Sphinxx Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Díky chlapi, až bude čas a nálada vytáhnu je ven do přírody a udělám nějaké obrázky při lepším světle.
tano Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Sphinxx: budu se tesit Dave, paradni fotky!
pjr86 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Ahoj. Lze dotahovat automaty korunkou když je odlozim a nechci, aby se mi zastavili? Nebo to nefunguje jako u ručního natahu a korunka je jen pro rozjeti strojku Sent from my iPhone using Tapatalk
tano Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Vyjmecne bych je klidne dotahl do maxima, ale pravidelne bych to nedelal. Na rozebehnuti uplne v poho.
karel hb Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Vyjmecne bych je klidne dotahl do maxima, ale pravidelne bych to nedelal. Na rozebehnuti uplne v poho.A jak zjistíte u automatů bez ukazatele rezervy, že jste je korunkou dotáhly na maximum, když nemají doraz jako klasické mechaniky? Mají odlučovač, takže je buď stejně do maxima nedotáhnete a nebo přetáhnete a zatížíte ten odlučovač. Ale jinak souhlas s Tanem.
Piplík Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Dárečky chodí i po Vánocích (-:Návrat k "tuňákům" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 A jak zjistíte u automatů bez ukazatele rezervy, že jste je korunkou dotáhly na maximum, když nemají doraz jako klasické mechaniky? Mají odlučovač, takže je buď stejně do maxima nedotáhnete a nebo přetáhnete a zatížíte ten odlučovač. Ale jinak souhlas s Tanem. Tak třeba 8L35 (zde oblíbený stroj) potřebuje do plného natažení 45-50 otočení korunkou. Informace je dohledatelná na Watchuseek. Věřím, že stejné info bude k nalezení také k jiným strojům.
Dantechno Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Piplíku pecka hodinky ! na mě už moc obrobský a to snesu hodně ale jsou suprový...
villain83 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Fotka starsi, ale na ruce furt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
karel hb Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Tak třeba 8L35 (zde oblíbený stroj) potřebuje do plného natažení 45-50 otočení korunkou. Informace je dohledatelná na Watchuseek. Věřím, že stejné info bude k nalezení také k jiným strojům.To ano, pokud hodinky stojí. Ale pokud ještě běží a chceš je dotáhnout do plna, tak nezjistíš, kolik mají z plné rezervy nátahu momentálně "ukousnuto", aby si uplatnil těch 45-50 otočení, alespoň dle mého názoru. Ale myslím si, že to zase tak podstatné není.
tano Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) karel hb: jak pisal kolega Jacob, tak bych to take videl. Jak pises Ty Karle, uplne podstatne to neni.Jen jsem chtel rict, ze jednou za uherak je natahnout do plna neva a odlucovat to prezije. Jinak bezne, max. na rozebehnuti.Ja i ten rozebeh pouzivam zcela vyjmecne, spis ne.Moje praxe je takova, ze si rano s kukackama poradne vycistim zuby, seridim a hotovo Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem tano
Piplík Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Piplíku pecka hodinky ! na mě už moc obrobský a to snesu hodně ale jsou suprový...Ta velikost není ani tak hrozná. Jsou vyšší než SBBN015 nebo Golden Tuny, které jsem měl, ale lug-lug je menší než průměr shroudu. Kombinace kalibru 8L35 a "tuna" pouzdra s PVD s titanem a s bonusem 1000m u mě ze všech tuňáků nakonec vyšla jako vítězná.
sashator Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Emperory jsou hodně dobrý na léto, do mikiny a bundy už to takovej šlágr není. Holt je to už slušná plechovka.... zkrátka ideál je mít i emperory i quartzovky
Piplík Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Emperory jsou hodně dobrý na léto, do mikiny a bundy už to takovej šlágr není. Holt je to už slušná plechovka.... zkrátka ideál je mít i emperory i quartzovky Tak je to opravdu pěkném černej "puk", ale pocitově mi opravdu větší než jiné tuny nepřipadají Pod košili nebo pod bundu je schovávat nebudu. Opravdu Emperory asi mé oblekovky nebudou.Když v létě, tak na ruku, neopren nebo na nepromokavou bundu na lodi. Nebo přes rukavice (-:
sashator Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Mne teda pocitove prisly o dost vetsi nez treba goldeny. Ale je to samozrejme jen tou vyskou. Treba goldeny muzu nosit i ted v mikine a nevadi mi to. A k obleku je preci jasna volba MM300
Piplík Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Mne teda pocitove prisly o dost vetsi nez treba goldeny. Ale je to samozrejme jen tou vyskou. Treba goldeny muzu nosit i ted v mikine a nevadi mi to. A k obleku je preci jasna volba MM300 Souhlasím
Lukyn77 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 rok a půl o nich špekuluju ... až sem došpekuloval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Lukyn77: parada! a ne ze budes zase knourat, ze jsou velky! Edit: mas pro me jeste to sklicko na Monstra prosim? Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem tano
Lukyn77 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Lukyn77: parada! a ne ze budes zase knourat, ze jsou velky! Edit: mas pro me jeste to sklicko na Monstra prosim? Díky ... tak malý nejsou, ale my si zvyknem Jasně že sklíčko mám, a dám, to je jasná věc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se