Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Nakonec to vypadá Pavle, že Tuny skončí u mě, protože jinak jsou prý pocitově malé, což asi chápu, ono 48mm 015 taky nejsou bůhví jaké kladivo. No a kolega potřebuje velkou hodinku = Emperor to jistí ...
pjr86 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 No zminovali ho no tak vidíš. Alespoň sem hodis nějakou pěknou fotku. Tak snad ti udělá cenu. Sent from my iPhone using Tapatalk
DavidLC Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Ty máš Tuňáky, Dave? Překvapils? Jinak pánové, chci se zeptat, existuje nějaká forma náramku na SBBN 035 (Black Tuna)? Nebo se na to vykašlat a nosit je na gumákovi?Viděl jsem že je máš, tak se opičím, koukám co dělají velcí kluci v Gate si je porovnáme ?
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 @ Pjr86: hele, uvidíme ... jsem zvědav, jak mi sednou, podle toho budu postupovat dále. @ David: Porovnat můžeme, ale já je mám v TOP stavu, po servisu, náramek nový, kůže, oranž "iso", nato ... prostě full set v TOPu. Ale teď se ke mě asi dostanou ty černé Tuny, tak uvidím, kdým dám přednost. Obecně vzato jsou to ale super hodinky, tak jsem rád, že ses někde usadil.
pjr86 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 @Spinhxx tak to bylo rychle prozření. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Jo, to tedy, ale tak hlavně, že to mezi vámi dopadlo a můžeš ladit tříkila.
kamilb Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Já hlasuju za emperor a na gumě
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Super, vypadají dobře, to by mohla být cesta pro kamaráda, s tím by mohl být spokojený.
pjr86 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Luxusní císař oceánu! Sent from my iPhone using Tapatalk
Ruslan77 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Sfinxi, kdybys pouštěl ty 015, tak se jich rád ujmu. Dlouho sem je zháněl, tak snad se konečně možná dočkám. Jinak ty černé nahoře vypadají skvěle, ale to je tak otázka čtyřech pětek, že?
Chumpus Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Víte co je mi divný, že tu ještě nikdo nemá SBEX001, čím to je?Jedny v ČR jsou.
sashator Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Jojo...emperory jsou krasny, jen uz jsou dost velky, quartzovy tunaci se nosi o dost lip
Ruslan77 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Proto se na mě snad usměje štěstí.
dr.sphinx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Jedny v ČR jsou.Ta samá dáma? Sent from my LG-D855 using Tapatalk
kamilb Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Jojo...emperory jsou krasny, jen uz jsou dost velky, quartzovy tunaci se nosi o dost lip Tak pod rukáv jdou hůř, o tom žádná, menší hodinky jsou vždy pohodlnější a líp se nosí.Ale v létě, na dobré gumě, ničemu nic nezavazí, je to hutná dominanta, žádné ořezávátko.
sashator Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Naprostej souhlas, jak jsem psal- jsou krasny a rad jsem je nosil, na leto fajn...treba ja jsem je mel jako prvni tunaky a kdyz jsem poridil goldeny, tak pro me bylo velky prekvapko jak velkej je pocitove rozdil ve velikostech, podle papirovejch rozmeru bych to nerekl
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Sfinxi, kdybys pouštěl ty 015, tak se jich rád ujmu. Dlouho sem je zháněl, tak snad se konečně možná dočkám. Jinak ty černé nahoře vypadají skvěle, ale to je tak otázka čtyřech pětek, že?Ruslane, asi Tě zklamu, ale mám na ně zájemce - kamaráda z Prahy, kterému jsem slíbil, že pokud půjdou, tak mu je nabídnu, nevím jestli se nezměnily okolností a například něco nekoupil, ale i tak mu je nabídnu, jako prvnímu, pak teprve sem (do prodeje).
nividic Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ta samá dáma? Sent from my LG-D855 using TapatalkNebuď tak impertinentní, prosimtě
Chumpus Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ta samá dáma? Sent from my LG-D855 using TapatalkPřesně tak.
blackhead Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Tohle ze nosi zenska, co je to za pani??? Přesně tak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se