Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

psal to i mrakouš s tím číslem... Smutný...

Psal to JEN Mrakouš, ty asi reaguješ na příspěvek Josefa, ale ten naopak píše, že mu vylaeštěné číslo opravili. ;)

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Co tam měli za výlohu že šla rozbít dlažební kostkou ?

A to neschovávají drahé modely na noc do trezoru ?

Tuším nějakou habaďůru.

Oni rozbili dlazebni kostkou vylohu vedlejsi obchodu a vlezli tam pres nej. Ted to ukazovali na CT24.

btw - Proc si porad vsichni mysli, ze ty hodinky ukradli jen z vylohy?

Upraveno uživatelem nAscA
Návštěvník Martin Kabat
Odesláno

PF 2011

Světová R-evoluce se blíží a letošní rok bude přelomovej úplně ve všem. Nějaký hodinky budou to nejmenší o co přijdte. Sláva "pracovním schůzkám" v neděli a vyřizování pracovní mailové mpošty v sobotu. K.....!

Odesláno

PF 2011

Světová R-evoluce se blíží a letošní rok bude přelomovej úplně ve všem. Nějaký hodinky budou to nejmenší o co přijdte. Sláva "pracovním schůzkám" v neděli a vyřizování pracovní mailové mpošty v sobotu. K.....!

Zřejmě dobrej oddíl včera večer ;)
Odesláno (upraveno)

Ad přeleštění: to udělal můj hodinář... Nešlo o zmizení všech čísel, pouze asi posledních pět bylo "lízlých" při přeleštění a všechna se dala přečíst, i když ty poslední s námahou. Vyražení nových muselo být doloženo kartami a i tak se podle mého jednalo o celkem nadstandardní službu, za kterou děkujeme...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Mozna by byl dobry napad na cas zablokovat nebo omezit prodejni fora... Prece jen koupit neco od nekoho mozna i tady znameho a potom to vysvetlovat policii by nebylo uplne ono :-)

Odesláno

Blbneš ? Co jsem přijel z Pankráce tak se se*u s fotkama do prodejní sekce !

Ta to Ty jsi byl ten v tom kulichu? Já jsem ten se šálou ;)

Fotky už mám z mobYlu, dobrý jak chceš, ale ten popis je o hubu, samé cizí slova, kdo se v tom má vyznat, asi to dám na váhu, kilo za kilo..

Odesláno

Zřejmě dobrej oddíl včera večer ;)

Chvojkovice - Brod...

No ale ja Mam dneska takovou radost, že patřím do te společenské smetanky.. :-)

Pisu si na iPhonu, na ruce Omegy, několik starých popelnic 607 stojí na parkovišti a doma Mam i ústřední topení..

Takovej bývalej primátor se muže jít zahrabat a navíc si asi můžeme potykat, kdyz patrime do stejne společenské kasty..

Jako v Indii :-)

Hmmmm.....

Začíná se mi ten život fakt zamlouvat.

A kdyz člověk takhle přečte takovou vyživnou diskuzi, říká si hrome - co je to za lidi, co mají doma komp, platí si internetové připojení a maji TOLIK zbytečného času na žvanění o nicem? A proc sakra taky nemají na ruce Omegy, kdyz k tomu alespoň podle mého maji všechny nezbytné předpoklady?

Odesláno

No ale ja Mam dneska takovou radost, že patřím do te společenské smetanky.. :-)

No to je snad jasný když jsi z Brandejsa, my jsme tady všichni tak trochu elita! :guitar:
Odesláno

Ten názor z novinek je určitě špatný a zlucovity...ale s tím Bemem souhlasím je to haj... pair excellence

Kde asi bere na svou sbírku hodinek?Z primatorskeho platu?Dobrý vtip...

Odesláno

Taky bych to viděl nějak podobně. Nebude sranda se toho množství jen tak někde zbavit a ještě výrazně pod cenou. A na náhradní díly se to asi nikomu nehodí :sad01_anim:

Odesláno

Ten názor z novinek je určitě špatný a zlucovity...ale s tím Bemem souhlasím je to haj... pair excellence

Kde asi bere na svou sbírku hodinek?Z primatorskeho platu?Dobrý vtip...

Bém a většina mu podobných jedou na provizich a na "dárcích" z výnosných zakázek. Bohužel pro ty vítězné firmy jsou to drobné a pro Béma to znamená fůru pěkných hodinek a slušné dovolené. To na konci mu nezávidím a naopak přeju, jen bych z toho měl lepší pocit, kdyby bylo jasnější, jak k tomu přišel.

Taky bych to viděl nějak podobně. Nebude sranda se toho množství jen tak někde zbavit a ještě výrazně pod cenou. A na náhradní díly se to asi nikomu nehodí :sad01_anim:

Myslíš, že se to objeví u nás? Bych spíše čekal někde na východě.

Odesláno (upraveno)

Za opencard musel dostat orloj mistra Hanuše a dovolenou do vesmíru od Virginu...

Teda pokud to nebyla přímo jeho zakázka...

Upraveno uživatelem Sovík
Odesláno

hele kolegové,jak mnozí víte tak pomáhám a chráním...sice se nezabývám přímo touto problematikou, ale kdyby někomu něco přislo pod ruku tak prosím pište sz....s ohledem na výší škody se tím asi budou zabývat moji kolegové z baráku....poznatky prosím ke mně nebo zajistím kontakt na lidi, co se tím budou zabývat...

děkuji

Alois

Odesláno

Lupiče z Auparku, co vykradli v dubnu WdL prý dosud nevypátrali. Tak snad odvedou hoši co pomáhaj a chráněj lepší práci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...