Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nakonec to vypadá Pavle, že Tuny skončí u mě, protože jinak jsou prý pocitově malé, což asi chápu, ono 48mm 015 taky nejsou bůhví jaké kladivo. No a kolega potřebuje velkou hodinku = Emperor to jistí :D ...

Odesláno

No zminovali ho no tak vidíš. Alespoň sem hodis nějakou pěknou fotku. Tak snad ti udělá cenu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ty máš Tuňáky, Dave? Překvapils? :D

Jinak pánové, chci se zeptat, existuje nějaká forma náramku na SBBN 035 (Black Tuna)? Nebo se na to vykašlat a nosit je na gumákovi?

Viděl jsem že je máš, tak se opičím, koukám co dělají velcí kluci :) v Gate si je porovnáme ?  ;)

Odesláno

@ Pjr86: hele, uvidíme ... jsem zvědav, jak mi sednou, podle toho budu postupovat dále.

@ David: Porovnat můžeme, ale já je mám v TOP stavu, po servisu, náramek nový, kůže, oranž "iso", nato ... prostě full set v TOPu. Ale teď se ke mě asi dostanou ty černé Tuny, tak uvidím, kdým dám přednost. Obecně vzato jsou to ale super hodinky, tak jsem rád, že ses někde usadil.

Odesláno

Sfinxi, kdybys pouštěl ty 015, tak se jich rád ujmu. Dlouho sem je zháněl, tak snad se konečně možná dočkám. Jinak ty černé nahoře vypadají skvěle, ale to je tak otázka čtyřech pětek, že?

Odesláno

Jojo...emperory jsou krasny, jen uz jsou dost velky, quartzovy tunaci se nosi o dost lip

Tak pod rukáv jdou hůř, o tom žádná, menší hodinky jsou vždy pohodlnější a líp se nosí.

Ale v létě, na dobré gumě, ničemu nic nezavazí,  je to hutná dominanta, žádné ořezávátko.

Odesláno

Naprostej souhlas, jak jsem psal- jsou krasny a rad jsem je nosil, na leto fajn...treba ja jsem je mel jako prvni tunaky a kdyz jsem poridil goldeny, tak pro me bylo velky prekvapko jak velkej je pocitove rozdil ve velikostech, podle papirovejch rozmeru bych to nerekl

Odesláno

Sfinxi, kdybys pouštěl ty 015, tak se jich rád ujmu. Dlouho sem je zháněl, tak snad se konečně možná dočkám. Jinak ty černé nahoře vypadají skvěle, ale to je tak otázka čtyřech pětek, že?

Ruslane, asi Tě zklamu, ale mám na ně zájemce - kamaráda z Prahy, kterému jsem slíbil, že pokud půjdou, tak mu je nabídnu, nevím jestli se nezměnily okolností a například něco nekoupil, ale i tak mu je nabídnu, jako prvnímu, pak teprve sem (do prodeje).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...