Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jáááááá takýýýýýý jeden kus dýnka. Tedy doplňuji tabulku:

pku....................1x

xmenm05...........2x

x-bob.................1x

foundryman........1x

31682.................1x

cyber.................1x

wachn................1x

radimk...............1x

cigi....................1x

decebal..............2x

honza49.............1x

zdenda...............1x

body3................2x

omni..................1x

jirka2.................1x

Odesláno
  odklizec napsal:
Az to bude 100ks tak Prima mozna ukecate :D

Tady nám tu radost jednoznačně někdo nepřeje! :-)))

Odesláno

No a kolik by takové dýnko alespoň přibližně stálo? Nebo spíš, proč jich Elton nevyrobí víc "do zásoby" a pak je neprodává za nižší cenu?...nebo je důvod v tom, že je výhodnější je vyrábět a prodávat dráž po jednom?

Odesláno

Tak ať to je to 20 ks - taky bych rád jeden kousek.

Je to správně?

pku....................1x

xmenm05...........2x

x-bob.................1x

foundryman........1x

31682.................1x

cyber.................1x

wachn................1x

radimk...............1x

cigi....................1x

decebal..............2x

honza49.............1x

zdenda...............1x

body3................2x

omni..................1x

jirka2.................1x

marty................1x

georg................1x

Odesláno
  Karloss napsal:
No a kolik by takové dýnko alespoň přibližně stálo? Nebo spíš, proč jich Elton nevyrobí víc "do zásoby" a pak je neprodává za nižší cenu?...nebo je důvod v tom, že je výhodnější je vyrábět a prodávat dráž po jednom?

Problém je v tom že je Elton nedělá vůbec Karloss a to my právě chceme změnit.

Odesláno
  pku napsal:
  odklizec napsal:

Já si myslím, že by tu stovku klidně mohl PRIM vyrobit. Jsou to jedny z nejpopulárnějších Primek a zájemců o jejich renovaci je stále víc. Prosklené dýnko nemůže v nabídce chybět ;) Obzvlášť, když jich 20 prodá ihned :)

Odesláno
  Wachn napsal:
  pku napsal:
  odklizec napsal:

Já si myslím, že by tu stovku klidně mohl PRIM vyrobit. Jsou to jedny z nejpopulárnějších Primek a zájemců o jejich renovaci je stále víc. Prosklené dýnko nemůže v nabídce chybět ;) Obzvlášť, když jich 20 prodá ihned :)

Já si myslím, že než dávat na sporty prosklené dýnko (opravdu to na sportovní hodinky moc není), tak bych si nechal vyrobit nějaké fajnové nerezové s frézovanými nápisy. A to by byl nářez!!!

Odesláno

jenže Sport II je prostě už určitá klasika. Sice ne bůhvíjak esteticky dokonalá, řekne někdo, ale jsou to hodně známé Primky, hodně lidí je doposud používá a nedá na ně dopustit. A je-li zájem se dívat, jak i u "obyčejných" Sportek všechno hezky uvnitř funguje, proč ne? A kdyby Prim náhodou řekl, že nebude-li nás více jak padesát, že do toho nejde, myslím, že by trvalo max jeden den, kdyby už jen "přihlášení" zájemci řekli :) O.K., tak to prostě vemte dvojnásobně ;)

Odesláno

No jak vidíš Lukáši, o prosklené dýnko na Sportech zájem je. Za tak krátkou dobu 20 lidí je podle mě dost. Jasně, že každému se to líbit nemusí, ale jak psal X-Bob, je nás dost :) Horší bude, když se to nebude líbit PRIMovi, na něm to jaksi, "visí" ;)

Odesláno
  Wachn napsal:
No jak vidíš Lukáši, o prosklené dýnko na Sportech zájem je. Za tak krátkou dobu 20 lidí je podle mě dost. Jasně, že každému se to líbit nemusí, ale jak psal X-Bob, je nás dost :) Horší bude, když se to nebude líbit PRIMovi, na něm to jaksi, "visí" ;)

Než jsem založil toto téma tak jsem se o tom s Primem bavil a říkal že jde samozřejmě všechno což má jistě pravdu a proto si myslím že otázkou zůstává spíše cena za kterou bude tyto dýnka schopen dodat.

Jinak pokud se Prim neukáže tak já mu mám v pondělí volat protože mi nechává na mých Sportech IIgen. měnit vteřinovku za svítící a tudíž se ho i mohu zeptat na náš problém podrobněji.

Odesláno
  xmenm05 napsal:
ještě bych dodal, že bych jedno dýnko z těch dvou poptávaných rád na letecké - pravděpodobně tam bude jiná výška, tak jestli konzultovat s PRIMimem i tohle ...

Pokud by se povedl udělat univerzál tak by to bylo super ale tím znehodnotíš letecké protože tam pak nebude číslo výroby.

Odesláno

Tak jsem dnes obdržel opravené Sporty IIgen. u kterých mi nesvítila ručička a už je vše v pořádku vteřinovka svítí a já jsem šíleně spokojen že už mám ty krasavice konečně doma a v plné parádě.:-)))

Thank You Mr.Prim

Odesláno
  Foundryman napsal:
A co dýnka?

No řekněme že p.Prokop zrovna radostí nehýřil protože tvrdí že sporty IIgen. jsou hodinky na kterých se od počátku šetřilo a že tudíš si myslí že věc jako je prosklené dýnko se například k plastové luetě moc nehodí ale říkal že vše je samozřejmě na dohodě a že udělat se to samozřejmě dá ale horší už to asi bude s cenou!!!

Já osobně si dost dobře neumím představit částku která by byla pro Prim zajímavá a zároveň přijatelná pro nás.

Ti co již projevili zájem tak zkuste něco vymyslet prosím.

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...