JR_2010 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Vypadá to, jako by měl Z.....2 právě po výplatě
financ Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Vypadá to, jako by měl Z.....2 právě po výplatě Počkej až dostane roční bonusy. Na přelomu roku si většina z místního osazenstva u lepších kousků na Aukru ani neškrtla.
Georf Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 A máme zde Sporty 1. generace a cena se šplhá zatím pěkně vysoko.....
nikdo Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) A máme zde Sporty 1. generace a cena se šplhá zatím pěkně vysoko..... Musíš trochu sledovat ,pročpa asi takhle vysoko za takový ojetiny ....??? edit:no abych jim nekřivdil pouzdro je v dobrém stavu Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem nikdo
hirsch Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Zkuste počítat: vymění se ručičky za bombírované, bude nové sklíčko, dá se ciferník s nápisem ELTON Sport (všechno se dá v NMnM objednat) a máme tu další klenot!
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Zkuste počítat: vymění se ručičky za bombírované, bude nové sklíčko, dá se ciferník s nápisem ELTON Sport (všechno se dá v NMnM objednat) a máme tu další klenot! Ale fuj! Dávat tam retro díly z NMnM - tak to je fakt hnus velebnosti. Jestli, tak se budou poctivě shánět původní kusy a ne repliky! Teda je to můj názor a já to tak vnímám, no flame.
diver60 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Tak jak to bylo s tema numerama ...??? pak že 300ks..??? až někdo najde tu bednu s NZetama to bude poklad...:-)
stanik73 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) Tak jak to bylo s tema numerama ...??? pak že 300ks..??? až někdo najde tu bednu s NZetama to bude poklad...:-) To je nějaká mýlka, 300ks platí pro Orlíky. K číslu vyrobených Elton Sport jsme se nikdy nedobrali. Co si ale zapisuji za posledních pár let Orlíky a Elton Sport, tak na počet objevených vedou Orlíky, Elton Sportů bylo méně . Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem stanik73
diver60 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 No jo tak to jsem popletl ale toto je tusim zatim nejvyssi cislo ne?
stanik73 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 No jo tak to jsem popletl ale toto je tusim zatim nejvyssi cislo ne? Přesně tak, zatím bylo nejvyšší 8xx.
Honza.manta Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Zkuste počítat: vymění se ručičky za bombírované, bude nové sklíčko, dá se ciferník s nápisem ELTON Sport (všechno se dá v NMnM objednat) a máme tu další klenot! Doufám, že ten kdo je vydraží nebude mít tuhle filozofii. Zatím asi nejsháněnější cifr na Igeny - okrový - se občas objeví okol 2K. Takže se dřív nebo později musí objevit i Elton sport cifr. Už se párkrát objevil a zase takový ranec to být nemůže a bombírované ručky se občas dají vychytat na nějakých černých Igenech. Jen to sklíčko asi bude nejlepší nechat vyměnit v Eltonu. Ale ubližovat tomuhle kousku replikovanými díly -
Petr Svetr Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Honza Manta to je nekorunový Prim Sport král- doufám že si ty hodinky koupíš ty Honzo . Na druhou stranu když není zbytí tak se služby Eltonu využít musí, nakonec to není tak hrozná varianta ne. Ikdyž nejlepší mi přijde nechat ty hodinky tak jak jsou- pouze je vyčistit a provést nejnutnější kosmetické opravy. Různé druhy "plastických" operací ochuzují jádro věci. Navíc kde je psáno, že tyto hodinky jsou v originále pouze s bombírovanými ručkami a ciferníken Elton sport? To jsou nejspíš jenom doměnky. Klidně mohli být tyto osazeny původně takto. Vypadají na to dost věrohodně.
JR_2010 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Doufám, že ten kdo je vydraží nebude mít tuhle filozofii. Zatím asi nejsháněnější cifr na Igeny - okrový - se občas objeví okol 2K. Takže se dřív nebo později musí objevit i Elton sport cifr. Už se párkrát objevil a zase takový ranec to být nemůže a bombírované ručky se občas dají vychytat na nějakých černých Igenech. Jen to sklíčko asi bude nejlepší nechat vyměnit v Eltonu. Ale ubližovat tomuhle kousku replikovanými díly - Gratuluji, z Tebe tedy musí mít doma radost, sám znám ten pohled když mi přijde balíček a Ty to tam poslední dobou hrneš jak o život
nikdo Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 (upraveno) No ja sem sice pár let rozvedenej,ale takovouhle nadílku ja ko si dal Honza bych asi jen tak nerozchodil.Tak za sebe si říkám k....a to je peněz.Jo sbírat PRIM je holt drahá záležitost .Mám tako vej svuj sen,že přijdu někam do zapadlý zastavárny,kde mezi klumpama budou na mne mrkat Eltony a nebo Orlíky (tak alespoň letecký bych prosil ) za pár stokorun .edit-PS:ale přiznam,že sem na ně taky hodil hned ve čtvrtek taky nějakou korunu . Upraveno 17. listopadu 2011 uživatelem nikdo
JR_2010 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Mám tako vej svuj sen,že přijdu někam do zapadlý zastavárny,kde mezi klumpama budou na mne mrkat Eltony a nebo Orlíky (tak alespoň letecký bych prosil ) za pár stokorun . Jsem si jistý, že tolik Eltonů a Orlíků dohromady se ani nevyrobilo, kolik je nás, kteří lezeme do vetešáren a podvědomě hledáme šedou krabici někde v rohu s nadějí, že je plná a se záručákem
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Gratuluji, z Tebe tedy musí mít doma radost, sám znám ten pohled když mi přijde balíček a Ty to tam poslední dobou hrneš jak o život Já pracuji hodně mimo domov, takže mám problémy s přijímáním pošty. Takže si to nechávám posílat na adresu firmy. Jednak mám jistotu, že balíček bude přijat a pak na mne počká libovolně dlouho a navíc odpadá zbytečná pruda s komentáři k balíčkům.
Bert Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Blahopřeji Honzovi. Já je také chtěl, protože (světe div se), kromě jedněch kompletních mám i jedny nekompletní, kterým právě chybí luneta ... :-( Vyhrál ten, kdo je chtěl víc.
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Blahopřeji Honzovi. Já je také chtěl, protože (světe div se), kromě jedněch kompletních mám i jedny nekompletní, kterým právě chybí luneta ... :-( Vyhrál ten, kdo je chtěl víc. No mně zase teď chybí ciferník, už se těším, jak ho budu shánět.
Bert Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 No mně zase teď chybí ciferník, už se těším, jak ho budu shánět. Hele, po mém předchozím příspěvku máš aspoň jednu jistotu. Na cifr Ti voborníková nepřihodí ...
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2011 Hele, po mém předchozím příspěvku máš aspoň jednu jistotu. Na cifr Ti voborníková nepřihodí ... Slabá útěcha, ale díky. Nejhorší je, že před cca rokem proběhl aukrem vrak Igenů se slušným elton cifrem, ale tenkrát mi přišlo zbytečné ho kupovat ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se