Chumpus Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 V 11. 11. 2013 v 17:03, instant napsal: 20tis dolarov Je to 24 tis. dolarů, tj. cena zlatých SD chronografů Z druhý ruky jsem je viděl levněji, ale takový hodinky si musíš prostě nechat udělat na svou vlastní objednávku a dojet si pro ně osobně do fabriky V 11. 11. 2013 v 17:00, CEGY napsal: Jak můžou tuňáci sedět lépe s průměrem 47? MM má tuším 44.Tuňáci nemají nožičky. Proto například můžou normální lidi nosit 49 mm od Orisu.
prischera Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Tak vám všem pěkně děkuju. Začínal jsem bejt celkem spokojenej a hodinkově vyrovnanej. O MM samozřejmě vím, říkal jsem si jednou a možná... No tak já du ukládat do prasátka. Ale mojí ženě to pudete vysvětlovat vy :-D.
kamilb Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) V 11. 11. 2013 v 20:06, financ napsal: Mě sedí :-)Nejlepší potápky a zase si je jednou pořídím Ka_maráde,nevim,nevim,seš teda na hraně,důmyslně využíváš hry stínů,abys propadl iluzi. .. ale musim uznat, jak se tak dívám na své fotky z mládí že jsme na tom zhruba,nebo - asi úplně stejně Jo,a sou to nejlepší potápky a taky si je zase ještě pořídím. .. Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem kamilb
financ Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 V 11. 11. 2013 v 20:51, kamilb napsal: Ka_maráde,nevim,nevim,seš teda na hraně,důmyslně využíváš hry stínů,abys propadl iluzi. .. ale musim uznat, jak se tak dívám na své fotky z mládí že jsme na tom zhruba,nebo - asi úplně stejně Jo,a sou to nejlepší potápky a taky si je zase ještě pořídím. dogfox001.jpg .. Sedí :-)
kamilb Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Jak p.r.d.e.l na hrnci ! Pouzdro je prostě udělané tak aby sedělo ..ty voe já normálně slzim nad těma fotkama,ta gumička moje oblíbená co tak ukrutně tlačila,já ji ale masochisticky nosil protože se mi tak strašně líbila... Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem kamilb
CEGY Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 V 11. 11. 2013 v 20:28, Chumpus napsal: Tuňáci nemají nožičky. Proto například můžou normální lidi nosit 49 mm od Orisu.No jo, to s tema nozickama mi uniklo. Diky za postreh.
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Opravdu :-) Zasvedcene nazory o tom jak mi nesedej, jak uz jsou za hranou ty si nechte pro sebe :-)) Ja jsem s nima naprosto spokojenej, koupil jsem je za plnou palbu ve Vidni a neholadlam na tom nic menit. Zustanou do konce zivota. Jsou to moje vysnene hodinky. Mimochodem fotka je jen fotka. V realu je to trosku jine. Otazka jak muzou tunacan sedet lepe, je do znacne miry jasna tim lug to tug je u nich 47mm kdezto u MM300 je 50mm Vys uz ale opravdu nepujdu (a ani nemuzu)
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Rozhodne uhel pohledu je hodne o zvyku kdoz ma tlapu jak medved a nosi takovehle hodinky, tak mu logicky prijdou na mem zapesti velke. Jak rikam jsou velke, ale nikoli za hranou nositelnosti na ruce mi sedi vcelku prirozene. HAWG
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Jeste mi to neda. Nejlepsi potapky to urcite nejsou. Nejlepsi jsou skx007 nebo monstra. Stojej v podstate par slupek, takze jejich pripadne poskozeni, nebude bolet jako u MM300. O presnosti se taky nema cenu az tak bavit, moje skx007 jdou daleko presneji (stejne jako stare a neservisovane 6138-3002) Presnost je individualni a o nahode. Podivejte se na katalogovou toleranci u mm docela nic moc. Jo jsou to nejlepsi potapky co se designu a propracovanosti tyce. Jesis ja sem tak chytrej :-)
kamilb Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) V 11. 11. 2013 v 22:42, TomasH napsal: Jeste mi to neda. Nejlepsi potapky to urcite nejsou. Nejlepsi jsou skx007 nebo monstra. Stojej v podstate par slupek, takze jejich pripadne poskozeni, nebude bolet jako u MM300. O presnosti se taky nema cenu az tak bavit, moje skx007 jdou daleko presneji (stejne jako stare a neservisovane 6138-3002) Presnost je individualni a o nahode. Podivejte se na katalogovou toleranci u mm docela nic moc. Jo jsou to nejlepsi potapky co se designu a propracovanosti tyce. Jesis ja sem tak chytrej :-) pane kolego,používáš stejně zákeřné argumenty jako moje žena Např.