Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasně, ale nejen o nich, jen jsem tím chtěl naznačit, že to rozhodně nejsou vyhozené peníze, naopak a ještě z nich má člověk radost :)

Odesláno

Martz > Aha, takže kdyby Seiko na ty svoje sportovní pětky dávalo obousměrnou lunetu, ušetřilo by si náklady. A minimálně Helex a já bychom z toho měli radost :D

K těm Seiko Submarinerům: Vidím to stejně, ale právě proto mi přijde zvláštní ty Rolexy takhle napodobovat. Laik nepozná nic tak ani tak, chronomagor pozná, že je to parodie, a nositel sám že by měl dobrý pocit z toho, že má na ruce Seika, co se tváří jako Rolexy? Nic proti, ale já bych to asi nechtěl...

Odesláno

Martz > Aha, takže kdyby Seiko na ty svoje sportovní pětky dávalo obousměrnou lunetu, ušetřilo by si náklady. A minimálně Helex a já bychom z toho měli radost :D

K těm Seiko Submarinerům: Vidím to stejně, ale právě proto mi přijde zvláštní ty Rolexy takhle napodobovat. Laik nepozná nic tak ani tak, chronomagor pozná, že je to parodie, a nositel sám že by měl dobrý pocit z toho, že má na ruce Seika, co se tváří jako Rolexy? Nic proti, ale já bych to asi nechtěl...

tak hrozně bych to neviděl, seiko to nemá zapotřebí. samozřejmě při obrovském záběru produkce se nějaká "inspirace" vyskytne.

ale na očividné kopírování jsou tady jiné značky..

Odesláno

Mimochodem, to pérko se z jednosměrné lunety dá vyndat, a funguje obousměrně. Takže pokud vás to, chlapi, trápí, tak můžete downgradovat. Ale bacha při potápění Posted Image

Odesláno

Lub > Seiko samo o sobě nekopíruje, jde mi o toho člověka, co si nakoupí cifr, ručky a zelenou lunetu u Yobokiese a nechá si je takhle vytunit...

Martz > Skvěle, díky za tip! Pod vodou jsem byl nejdýl 45 sekund 1,5 metru hluboko a nehodlám na tom nic měnit, takže ta luneta mě fakt netrápí - právěže se mi víc hodí variabilita a ovladatelnost obousměrné.

:tomcat:

(Je to sice dětinské, ale smajlíky na tomhle fóru mě dostávají)

Odesláno

Filip.J> Cifr neměnil, nebo jo?

Vyměněná je jen luneta (25USD) a ručky. Ručky se mi nelíbí ani na originále, s lunetou problém nemám. Navíc zelený hodinky ještě nemám :rolleyes:

Odesláno

WATCHES > Pravda, neměnil, cifr je originál Seiko.

financ > Zelený hodinky proč ne, jenom tady je ta podobnost trochu moc... aspoň mně to tak připadá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...