, jestli se jedná o originální díly, tak uvidíme, co mi odepíše.

Odesláno

Prim letecké automatic na Aukru:

http://aukro.cz/prim-sport-letecke-i1899047358.html

Je to opravdu tak výhodná koupě jak tvrdí prodejce? Něco mi tam nehraje a hodně toho schází. Pořád se mi nedaří je rozumně i v horším stavu sehnat.

Odpověď prodejce na můj dotaz zní: originál to není, je to poskládané z dílů.

Dle mého si je chtěl skompletovat a zkrachoval na nedostatku dílů.

Odesláno

Odpověď prodejce na můj dotaz zní: originál to není, je to poskládané z dílů.

Dle mého si je chtěl skompletovat a zkrachoval na nedostatku dílů.

Hlavně aukce zmizela, asi jste ho vylekali, jak se má potom chudý člověk dostat k levným náhradním dílům... :wheelchair:

Odesláno (upraveno)

Tak aby neupadly v zapomnění:

Cifr i luneta parexo. Jen mi vrtá hlavou ten armovák - indexy jsou rozmístěny pravidelně a ne jako u toho paskvilu z parexa, že by to byl originál?

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...