Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můžu Tě ujistit, že ji používám na MM dost často a na těchto se to bude hodit taky. Nejsem potápěč. Podle mě tu extenzi používá, když to přeženu, tak 10% lidí k tomu, k čemu byla určena. Já je třeba vytáhl z krabičky a díky té mikroregulaci, už jsem se nemusel zdržovat se zkracováním tahu.

Odesláno

Jarett: to jsem nechtěl, aby to vyznělo tak, že si myslím, že SEIKO by ji neumělo vyrobit. To ani náhodou, jen mě štve, že k hodinkám v této cennové relaci, prostě není nějaká podobná "ala DOXA". Měl to být jen takový povzdych.

Odesláno

Jarett: to jsem nechtěl, aby to vyznělo tak, že si myslím, že SEIKO by ji neumělo vyrobit. To ani náhodou, jen mě štve, že k hodinkám v této cennové relaci, prostě není nějaká podobná "ala DOXA". Měl to být jen takový povzdych.

Souhlas, o co je MM300 lepší, o to se mi míň líbí tah ... :)

Odesláno

Čo je zlé na tej MM spone? Používam ju aj s extenziou hojne a neviem si úplne predstaviť, v čom by mohla byť lepšia. Horších som skúšal kopec (asi tri :)).

Odesláno (upraveno)

Není špatná v tom smyslu, že funguje, ale je zoufale škaredá a za tím si stojím, to mi nikdo nevyvrátí. Ty hodinky mám rád, ovšem tohle je jejich velká slabina.

Karol: úplně k tomu stejnému jako na těch drahých.

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

....tak u  tych cenovo vyššich modelov hodiek su tie spony na inej urovny ......nebudeme si nahovarat že mm300 patri medzi nejaky top model a myslim že zo stranky vyrobcu je to zamer, ato vratane tahu.........ved pre par rokmi to boli hodinky za 1700 dolarov.

Odesláno

Není špatná v tom smyslu, že funguje, ale je zoufale škaredá a za tím si stojím, to mi nikdo nevyvrátí. Ty hodinky mám rád, ovšem tohle je jejich velká slabina.

Karol: úplně k tomu stejnému jako na těch drahých.

Je skareda - s nou chces yebat alebo sa s nou ides ozenit.. :-)

Odesláno

....mam zo strapcode tu sponu s microregualciou,ale zas mi to pripada take zbytočne masivne

.....ktora značka to ma tak top vyriešene ?.....myslim sponu s microlegulaciov

Odesláno

Jde mi prostě jen o to, že u hodinek za cca 50 000kč by ta spona mohla být hezčí. Záměrně nepíšu lepší, proti funkčnosti nemám žádné námitky, naopak funguje skvěle. Jeden vážený člen (neumann)ve své recenzi velmi trefně přirovnal tu sponu ke svorce na hadice z železářství a je se k tomu přikláním. Vypadá to úplně stejně a je smutný, že jiné firmy dávají mnohem hezčí spony s mikroregulací (která také funguje) na hodinky řádově o deseti tisíce levnější.

Nechtěl jsem tu rozpoutat flame.

Proto ode mne k tomuto tématu již vše. Nemám s tím žádný problém, měl to být jen takový povzdych, hodinky jsou to tak či onak skvělé!

Odesláno

Pre bezneho magora akurat. Nie su uplne bezne ako suma atd, ale zase da sa na to naskrabat aj z bezneho prijmu. A je to klasicky nestarnuci autenticky dizajn a cele inhouse - ziadny stein alebo butikove zrudnosti. Proste fajne hodinky bez hanby.

..teda az na tu sponu ;-)

Odesláno

.....myslim že si tu nič nerozputal ,berieš to moc važne

.....no daj nejake spony s tych o niekolko desiatok tisic lacnejšich hodiniek.......pozor bavme sa o značkovych hodinkach čo seiko je a nie o microbrandoch a hoage napodobneninach a pod

Odesláno (upraveno)

Nejlepší spony co jsem měl má DeepSea a Pelagos ... první je cenově mimo, to chápu, ale Tudor je srovnatelný :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Srovnatelny s cim - ved stoji skoro dvojnasobok :)

No teď už ano ... první Pelagosy stály kolem 60 ... takže ano byly o 1/3 dražší, ale nemyslím, že to bylo kvůli sponě :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...