Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem po několika neúšpěšných pokusech otevřít hodinky se šroubovacím dýnkem jsem se naštval a koupil pořádný stroj (Big case opener DELTA STAR 5700). No macek to je pořádný a hodinky se už ani nevzpouzejí, jak se říká, je holt potřeba pořádný nářadí :)

Posted Image

Odesláno

Ahoj, kupoval jsem to na www.watch-tool.de stojí 300 EUR, komplet s Rolex hlavicema a dopravou 415 EUR. Otevírá se to s tím moc pěkně a zkoušel jsem před tím dva typy a ani jedním jsem hodinky neotevřel. Tímhle to bylo hned a hlavně bez rizika poškrábání dýnka.

Odesláno

hehe, dyk je to regulérní fejk Bergeonu 5700 :D jinak podrápat pouzdro jde vším i tímdle volantem?

:D mazec, originální hodinky otvírat fejkem je zajímavá volba. Jak na to hledí puristé?
Odesláno

Zkušenosti s ním mám výborné, pouzdro po otevření je prakticky netknuté (vyzkoušeno na několika hodinkách). Pro Rolex je jsem k tomu zakoupil Bergeon hlavici a sedí jak ulitá.

Odesláno

Příjemná strojovna, s tím asi opravdu otevřeš všechno"

Když jsme u těch otvíráků, a někdo z Vás by jsi chtěl vyměnit baterii u svých Seamasterů, popř. si trochu zregulovat chronometr,aniž by jste poškrábali dýnko, na Timezone Tools shop je k mání asi za 70 USD tento:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Znám člověka, kterej asi něco podobnýho kdysi sháněl ((-:

To byl nějakej megasraz Chronomagu, ne?   :king: Na Staroměstském náměstí. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...