kamilb Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Neplete,Je v reálu výrazně jiná, tenká, úplně dole zastrčená. Upraveno 1. září 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 letos vyšly ty nové SNR tříručky v titanu se Springdrivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Kamilb díky.To Pebe : Jo,vím, z nich si ustříkávám. Jen to chce vyzkoušet,mě nesedí "obyč" 300ovky,jinak bych je asi už měl. A nevím jak to bude u těch nových. Podle rozměru jsou si dost podobné... A asi i cena. Každopádně naživo jsem na ně zvědavý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Kamilb díky.To Pebe : Jo,vím, z nich si ustříkávám. Jen to chce vyzkoušet,mě nesedí "obyč" 300ovky,jinak bych je asi už měl. A nevím jak to bude u těch nových. Podle rozměru jsou si dost podobné... A asi i cena.Každopádně naživo jsem na ně zvědavý :-) 69molle na Instagramu je už má, i s živýma fotkama a jsou fakt parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 @pebe - nikoho takoveho mi ig nenachazi. Posles link, pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 https://www.instagram.com/p/B15nNoUoOUG/ https://www.instagram.com/p/B1gd7XuIowE/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Dik. On je to 68molle Zkousel jsem ruzne koncovky, ale zmenit cislo me nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Tak 69ka je zajímavější číslo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 To kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 ani nevim proč mi v hlavě zůstalo číslo 69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Po měsíci PADIkúry opět na ruce. Upraveno 11. září 2019 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.hans Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Fotka sice trochu tmavá, ale je to večerní pohoda, trocha toho hulení... za chvíli whisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.hans Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Po měsíci PADIkúry opět na ruce.Prosím Tě, to je NATO nebo ZULU strap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Prosím Tě, to je NATO nebo ZULU strap? Nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Domácí zabijačka Upraveno 18. října 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 masaker :-)2x meraj a raz rež Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Fertik. Modrý hnědý Crafter. Prověřená kombinace, ale i tak člověk čumí, jaká je to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Ahojte, hodinky totožného tvaru modelov Seiko pod označením TUNA alebo HIMA, sú vlastne úplne FAKE alebo iba LOWCOST výroba Seiko pod iným označením? Napríklad tieto : alebo: alebo: alebo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Ani jedno, je to kopirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se