Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Co tam měli za výlohu že šla rozbít dlažební kostkou ?

A to neschovávají drahé modely na noc do trezoru ?

Tuším nějakou habaďůru.

Odesláno

"zajímavý" názor na věc z diskuse na Novinky.cz :suicide_anim:

s takovýmhle světonázorem bych dneska vstávat nechtěl :sad01_anim:

Sobota, 1.ledna 2011, 09:52:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | +6

Luxusní hodinky jsou na rozdíl od potravin či nájemného tzv. "věci zbytné" určené pro příslušníky tzv. "vyšší třídy" kteří v této zami spíše na národu parazitují. (např. poslanci, ex-primátor Bém a jiná vykukové).

Nelitujme tedy jejich prodejce - doufám jen, že nebyl pojištěn.

Odesláno

Ja myslim ze pri skode 20M hodiniek muselo zmiznut tak za vrece, mali tam sice aj celkom vyzivne kusy, ale pokial viem zase ziadne pateky za 50K eur.

Odesláno

Ten výňatek z diskuze je zlej. Nechtěl bych bejt takhle žlučovitej, to musí bejt smutnej život.

...a to se nebudu pouštět do analýzy smyslu zbytných položek jako významnýho motivátoru pro osobní růst a rozvoj. Každý to tak má, jedině snad farář Tovaryšstva Ježíšova ne.

Odesláno

"zajímavý" názor na věc z diskuse na Novinky.cz :suicide_anim:

s takovýmhle světonázorem bych dneska vstávat nechtěl :sad01_anim:

Sobota, 1.ledna 2011, 09:52:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | +6

Luxusní hodinky jsou na rozdíl od potravin či nájemného tzv. "věci zbytné" určené pro příslušníky tzv. "vyšší třídy" kteří v této zami spíše na národu parazitují. (např. poslanci, ex-primátor Bém a jiná vykukové).

Nelitujme tedy jejich prodejce - doufám jen, že nebyl pojištěn.

No jo, co čekáš třeba od někoho, kdo má plnou hubu keců, jak "ti nahoře" prd dělaj, jak všude kradou etc a při tom sedí umaštěnej už v 14.30 hod v hospodě u lacinýho piva a chlubí se ostatním trubcům tím, jak zase něco v práci "ukrad domů", jak podojil CCS etc a kdo nekrade, vokrádá rodinu..., zatímco ty ještě třeba večer sedíš v práci, nebo vyřizuješ pracovní emaily v sobotu, v neděli, pracovní schůzky i během dovolené... No nic, nebudem se v novém roce hned nasírat

Odesláno

Zajímavý vstup do nového roku :unsure:

Na Novinkách nejsem registrovaný, tak se diskuzí budu bavit bez aktivní odezvy, ale už teď je to prča. Málokdo pochopí, že z podpory na "nedostupné hodinky" nenašetří a že to chce vzít do ruky kladivo či knihu a makat.

Odesláno (upraveno)

No a přeleštění výrobního čísla není problém,jak to psal tuším mrakodrap,u Dušáka s tím nemají problém.:)

Upraveno uživatelem Carllos
Odesláno

Chodim kolem prodejny pravidelne a opravdu neni problem te skody dosahnout, vylohy jsou narvane Omega, Tag, Breitling, bylo tam celkem tak 100 hodinek v jedne vyloze a jsou tam tri. Mimo jine tam byly i tri telefony Tag Heuer. Tezko rict, kde to zbozi skonci, podle me v zahranici.

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

citace: Luxusní hodinky jsou tzv. "věci zbytné" určené pro příslušníky tzv. "vyšší třídy" kteří v této zami spíše na národu parazitují.

děkuji přispěvovateli, že jsem se konečně dostal do tzv. vyšší třídy. Doma mi to nikdo neřekne, v hospodě taky ne, v práci už vůbec.. No a vodpoledne bych si docela rád pěkně zaparazitoval. V zemi paratizovat nebudu, ta je zmrzlá jako sviňa. Že bych šel parazitovat za nějakou pěknou dvacítkou? No ty na moje parazitování už nejsou drahnou dobu vůbec zvědavé, takže asi budu sedět s vámi, vy... vy... nádivové, vy jedna vyšší třído :D

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Chodim kolem prodejny pravidelne a opravdu neni problem te skody dosahnout, vylohy jsou narvane Omega, Tag, Breitling, bylo tam celkem tak 100 hodinek v jedne vyloze a jsou tam tri. Mimo jine tam byly i tri telefony Tag Heuer. Tezko rict, kde to zbozi skonci, podle me v zahranici.

Také chodívám každý druhý den pro základní životní potřeby (ale bohužel o patro níž, do Sparu.. :)), ale tipnul bych škodu na polovinu. Ve výloze spousta krásných kousků, pro mně asi nejlákavější byly Zenith.

Třeba se pleteme a bylo to o patro výš v klenotech - tam měly "seuper značky" jako Hugo Boss myslím, tak tam 20mega nasbírají hned :) :) :)

edit:

děkuji přispěvovateli, že jsem se konečně dostal do tzv. vyšší třídy. Doma mi to nikdo neřekne, v hospodě taky ne, v práci už vůbec.. No a vodpoledne bych si docela rád pěkně zaparazitoval. V zemi paratizovat nebudu, ta je zmrzlá jako sviňa. Že bych šel parazitovat za nějakou pěknou dvacítkou? No ty na moje parazitování už nejsou drahnou dobu vůbec zvědavé, takže asi budu sedět s vámi, vy... vy... nádivové, vy jedna vyšší třído :D

Kdo neparazituje s námi, parazituje proti nám! Takže uvědoměle prosím :cheers:

(a vemete mě taky do vyšší třídy? a kde se dělají zkoušky z parazitování? a co na to Jan Tleskač?)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Co se tyka prelesteni vyrobniho cisla, to jsem mel ja,musel jsem donest zarucni kartu a pak to obnovili. Bez cisla to asi do servisu vezmou, ale bude to podle me vzdy podezrele. Razena vyrobni cisla se jen tak neprelesti, protoze se to da pod rentgenem precist i kdyz tam na prvni pohled nic videt neni.

Odesláno

No s těmahle asi jo, když to nejspíš ukradli Dušákovi :)

Jasně že ano,to byla jenom poznámka na to,že ti v servisu přeleští výrobní číslo hodinek,které jsi u nich poctivě zakoupil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...