Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 11. 2013 v 23:15, VojtaB napsal:

A jen aby tady byly ty servisy kompletní, nevěděl bys prosím, kolik stojí výměna strojku, až jednou doslouží? U quartzu.. Jestli se to teda vůbec dělá.

Tak zaprvé bych se toho příliš neobával, ale pokud to opravdu chceš vědět, tak si zajdi nebo napiš k Dušákovi do servisu, vždy mi na všechny otázky rádi a rychle odpověděli

• Odpovědi 187
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Děkuju, napíšu tam. Normálně bych tohle moc neřešil, ale o pár vláken níž se tu psalo, že je životnost strojku cca 10 let.. Ještě na to sice mám chvíli čas, ale zase si říkám, že je lepší vědět co a jak.

Odesláno

Je tu prosím online znalec Omega Seamaster, kteremu bych mohl nejlepe zavolat na mobil? nebo poradit pres postu? skype? fcb?....   dekuji ..

• po 5 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Da se nejak identifikovat rok vyroby hodinek? Koupil jsem v cizine Omegy Seamaster 2541.80 pre-used, ale bohuzel bez dokladu o prvotnim nakupu. Da se to dohledat napr. podle cisla? nechci prip. kupujicimi omylem lhat.. v krabicce Omega byla krom brozurky jen plastova karticka "International warranty 2011" , ale nevim, zda je to dostatecne identifikujici ..

Upraveno uživatelem tomas512
Odesláno (upraveno)

2011 je pokud se nemylim kod zeme, kde se hodinky prodaly (v tomto pripade myslim USA), neni to rok vyroby. Datum prodeje by melo byt vyplnene na dalsi karticce (kterou tedy predpokladam ze nemas). 

Upraveno uživatelem kloubik
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 2. 2. 2014 v 9:18, palmone1 napsal:

A ide sa lyzovat  :clap:

Tyhle Bondovky jsou jedny z nejlepsich hodinek co jsem kdy mel a nastesti porad mam. Hodi se ke kazde prilezitosti, jak je videt :-)

Odesláno

Lepsie by som zo nepovedal....

V 2. 2. 2014 v 11:36, patprom napsal:

Tyhle Bondovky jsou jedny z nejlepsich hodinek co jsem kdy mel a nastesti porad mam. Hodi se ke kazde prilezitosti, jak je videt :-)

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 25. 11. 2013 v 14:40, stenly04 napsal:

Tohle je odpověď od Hanáka Brno - stáří dotazu 3 měsíce: Cena nové modré lunety+ renovace pouzdra- toto lze provést pouze s kompletním přetěsněním pouzdra+ renovace ocel. náramku činí  12.100,-Kč.

Také jsem uvažoval o výměně, nakonec jsem ji nerealizoval.   Standa

Tak to je už docela dost, je to už teda dýl, ale v roce 2010 mi novou lunetu a komplet přeleštění udělal Martin Brož za čtyři tisíce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...