KFL Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Jak moc Hamiltony nemusím, tak tohle je vážně moc pěkný! Gratulace!
Rudykopalsson Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 pěkný hodinky, gratuluju... jak už tu někdo zmiňoval, chránítko je super!
skalis Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Jsou vazne pekny (pro vintage look mam slabost ). Produkce Hamiltonu se mi celkove docela libi a tyhle jsou v ni velmi prijemnym zpestrenim!
Onisau Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Hamlton mě vždy udivoval dvěma momenty: Skvěle udělané hodinky, prakticky bez chybičky. Druhým momentem byl fakt, že nikdy neměly "koule".... Prostě skvěle odpracovaná nuda.. Tyhle hodinky konečně prolomily prokletí které v mých očích Hamilton měl.. Tyhle hodinky koule mají a já k nim gratuluji jak tobě tak značce Hamilton
cali Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Toto su najkrajsie hodinky co som za posledny rok videl, vsetko je tak ako ma byt, niet im co vytknut... gratulacia. Pravda s remenom urobili sudruzi malu chybu, ked z vyhody spravili vlastne nevyhodu .... takto rieseny kryt hodinky nechrani, ba naopak ked s nimi niekam tresnes, tresnes najskor do toho cvoku a ten cvok ti raz prenesie priamo do skla. Original vyzeral viz obr.. Ale odstranenie krytu je na dve minuty, takze u mna maju hodinky stale palec hore za podstive retro bez zbytocnych blbosti.
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 omlouvám se firmě Damasko, že jsem dočasně sešel z cesty ale --- ten pocit ....... TEN POCIT,ŽE MŮŽU KONEČNĚ DRŽET KLACEK V RUCE ..... to se nedá vyprávět
lolohh Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 omlouvám se firmě Damasko, že jsem dočasně sešel z cesty ale --- ten pocit ....... TEN POCIT,ŽE MŮŽU KONEČNĚ DRŽET KLACEK V RUCE ..... to se nedá vyprávět Nene.
bandicoot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Ty taky, YPO? Paráda, tak to mám naději, že je někdy uvidím (na srazu lepších lidí).
KFL Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Já doufám, že brzo našetřím těch 1000 EUR zápisnýho, abyste mě zase mezi sebe pozvali a já si je mohl prohlídnout. Příplatek za Frantika tentokrát vynechám, ten mě tak nezaujal.
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Nene. Ty taky, YPO? Paráda, tak to mám naději, že je někdy uvidím (na srazu lepších lidí). musel sem, prostě vypouklé sklo, ruční nátah, look alá hanhart, zahnědlé ručky a indexy, pískované pouzdro - prostě retro jako prase - bránil sem se den a půl, ale nešlo to no zapomněl jsem na kryt proti kobře polní a hlavně ANTIMAGNET - he he *ještě bych chtěl požádat Kamila o měsíční změnu nicku na "Džouns" Upraveno 3. března 2011 uživatelem YPO
Návštěvník YPO Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 hola hola - ví někdo co znamená "333" vedle nápisu swiss made ?
Frantik Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 hola hola - ví někdo co znamená "333" vedle nápisu swiss made ? Mohla by to bejt polovina z ďábelského "666" Jako že jsi ďábel, ale ne zas tak velkej. Já doufám, že brzo našetřím těch 1000 EUR zápisnýho, abyste mě zase mezi sebe pozvali a já si je mohl prohlídnout. Příplatek za Frantika tentokrát vynechám, ten mě tak nezaujal. Tohle ti spočítám!
Giovany21 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Prajem príjemnú zábavu v lete éééé
Gorr GrimWolf Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Moc hezký Hamiltony s vintage look Líbí se mi celkový barevný ladění.
Snape Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Já tedy obecně Hamiltonky nemusím, není to můj styl, ale tyhle se mně vážně líbí. Jsou krásně vyvážené. Na kolik přišly?
Návštěvník YPO Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Já tedy obecně Hamiltonky nemusím, není to můj styl, ale tyhle se mně vážně líbí. Jsou krásně vyvážené. Na kolik přišly? dají se koupit od 500usd nebo 500eur - stačí si vybrat vhodnou měnu mají ovšem drobnou chybku a to, že kráčejí o 15s vpřed a zřejmě je jedno v jaké poloze se nacházejí - na druhou stranu to je nejspíše hamiltoní vlastnost, neb stejné zkušenosti jsem četl i od uživatelů na WUS - a na třetí stranu se jim to dá odpustit, protože na to mají nárok, vypadají totiž jako když je nosil už kryštof kolumbů EDIT: čerstvý poznatek - rezerva je rovných 43 hodin (někde píší, že má být 46 a někde 42hodin)pozitivní je, že když se s nimu lehce zatřese tak ještě 5 minut jdou Upraveno 6. března 2011 uživatelem YPO
Michal.Vacík Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Jsou naprosto famózní! Nejde odolat, když jsem je dostal od jednoho místního "chronomagora" na několik dnů na "test"...Po dvou dnech objednávám. Nechce se někdo přidat?
jordy Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Odesláno 25. března 2011 Za měsíc jedu do země zaslíbené. Rád bych se tam na ně kuknul, možná mné zlákají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se