Marosc72 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 uz tiez Oris positiveKrásny kusok, môžem poprosiť jednu real foto pri dennom svetle? Ten ciferník ma fakt zaujíma ..Vďaka Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 před 17 minutami, Marosc72 napsal: Krásny kusok, môžem poprosiť jednu real foto pri dennom svetle? Ten ciferník ma fakt zaujíma .. Vďaka Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Vdaka. Je tu hnusne svetlo, stale zamracene, nedari sa mi nic schopne vyfotit. Tak aspon jedna z rana: před 18 minutami, Kamil.K napsal: junior300. Nemáš zaco. Můžeš mi zase pochválit moje: Aquis su vsetky dobre a v titane dobre na druhu Aj ked ja nie som velky fanusik regulatorov, snad mi to nebudes mat za zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 (upraveno) junior300:...já taky nejsem zrovna fanoušek, ale tyto mě uchvátily(potápky Swiss i Seiko mám několikery, nějaké oblekovky taky, letecké asi troje, chrona v automatu i Quartzu taky, ...ale regulátory jsem neměl a tyto mě dostaly!) jen poznámka - nejsou to Aquisy, ale ORIS REGULATEUR “DER MEISTERTAUCHER” Upraveno 20. dubna 2021 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 @Kamil.K Ale jasne, skusit sa ma vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 dnes moje “stariny” na slniecku..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Stal jsem se šťastným majitelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) Dobré ráno vespolek. Tak jsem si udělal radost a k ORIS hranatým jsem koupil kulaté. Mám tu značku vážně rád. Měl jsem již několikery hodinky ORIS. Kvalita zpracování se mi zdá vzhledem k ceně velmi dobrá, se strojky nebyl nikdy problém, prostě takové příjemné decentní hodinky. Na potápky moc nejsem, tak nějak se mi moc nehodí do kanceláře a navíc mám útlou ruku. Chronografy mne moc neberou, jistě jsou zajímavé, ale na sport mám Garmin Fénix Podle mého názoru jsou to povedené hodinky, které se dají nosit k obleku, ke svetru i polo tričku. Upraveno 14. května 2021 uživatelem alois Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 @Michal. neztrácí se černá vteřinovka na černém ciferníku? Jak to vidíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Trochu ztrácí, ale mě se právě tohle na nich líbilo, jen ten červený konec trochu nevýrazně cestuje po číselníku. Moc pěkné je, že se trochu ztrácí i ta hodinová i minutová ručka u středu hodinek. Že se tam tak vznášejí (řečeno vznešeně ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 S vasim dovolenim sa hlasim do klubu. Dnes u mna pristali Aquisy s novym in-house kalibrom. Vdaka za pomoc pri vybere clenom Micey a MichalV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Paradni. Jaky mas prvni dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 No ako by som ti to ... Som nadseny. Spracovanie na paradu. Dobre utratene prachy Cas ale ukaze, ked trochu vychladnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Tak užívej, jsou krásný. Skoro mám chuť si je znova pořídit, když to vidim.. ještě tu regulaci ve sponě vyřešit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 (upraveno) Ano, to je na prvy pohlad asi jedine slabe miesto Upraveno 26. května 2021 uživatelem Polo21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 1 hodinou, Polo21 napsal: S vasim dovolenim sa hlasim do klubu. Dnes u mna pristali Aquisy s novym in-house kalibrom. Vdaka za pomoc pri vybere clenom Micey a MichalV Jsou super, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Diki. Neham tomu este trochu cas a potom doobjednam aj gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Hlasím se do Oris klubu Jsem uplně zamilovanej Vždycky jsem Aquisy chtěl a nevěřil že si je fakt někdy koupím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 @Spongebob tak to gratulujem. Pekne to mas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Díky moc..zatím moje nej hodinky..jsou fakt úžasný. Nejde o barevnou variantu, ale prostě Aquisy jsou fakt top kvalitka za "rozumny" peniz. Ta regulovatelna spona... jsou na ty gumě i příjemně lehký. Sklíčko úžasný.. a cifr je černej jak noc. Fakt jsem nadšenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se