DavidLC Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Co na těch holčičích hodinkách furt máte :-)) Gratulace ;-)
Lukyn77 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Co na těch holčičích hodinkách furt máte :-)) Gratulace ;-)Gule :-) A díky. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Lukyn77
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Lukáši - no konečně! A dojmy? Jinak já dnes konzervičku, je to fakt super hodinka na léto ke krátkému rukámu, ale nebezpečně pohodlná, mám je rád.
EpsteinBarr Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Na leto, na zimu a vlastne aj jar a jesen :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Nedávej sem ty šestikila nebo mi rupne cévka ... nepotřebuju další Seika . Jsou super!
pjr86 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 No kdybys ty konzervičky pouštěl, rad se jich ujmu zpět. Jestli tedy ještě jdeš po emperorech... Sent from my iPad using Tapatalk
Lukyn77 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Lukáši - no konečně! A dojmy? Jinak já dnes konzervičku, je to fakt super hodinka na léto ke krátkému rukámu, ale nebezpečně pohodlná, mám je rád. Víš, že jsem kolem nich chodil velmi dlouho a bylo to jak na vlně. Během posledního roku jsem měl možnost pravidelně konkrétně tento kousek na chvilku u pivka zkoušet a pokaždé se závěrem, že mám prostě smolíka, na mou ruku jsou prostě přes limit. Problém byl ovšem ten, že buď byly na origo tahu, který je asi bez diskuze nepříliš povedený a svým provedením prvního článku prodlužuje defacto pouzdro o pár milimetrů nebo byly na v podstatě nenošené origo gumě, takže opět nic co by člověka ohromilo. No jo, jenže když se zrovna tento kousek dostal do prodeje, začal červík hlodat. A protože jsem si prostě musel udělat radost (rozvod/operace/práce naprd/...) bylo po férové a rychlé domluvě s Honzou rozhodnuto.Doma šel ihned z hodinek dolů origo tah a nasadil jsem můj oblíbený tah (https://www.watchgecko.com/geckota-tapered-solid-mesh-watch-strap.php), který nosím na Precistách. Blbý to myslím zas tak není a hlavně se podstatně zlepšilo pohodlí hodinek na ruce = lug/lug 43,5mm, celk.váha 183g (oproti 47,5mm, 214g). S výškou se pomalu srovnávám, pod manžetu košile se vejdou a nakonec u většiny chronograpfů s etou775x o kterých také uvažuji je to zhruba nastejno.Co mě na nich dostává, je naprosto luxusní čitelnost za všech světelných podmínek a samozřejmě krásné kulervoucí provedení indexů, ruček a lunety. Myslím, že dovětek v názvu "Brightz" by byl naprosto vystihující.Takže zatím max.spokojenost a pokud situace "na bojišti" dovolí, rád bych je zařadil mezi definitivní. Moonwatche budou muset ještě chvilku počkat :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Lukyn77
Sphinxx Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 No kdybys ty konzervičky pouštěl, rad se jich ujmu zpět. Jestli tedy ještě jdeš po emperorech...Jestli to bylo na mě, tak to nemůžu slíbit zcela jistě, protože jsou v předběžné rezervaci pro jednoho člena + další dva, kteří projevili zájem posléze. Nicméně minimálně bych Ti dal vědět, kam je posílám dále. Pokud jde o prodej, do toho se teď určitě nehrnu a čekám na léto, občas je provětrám a jsou skvělé, ale bez rukávu to bude to pravé! Doma šel ihned z hodinek dolů origo tah a nasadil jsem můj oblíbený tahNahoď fotku s tím náramkem, to mě dost zajímá. Jinak ať slouží ke spokojenosti, vím, že jsi kolem nich přešlapoval fakt dlouho, tak snad vydrží .
Karol Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Lukyn77 a mne sa to na tom tahu pači......uvažoval som o mashi ale toto vypada dobre
DavidLC Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Ten tah je zajímavý,asi mi přitahuje oko víc než vlastní hodinky, ale to je jen dojem, každopádně dohromady fajn set. Já se s nimi na origo tahu nemůžu popasovat (průměr vs výška) možná že toto je řešení.
instant Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 teda ja sa k tomu nebudem vyjadrovat lebo to podla mna vyzera dost hnusne Horsi by bol uz len nejaky riedky mesh... ale povim vam jak je: Vyskusate vsetko to aftermarket harampadi, potrva to mozno aj dva roky, a aj tak to budete nakoniec nosit na tom originale.. lebo k tym hodinkam jednoducho pasuje najlepsie.
tano Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Ja teda nechci nacelnikovi lezt do zadni casti tela, ale ma pravdu Ja osobne nemam zadny problem s origo tahem, nekouse me, fakt v pohode.Na druhou stranu, kazdy to mame jinak chlapi
Lukyn77 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Chlapci, úplně v pohodě, však každýmu se líbí něco jinýho. Svý důvody proč ne originál jsem napsal, ty se nezmění. Nasadil jsem co sem doma měl a není to definitivum. Jen se tentokrát chci vyvarovat toho, že nakoupím serepetičky kolem a pak se toho těžce zbavuju. instant: já tvůj názor samozřejmě znám, s tím vědomím sem to sem i dal a na cca 90% očekával kritiku. Jan bych nečekal, že napíšeš takovou p*čovinu v prvním slovním obratu, to jsi zklamal tano: no tvl, to sis teda po*ral život, pane ... do mýho zadku máš lézt, když chceš sklíčko No nic, hlavně ať ti kluci a holky ve zdraví jedou Dakááááár
tano Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Lukyn77: no jo, mas pravdu , ten Tvuj tah je super. Ty mi davas Edit: uz budu poslusny, vzdyt me znas. Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem tano
instant Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Chlapci, úplně v pohodě, však každýmu se líbí něco jinýho. Svý důvody proč ne originál jsem napsal, ty se nezmění. Nasadil jsem co sem doma měl a není to definitivum. Jen se tentokrát chci vyvarovat toho, že nakoupím serepetičky kolem a pak se toho těžce zbavuju. instant: já tvůj názor samozřejmě znám, s tím vědomím sem to sem i dal a na cca 90% očekával kritiku. Jan bych nečekal, že napíšeš takovou p*čovinu v prvním slovním obratu, to jsi zklamal tano: no tvl, to sis teda po*ral život, pane ... do mýho zadku máš lézt, když chceš sklíčko No nic, hlavně ať ti kluci a holky ve zdraví jedou Dakááááár Jako ze ja a napisat pi*ovinu, to je nemozne, nieco ako delenie nulou. A to som celkovo skromny a ohladuplny k matematike coby exaktnej discipline
Karol Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) ....tiež nemam problem s origo tahom ale už ma nudi ta guma origo guma mi je nepohodlna, mam enginerII od strapcode a ten sa mi už zda moc nasivny aj s tou sponou s microregulaciou striedam ho z MM na Suma mam dokupene obidva typy koncoviek, a čo sa tyka mashu tak sa mi ine hodinky na nom nosili velmi pohodlne.......sračky nekupujem radšej si priplatim za niečo overene .... Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Karol
instant Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Origo guma je ina tema. Obcas sa tu vyskytne taka natvarovana k puzdru, modrasta, meno nepamatam, ale vyzera fest elegantne a pohodlne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se