Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Mechanical bude nová řada SARY se strojkem 4R35. Ten je "pod" 6R15, takže hodinky budou cenově dostupnější. 6R15 modely jsou za 450-550 usd, takže u 4R35 lze očekávat nižší cenu. Prospex divery s 4R35 jsou sice za 450 usd, ale tahle cena by u mechanical nedávala smysl. Pokud to bude do 300usd, tak hodinky budou ideální kandidát na dostupné oblekovky. I přes strojek.

Fotky a info v odkazu http://yeomanorient.wordpress.com/2010/12/27/4r35-dress-models/

Odesláno

Záleží jaký budou na živých fotkách a kam seiya/higuchi stlačí cenu. Pokud to bude pod těch 300 usd, tak dobrý. Osobně mě vlastně zajímá akorát 001, jinak bych si připlatil 200-250 usd za sarb.

Odesláno

Takže řada SARY za 360-390 usd + shipping + dph. Celkově kolem 9tis. Navíc teď jsou vidět pořádně ty divný zářezy na lunetě u 001/003. Škoda, jinak by byly super.

Odesláno (upraveno)

SARB043 - zaujimave retro. i ta cierna limitka, niekde som ich videl a myslel som si ze to je nejaky samizdat.

co tak trochu (po)zlata, krasne nafotene SARB072 /i ked chlapec ich vymakol pri zaciatku zmeny datumu :)/ LINK

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Ty jo, v tom zlatě dost dobrý! Já bych to nenosil, ale je to hodně povedené.

Chumpus: ano, diversky a NATO strap, moje oblíbená kombinace :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Určitě budeš spokojený, jako já. Sice ty jejich shopy nevypadají nijak sofistikovaně ale vše funguje - např. K mailové notifikaci využívají paypal.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, rád bych se zeptal, jakou přesnost mají Vaše hodinky? Já mám Alpinisty, od Vánoc. Nejprve cca 10 dní šly s 1-2 s./den, pak nabraly během 14 dní skoro minutu náskok, po dalších 14 dnech se zase začaly dost výrazně zpožďovat. Poslední týden udělali zpoždění cca 45 vteřin. Zaujalo mě, že jeden den mají zpoždění skoro 10 vteřin, další naopak skoro žádné. Přitom je používám stále stejně na běžném denním nošení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...