Liqid Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Co takhle mu to napsat do hodnocení spolu s uvedením nicku z Aukra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Maldo, kurva, kde vůbec bereš tu odvahu něco tady ještě glosovat. Krátká rešerše Tvých aktivit na Aukru mi docela zdvihla kufr. Ty seš fakt vodpad. Jenom doplním.Tady děláš haura, a na Aukru prodáváš fejky. Moc pěkný číselníček, co Ty na to? https://aukro.cz/cifernik-prim-sport-1-reminek-6940588454 rok stará záležitost, mel jsem par těchto veci koupenych pro sebe, prestalo mi to delat radost, dal sjem do prodeje, neuvadim, ze je to original, píšu, že je nový pro prim sportTen vodpad mi celkem vadí, protože fakt těch místních členů, co to prodávali, prodávají nebo mají je fakt hodně, holt jsem to schytal já. Ale neuvádím to jako originál a píšu, že se jedná o nové díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jo, ale je to FAKE. Tady si hraješ na člena společenství, kde je prodej FAKE zakázán. A přitom na Aukru ...... Zkrátka fuj, u mne máš utrum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) rok stará záležitost, mel jsem par těchto veci koupenych pro sebe, prestalo mi to delat radost, dal sjem do prodeje, neuvadim, ze je to original, píšu, že je nový pro prim sportTen vodpad mi celkem vadí, protože fakt těch místních členů, co to prodávali, prodávají nebo mají je fakt hodně, holt jsem to schytal já. Ale neuvádím to jako originál a píšu, že se jedná o nové díly.No tvl... takže pokud budu prodávat primky, tak jsem povinen uvádět, že se jedná o originál? A když to v popisu neuvedu a napíšu tam třeba "Ciferník pro Prim sport I" tak je to automaticky alibi pro prodej fejků? A jak by se to mělo dělat třeba s dražšími hodinkami, má se tam napsat, že se jedná jako o originál Rolex.. nebo nemusí?To je nějaký sen ne? Jdu se štípnout. Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 No tvl... takže pokud budu prodávat primky, tak jsem povinen uvádět, že se jedná o originál? A když to v popisu neuvedu a napíšu tam třeba "Ciferník pro Prim sport I" tak je to automaticky alibi pro prodej fejků? A jak by se to mělo dělat třeba s dražšími hodinkami, má se tam napsat, že se jedná jako o originál Rolex.. nebo nemusí?To je nějaký sen ne? Jdu se štípnout. Tohle je rok starý, když to teď čtu, je to divny. Pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Malda je normální šmejd, co prodává fejky a chce z toho teď nějak vybruslit, situace je za mě úplně úplně jasná. Je mi líto všech lidí, co mu na aukru naletěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Tohle se tu probíralo už někdy v dubnu, když se tu jedná o ne úplně přesné vyjadřování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikolos Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Malda je normální šmejd, co prodává fejky a chce z toho teď nějak vybruslit, situace je za mě úplně úplně jasná. Je mi líto všech lidí, co mu na aukru naletěj. ale ja nikoho nelakuju, že to je originál, o tohle mi jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Seikolos odpovídá za Maldu. Malda a Seikolos mají stejnou IP adresu. Ergo kladívko: Malda má druhou identitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Seikolos odpovídá za Maldu. Malda a Seikolos mají stejnou IP adresu. Ergo kladívko: Malda má druhou identitu.Ano udělal jsem ještě jednu, ale to ničemu nevadí ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 aby nedošlo k mýlce, fejkař je MaldaCZE. Je tu ještě jeden člen s nickem Malda a ten s tím nemá nic společnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ano udělal jsem ještě jednu, ale to ničemu nevadí ne? pravidla fora, viz vpravo dole je zakázáno mít více uživatelských účtů, vyjma případu, kdy to schválí administrátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 aby nedošlo k mýlce, fejkař je MaldaCZE. Je tu ještě jeden člen s nickem Malda a ten s tím nemá nic společnýho Tímto se Maldovi omlouvám, a budu už vždy k označení fejkaře používat MaldaCZE. No, asi to moc dlouho nebudu potřebovat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ano udělal jsem ještě jednu, ale to ničemu nevadí ne? Ale to se kurevsky mýlíš: http://forum.chronomag.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikolos Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ale to se kurevsky mýlíš: http://forum.chronomag.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrulesomlouvam se, zruš to, prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Raději zruším Tebe. Bye, bye . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Jsem rád, že byl včera čas "lámat si hlavu, kdo je kdo". Děkuji Financovi za upozornění a Berte, Tvou omluvu nepříjmám - není totiž za co se omlouvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Já tohle nemám rád, když chce někdo záměrně ochcat druhého. Jsem stará konzerva.Jsem sběratel všeho možného, jsem kšeftař, rád i vydělám, rád smlouvám, i dvacka usmlouvaná potěší víc než darovaná. Rád něco koupím a za rok, za 5 let prodám s výdělkem, ale chytrolíny nemusím.A v neposlední řadě se ráno můžu klidně učesat před zrcadlem. Myslim, že tady s tim nic nikdo nenadělá, je too člověku a žádný ban, ani napomenutí ho nezmění. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Zkusím lehce změnit téma. Nejsem primkař, ale nějakou dobu po nich už pokukuju. Zajímal by mě váš názor na prosteprim.cz. Vidím, že jsou dražší, než se dají pěkné Primky ulovit v běžné inzerci, ale protože garantují jakštakš přesnost (rád bych je svátečně ponosil, ale nechci, aby dělaly 5 minut za den) a honosí se zárukou, tak mě pár stovek nevytrhne. Má s nimi někdo zkušenost? Nemají nějaké úplné skládačky? Nebo je jiný důvod, proč u nich ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Zkusím lehce změnit téma. Nejsem primkař, ale nějakou dobu po nich už pokukuju. Zajímal by mě váš názor na prosteprim.cz. Vidím, že jsou dražší, než se dají pěkné Primky ulovit v běžné inzerci, ale protože garantují jakštakš přesnost (rád bych je svátečně ponosil, ale nechci, aby dělaly 5 minut za den) a honosí se zárukou, tak mě pár stovek nevytrhne. Má s nimi někdo zkušenost? Nemají nějaké úplné skládačky? Nebo je jiný důvod, proč u nich ne?Nejsou drazsi.Jsou predrazene!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se