kamilb Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Neplete,Je v reálu výrazně jiná, tenká, úplně dole zastrčená. Upraveno 1. září 2019 uživatelem kamilb
pebe Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 letos vyšly ty nové SNR tříručky v titanu se Springdrivem
DavidLC Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Kamilb díky.To Pebe : Jo,vím, z nich si ustříkávám. Jen to chce vyzkoušet,mě nesedí "obyč" 300ovky,jinak bych je asi už měl. A nevím jak to bude u těch nových. Podle rozměru jsou si dost podobné... A asi i cena. Každopádně naživo jsem na ně zvědavý :-)
pebe Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Kamilb díky.To Pebe : Jo,vím, z nich si ustříkávám. Jen to chce vyzkoušet,mě nesedí "obyč" 300ovky,jinak bych je asi už měl. A nevím jak to bude u těch nových. Podle rozměru jsou si dost podobné... A asi i cena.Každopádně naživo jsem na ně zvědavý :-) 69molle na Instagramu je už má, i s živýma fotkama a jsou fakt parádní
AndyAaron Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 @pebe - nikoho takoveho mi ig nenachazi. Posles link, pls?
kamilb Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 https://www.instagram.com/p/B15nNoUoOUG/ https://www.instagram.com/p/B1gd7XuIowE/
AndyAaron Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Dik. On je to 68molle Zkousel jsem ruzne koncovky, ale zmenit cislo me nenapadlo
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Po měsíci PADIkúry opět na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. září 2019 uživatelem Matiniela
david.hans Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Odesláno 13. září 2019 Fotka sice trochu tmavá, ale je to večerní pohoda, trocha toho hulení... za chvíli whisky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
david.hans Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Odesláno 13. září 2019 Po měsíci PADIkúry opět na ruce.Prosím Tě, to je NATO nebo ZULU strap?
Návštěvník Matiniela Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Odesláno 19. září 2019 Prosím Tě, to je NATO nebo ZULU strap? Nato
dr.sphinx Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Domácí zabijačka Upraveno 18. října 2019 uživatelem dr.sphinx
dr.sphinx Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Fertik. Modrý hnědý Crafter. Prověřená kombinace, ale i tak člověk čumí, jaká je to bomba.
Venceremos1 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2019 Ahojte, hodinky totožného tvaru modelov Seiko pod označením TUNA alebo HIMA, sú vlastne úplne FAKE alebo iba LOWCOST výroba Seiko pod iným označením? Napríklad tieto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alebo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alebo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alebo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se