- proč ti nestačí tady ty hodinky za 4 proč musíš chtít za 40?! - Nejsou na baterku? NE,tak vidíš! - Můžeš s nima do vany? Můžeš!Tak mi to vysvětli...A to je furt dokola SKX007 jsou dobré hodinky o tom žádná,vždyť mají za sebou takové legendy jako 6105,6306/09 jsou to sportovní hodinky určené k rekreačnímu potápění - DIVERSAle vlastně po té co pán stvořil první potápky 6217 tak z nich vzešla také i ta druhá evoluční větev PROFESSIONAL DIVERS ,prioritně určená nám profesionálním kancelářským potápěčům a odtud jsou i MM300 to jsou divery trochu, no vlastně - úplně jinak pojaté než SKX.Já hodinkám v podstatě prd rozumím ale i když se k tomu srovnání postavíš jako laik a nezaujatě,vezmeš je do ruky,najednou uvidíš že MM300 jakoby neměly sklo díky borosilikátu nejvyšší kvality - perfektní čitelnost,přehledný cifr orámované indexy s výraznou lumi ,dokonale tvarované ručky - nelesknou se,masivní snadno ovladatelná luneta ,dáš je na ruku,cítíš hmotnost,nastavíš extenzi zjistíš že i když kroutíš zápěstím tak vzhledem k výšce vůbec nezavazí při pohybu, mají úzkou základnu protože nemají dýnko a spousty jiných technických vychytávek které tady byly už x krát popsané .Tím vším se výrazně odlišují od jiných .Prostě o takových věcech to je.Jo a ještě sem neslyšel že by přesnost byla nějakým základním kriteriem kvality,ano je příjemné když ti to chodí +1s/den ale 8l35 má -10/+15 sec/den a tak to prostě je i když v reálu je to mnohem lepší,moje dělají +2-3sec/den. Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem kamilb
TomasH Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Kamile a to je presne ten duvod proc jsem si je poridil :-) Byt potapecem, a mit potrebu hodinek pod vodu, tak zvolim ty skx..
kamilb Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 kua neser,nebo začnu tvrdit že sou ti na těch fotkách velké barbare.Já do bazénku chodím vždy zásadně jako profík!
TomasH Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem TomasH
t.p Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Vzhledem k tomu, že se dnes nalézám v Kuala Lumpur tak jsem dneska vyrazil na obhlídku Marinemasterů, abych zjistil jak mi sedí na ruce.Vyjel jsem si z oficiálních stránek Seiko seznam dealerů a vyrazil. Pár stanic monorailem od místa kde bydlim byli hned dva.První tam Seiko vůbec neměl a další dva obchody co byly poblíž měly jako nejvyšší model Monstra. To samé se opakovalo i dalšího oficiálního dealera.Takže když to shrnu, provar jak sviň. Netušíte náhodou kde bych je v KL potkal? Možná zítra budu mít před odletem trochu času.
instant Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Myslim ze ak, tak najskor v Grand Seiko shope a aj to si zisti vopred. Btw, ja som presiel mraky dealerov po vsetkych kontinentoch a MM300 som vo vylohe alebo na predajni nevidel ani raz..
t.p Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 14:56, instant napsal: Myslim ze ak, tak najskor v Grand Seiko shope a aj to si zisti vopred. Btw, ja som presiel mraky dealerov po vsetkych kontinentoch a MM300 som vo vylohe alebo na predajni nevidel ani raz..Díky Instante, myslím že jsi mi ušetřil zbytečné pobíhání po obchodech. Budu muset požádat o vyzkoušení někoho v doma.Mám zápěstí cca 17,5cm a těch 44mm možná bude moc. Obávám se, že maximální rozměr hodinek co můžu nosit je 42mm.
TomasH Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Pokud nebudes mit uspech, tak si z udelej vylet z cech treba so Vidne nebo DE. Sam jsem je poprve zkousel prave v te Vidni. Jsou tam minimalne tri obchody kde je maj a nebo Ti je po predchozim pozadani nezavazne dodaji na obchod. Muzu doporucit obchod www.schwoedt.com Snad to nebude brano jako reklama.
instant Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 tymto potvrdzujem ze do Viedne obzerat hodinky nechodim, hoci to mam pod nosom
TomasH Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Kdyz Pariz je trochu z ruky...
calv Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 15:29, t.p napsal: Díky Instante, myslím že jsi mi ušetřil zbytečné pobíhání po obchodech. Budu muset požádat o vyzkoušení někoho v doma.Mám zápěstí cca 17,5cm a těch 44mm možná bude moc. Obávám se, že maximální rozměr hodinek co můžu nosit je 42mm. Myslím, že ti 17,5 bude stačit. Ony trochu klamou tělem. Mě teda spíš připadaly jako 42 než 44 mm. Dělá to ta luneta. Spíše jestli ti nevadí ta výška.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se