WATCHES Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Dobrý den nebo ahoj, nevím jak se zde oslovujete na fóru... Měl bych jeden malý dotaz na zkušenější uživatele. Zatoužil jsem po nových hodinkách a to sice automatech (QUARTZky mám doma patery ) a objevil jsem při surfování na netu toto video na youtube Nevíte prosím jaké je přesné označení tohoto modelu? ( Mám na mysli SEIKO ). Předem děkuji za Váš strávený čas nad tímto příspěvkem.
WATCHES Odesláno 24. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Děkuji moc. Tak rychlou odpověď bych vážně nečekal .Ještě takový hloupý dotaz. Jsou tyto hodinky dobré? A kde je popřípadě zakoupit? Předpokládám, že EBAY bude asi nejlepší volba...
Dantechno Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Maji slusny pomer vykon / cena. Seiko je tim zname. Jestli ti jde ocenu tak ebay...
Martz Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Ještě existuje jeden levnější model, z hlediska strojku identický, rozdíl bude asi jen ve šroubovací korunce (má SKX031 vůbec šroubovací korunku?) Jde o Seiko SNZF17. S trochou štěstí by se měl dát sehnat kolem 100 USD.
WATCHES Odesláno 24. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Děkuji za tip.SKX031 šroubovací korunku podle videa má. (znázorněno úplně na konci)
financ Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Opravdu podobnost čistě náhodná - modifikace SKX031 od Yobokiese
Martz Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 WTF Tak to už je moc... to už snad rovnou koupit tu-značku-co-se-tu-nevyslovuje, model s keramickou lunetou a sterilním cifrem za sto koláčů z baye...
Filip.J Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Největší sranda je, že kdybych si tohle dal na ruku, tak v kruzích, kde se pohybuju, nikdo nebude vědět ani co je Seiko, ani co tenhle konkrétní kus napodobuje
financ Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Největší sranda je, že kdybych si tohle dal na ruku, tak v kruzích, kde se pohybuju, nikdo nebude vědět ani co je Seiko, ani co tenhle konkrétní kus napodobuje To nebude vědět 90% lidí. A to v jakýchkoli kruzích. U nás z deseti ředitelů má jeden Breitlingy (tomu je koupily děcka), 4 nosí quartzky, jeden hranatý Festiny a zbytek má hodinky v mobilu
lub Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 s těmito SKX031 jsem se ještě nesetkal. taková divná směsice - plný dýnko, šroubovací korunka, přitom jen WR100 a hlavně obousměrná luneta..?je to něco mezi 007/009 a těma seiko 5 sports SNZFxx - i ony ale mají jednosměrnou lunetu.
WATCHES Odesláno 24. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 To jsem právě nepochopil k čemu obousměrná luneta slouží.....
onney Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) To jsem právě nepochopil k čemu obousměrná luneta slouží..... Na potápkách by měla sloužit k lepšímu odečtení času ponoru. Jenže musí být jednosměrná, protože pokud by si potápník nechtěně otočil lunetou na druhou stranu, byl by v háji, pže by ve vodě strávil delší čas... Tudíž obousměrná je zde k ničemu. Třeba na alpinistech je to jiný případ. Tak ale luneta slouží jako kompas. Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem onney
WATCHES Odesláno 24. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Děkuji za vysvětlení...A já si lámal hlavu v 5. třídě, když jsem dostal od dědečka moje první hodinky (byly to potápky SHARP, dodnes je mám uložené na památku v šuplíku) na co tam ta luneta je. Dnes už vím, že se jedná o PEPSI lunetu :-)
Helex Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Já používám lunetu celkem často pro měření úseků, resp. pro odpočet. Třeba když je 25 minut pauza tak to "votočim" a je to Obousměrná by mi ulehčila nastavování a o život by nešlo...
Filip.J Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Helex > To by se mi taky hodilo, měřím si pomocí lunety dobu běhu... nebo dobu louhování čaje U potápek tu jednosměrnou chápu, ale u pětek Seiko Sports? No třeba je ta jednosměrná jednodušší na výrobu...
Martz Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 To rozhodně je, u jednosměrné je totiž navíc takové pérko nebo trn nebo jak to popsat, který blokuje otáčení v druhém směru. Jednosměrná má jen kuličku, která dělá "cvakání" a aretaci. Největší sranda je, že kdybych si tohle dal na ruku, tak v kruzích, kde se pohybuju, nikdo nebude vědět ani co je Seiko, ani co tenhle konkrétní kus napodobuje Ale kvůli tomu si přece hodinky nekupujeme, ne? Myslím, že tady má 90% lidí hodinky pro vlastní potěchu a jen zlomek pro machrování. Ono na laika udělají dojem spíše velké hodinky, než značkové hodinky, bohužel
spineshank Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Opravdu podobnost čistě náhodná - modifikace SKX031 od Yobokiese tak toto se mi už nelíbí ,Seika mají svoje kouzlo,ale toto je nějakej prasopes
Josef01 Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Ještě bych doplnil, že se dají hodinky brát i jako slušná investice a pokud se dobře nakoupí, ceny určitých hodinek vzhledem k inflaci a růstu cen stanovených výrobcem dokonce rostou.
Martz Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Ano, ale to se pak bavíme o těch Submarinerech - origo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se